siandien planuoju isigyt chanel veido valikli, ar verta? gal geriau kitos firmos rinktis?

QUOTE(Palomina @ 2007 09 11, 10:53)
ooo spalva tokia pati kaip ir mano Double Perfection, ir tokia pacia spalva bandziau ir Teint Innocence, bet ziemai man jauciu bus siek tiek per tamsi si spalva 

Ji biski i tamsiaja puse prie mano veido, bet konsultante sake, kad 20 bus per sviesi ir negraziai atrodys, tai patikejau.
Sveikos! Kaip naujos pudrytes Mat Lumiere? Domina atsiliepimai apie kompaktine ir fluida

Man Chanel veido priežiūros priemonės tinka idealiai, vat dabar mąstau dar kaukę į kompaniją prigriebt. Gal kas yra naudojęs kurią iš šių dviejų:
Precision Masque Destressant Hydratation Nourishing Cream-Gel Mask

arba:
Precision Masque Destressant Eclat Anti-Fatigue Gel Mask

Būtų įdomūs atsiliepimai
Precision Masque Destressant Hydratation Nourishing Cream-Gel Mask

arba:
Precision Masque Destressant Eclat Anti-Fatigue Gel Mask

Būtų įdomūs atsiliepimai

O gal kas blizgesiu lupoms turit ar bandet? Būtų idomu isgirst atsiliepimu.
QUOTE(Miss_Cherrie @ 2007 11 05, 19:31)
Sveikos! Kaip naujos pudrytes Mat Lumiere? Domina atsiliepimai apie kompaktine ir fluida 

turiu ja. rudens pradzioj pirkau tai kazkiek per sausa buvo nes drekinanti krema naudojau, o db kai tepu riebesniu kremu labai patinka, pakankamai gerai maskuoja, skaistina veiduka, ilgai islieka, zodziu kaip visadad chanel nenuvyle

Papildyta:
QUOTE(kaca @ 2007 11 05, 16:52)
Labukas.
As tai pradedancioji CHANEL.Noriu paklausti,ar kuri nors naudojate PURETE IDEALE linija?
As tai pradedancioji CHANEL.Noriu paklausti,ar kuri nors naudojate PURETE IDEALE linija?
as naudoju visa linija, turiu tonika, prausimosi putas bei kaukyte, esu turejusi ir blizgesi mazinanati fluida tai visos priemones liux

QUOTE(juli@ @ 2007 11 13, 14:53)
O gal kas blizgesiu lupoms turit ar bandet? Būtų idomu isgirst atsiliepimu.
Aš šiuo metu naudoju CHANEL LEVRES SCINTILLANTES. Tai atsiliepimai tikrai neblogi - labai graži spalvytė (švelniai rožinę naudoju), nesausina lūpų, gražiai natūraliai švyti. Tik kad laikosi ne per ilgiausiai - čia tikriausiai vienintelis minusas būtų....

QUOTE(ramintele22 @ 2007 11 13, 18:31)
turiu ja. rudens pradzioj pirkau tai kazkiek per sausa buvo nes drekinanti krema naudojau, o db kai tepu riebesniu kremu labai patinka, pakankamai gerai maskuoja, skaistina veiduka, ilgai islieka, zodziu kaip visadad chanel nenuvyle 
Papildyta:
as naudoju visa linija, turiu tonika, prausimosi putas bei kaukyte, esu turejusi ir blizgesi mazinanati fluida tai visos priemones liux

Papildyta:

oi kaip as laukiau atsakymo

Su mano oda tiek problemu...tai reikes susipirkti viska,tikiuosi nenusivilsiu(nes dar galvojo apie clinique).
O gal turite Blemish control gel for the face?Aciu.
QUOTE(Miss_Cherrie @ 2007 11 05, 19:31)
As taip pat turiu. Atsiliepimai teigiami

QUOTE(JohanesburgoCHANEL LEVRES SCINTILLANTES kunigaikštytė @ 2007 11 13, 20:46)
Aš šiuo metu naudoju . Tai atsiliepimai tikrai neblogi - labai graži spalvytė (švelniai rožinę naudoju), nesausina lūpų, gražiai natūraliai švyti. Tik kad laikosi ne per ilgiausiai - čia tikriausiai vienintelis minusas būtų.... 

Laikosi pakankamai gerai, nes kai palyginu su kitu firmu blizgesiais, tai galima sakyti net ilgai

QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 11 13, 21:46)
Aš šiuo metu naudoju CHANEL LEVRES SCINTILLANTES. Tai atsiliepimai tikrai neblogi - labai graži spalvytė (švelniai rožinę naudoju), nesausina lūpų, gražiai natūraliai švyti. Tik kad laikosi ne per ilgiausiai - čia tikriausiai vienintelis minusas būtų.... 

Labai ačiū už atiliepimus