Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(Rasytee @ 2007 12 01, 20:09)
siandien pirkau veido prausikly , tonika ir naujosios serijos veido krema buvo dar daug pagundu bet reik isbandyt situos ir jei tikrai patiks dar serumo ir kaukes noreciau

Vajė bigsmile.gif Labai lauksiu atsiliepimų apie veido kremą, nes jis irgi mano akiratyje. Kaip tik teplioju paskutinius Hydramax+ lašus. Ir kokia kaina jo? Kažkur 239, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Johanesburgo kunigaikštytė: 01 gruodžio 2007 - 19:18
kaina tikrai 239lt o pats kremas man labiau patiko nei fluidas nes toks tirstesnis o ziemai man toks labiau patinka nes oda gan sausa
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2007 12 01, 19:07)
Nu merginos! Noriu YSL tuso!!  triniti.gif  kokia kaina?

89 lt.
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 12 01, 20:24)

Aciu! butinai isbandysiu smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 01, 19:09)
siandien pirkau veido prausikly , tonika ir naujosios serijos veido krema buvo dar daug pagundu bet reik isbandyt situos ir jei tikrai patiks dar serumo ir kaukes noreciau

na papasakok kas per nauja serija ? ax.gif jauciu ir as tuoj uzsimanysiu .... ax.gif kokiai odytei, kainos... ax.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
istikruju labai ten ir neisklausinejau nes neturejau laiko . papasakojau kokia mano oda ir pasiule ta nauja linija bet prausikli is kitos linijos toj man atrodo net nera . o mano oda sausa , jautri ...
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 12 01, 20:07)
tai labai fainai , kad patiko, dziaugiuosi ir as . o kokia spalvyte pirkai ?  wub.gif linkiu sulaukti ir daugiau komplimentu , tikrai, blakstienos juo padazytos atrodo nepriekaistingai  thumbup.gif

juodą pirkau...pati esu šviesi, tai tikrai išraiškingos akys atrodo, išryškėja labai...nepalyginsi su chanel'iu, kurį naudojau iki šiol...neseniai buvo draugikė kita atlėkusi-tai sako:"kas kad gerai dažo, bet per brangu..ojojoj....nepirkčiau niekada" tai aš jai atsakiau trumpai ir aiškiai: - kiekvienas renkamės pagal galimybes ir norus...jei kaina atitinka kokybę, kodėl gi nemokėt??? yra verta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniulyte @ 2007 12 01, 16:37)
Dziaugiuosi, kad sis tusas tau taip pat patiko wub.gif  Dar ne vieno komplimento sulauksi, pamatysi wub.gif

tikiuosi...klapsėsiu akytėm kaip tos blondinės iš LNK thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
YSL tusas cia kuris blush2.gif susigundziau labai ax.gif

http://www.kristiana...gamintojo_id=26
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 12 02, 14:48)
YSL tusas cia kuris  blush2.gif susigundziau labai  ax.gif

http://www.kristiana...gamintojo_id=26

YSL MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS. Va toks:
user posted image

Va čia apie jį daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 12 02, 13:57)
YSL MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS. Va toks:
user posted image

Va čia apie jį daugiau  4u.gif

aciu,reiks nusipirkt smile.gif
Atsakyti
gal butu merginu galinciu pasakyt kaip teisingai istart ysl tuso pavadinima?ir pacios firmos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 12 02, 20:09)
gal butu merginu galinciu pasakyt kaip teisingai istart ysl tuso pavadinima?ir pacios firmos... blush2.gif

YSL = Yves Saint Laurent mirksiukas.gif
Atsakyti