QUOTE(Indra A. @ 2010 05 20, 08:37)
Ir gerai plaukams? Nes vistiek, karštokas man atrodo nekaip.. O po 10min. vėl kūno temperatūros bus, tai kas iš to šildymo? 

turi buti tokio karstumo kad nedegintu pirstu, vadinasi nekenks ir plaukams. o siltesni alieju plaukas turbut geriau isisavina, tiksliai nezinau

QUOTE(allure @ 2010 05 25, 18:24)
Mano oda labai issausejo po ziemos.. ir ka betepciau, po kiek laiko ziuriu, oda vel serpetoja,issausejui visa.. Tad siandien nuspendziau nebemetyti pinigu i bala daugybej pigiu losjonu, ir nusipirkau Eucerin su 10proc. slapalu losjona. Na ka, tikrai labai gerai drekina
Vaistininkas dar sake kad sis losjonas puikiai atstato oda ir kazkiek laiko ji panaudojus jau galima pereiti prie paprastesniu, nes nera reikalo ji pastoviai naudoti.

Naudojau n- metų Eurecin'ą, visiškai nėra ko lygint su Neutrogen

QUOTE(Paradis @ 2010 05 25, 23:37)
turi buti tokio karstumo kad nedegintu pirstu, vadinasi nekenks ir plaukams. o siltesni alieju plaukas turbut geriau isisavina, tiksliai nezinau
bet visur rasoma kad alieju plaukams reikia pasildyti

Reiks pabandyt

Nerafinuotas

Jei augalinės kilmės aliejus, naudingas nerafinuotas. Jei gyvulinės kilmės aliejus, turi būti rafinuotas (pašalinamos bakterijos, kietosios dalelės ir pan)
Natūralių aliejų sausos odos priežiūrai rasite www.gamtoskerai.lt
Natūralių aliejų sausos odos priežiūrai rasite www.gamtoskerai.lt
mano oda taip pat linkusi i sausuma
as i vonia isipilu aliejuku ar nusiperku vonios pienelio
laaabai svelni oda lieka

QUOTE(Auriuxe_ @ 2010 06 14, 19:37)
mano oda taip pat linkusi i sausuma
as i vonia isipilu aliejuku ar nusiperku vonios pienelio
laaabai svelni oda lieka 

Aš porą lašiukų alyvuogių aliejaus įpilu į vonią

Mano oda taip pat sausa, net labai. Viena diena nutariau nueiti pas dermotologe del patarimo, nes kuriuos kremukus isbandziau, tai tik trumpalaikis poveikis ir rezultato O. Patare tik, tik islipusi is duso, dregna kuna tepti "Eucerin su 3% slapalu" kremuku. Odos bukle tikrai pagerejo
Naudoju ji toliau (pradejau 2 buteliuka)

QUOTE(Indra A. @ 2010 06 15, 09:18)
Aš porą lašiukų alyvuogių aliejaus įpilu į vonią 

bet realiai ką keli lašiukai aliejaus gali duoti, kai prispili pilną vonią vandens?

mano oda žiauriai sausa

dabar iš vienos moterytės gausiu natūraliai sumaišytą kremuką- žiūrėsim kas gausis