Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa kūno oda

Aš sausai odai naudoju jojobos, kokosų aliejų. Dabar pirksiu sviestmedžio, nes tik aliejai man atgaivino odą. Plius natūralu, be jokių chemijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 06 19, 20:41)
bet realiai ką keli lašiukai aliejaus gali duoti, kai prispili pilną vonią vandens? g.gif  4u.gif klausiu, nes pradėjau mąstyti ir nesuvokiu g.gif
mano oda žiauriai sausa doh.gif tai anksčiau tepdavausi paprastu alyvuogių aliejuku, tik reikėdavo kurį laiką pabūti, kol susigeria, bet būdavo, kad vistiek ištepa rūbus. Paskui pakeičiau kremu Dexeryl thumbup.gif laaabai geras dalykas thumbup.gif
dabar iš vienos moterytės gausiu natūraliai sumaišytą kremuką- žiūrėsim kas gausis 4u.gif

Oda nuo vandeuko nesausėja smile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 06 19, 20:43)
Aš sausai odai naudoju jojobos, kokosų aliejų. Dabar pirksiu sviestmedžio, nes tik aliejai man atgaivino odą. Plius natūralu, be jokių chemijų  ax.gif

Aš kokosų naudoju. Ir kaip jojobos, sviestmedžio aliejukai? Kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 21, 10:10)
Oda nuo vandeuko nesausėja smile.gif

Oi nesakykit..Sausėja dar ir kaip.. doh.gif Pas mus vanduo laaabai kalkėtas, tai taip oda sausėja.. doh.gif O tarkim buvau kaime, tai nusipraususi su vandeniu iš šulinio kremu net negalvojau tepti veido, nžn kaip paaiškinti tą jausmą, bet toookia drėgmė jaučiasi.. thumbup.gif O čia tai ir rankos išdžiūvusios, ir visa kūno oda..Ir ne tik mano, ir vaikučių, ir vyro net..Pas savo tėvus kažkada irgi kai prausdavausi iš šulinio vandenuku, tai nereikėjo net apie kūno drėkinimą net galvoti..O čia pas uošvius dabar kai gyvenam, tai baisu kas darosi su oda, tik aliejais gelbėjamės.. verysad.gif
Atsakyti
Indra, perku aliejus.com
O nuo vandens tikrai oda sausėja. Va ir dabar nusiprausiau veidą ir traukia visą, reik eiti tept aliejum ax.gif
Atsakyti
Aliejus netirpus vandenyje ir jame neskesta, esme,kodel kaikurios pila i vonia,tai kai keliates,aliejus aplimpa jusu kuna,nes buna vandens pavirsiuje ir tada lengvai labai apsisluoscius oda jau buna padrekinta. kol gulit vandenyje,tikrai aliejus ne velnio nedrekina odos,gi oda su juo net salycio neturi smile.gif

Mano oda nera extra sausa,bet ziema tas labiau pasireiskia,vasara mazai. Naudoju logonos kuno sviesta,pasakiskai kvepia ir itin gerai drekina,riebus,tepuosi juo nakciai. Taip pat laveros kuno losjonus, Ciel d'azur alijosiaus geli.

Turejau eucerino losjona,labai nepatiko,tepimasis klaikus,vos isskirstyti eina,palieka ant odos toki riebala. Pribaigiau ir tikrai nebus kartojamas smile.gif
Atsakyti
Mano oda vasarą taip pat linkus pasausėt tai tepuos pašildytu alyvuogių aliejumi arba balmandol aliejuku, padeda thumbup.gif
Ir į vonią pilu.
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 06 22, 11:05)
Oi nesakykit..Sausėja dar ir kaip.. doh.gif  Pas mus vanduo laaabai kalkėtas, tai taip oda sausėja.. doh.gif O tarkim buvau kaime, tai nusipraususi su vandeniu iš šulinio kremu net negalvojau tepti veido, nžn kaip paaiškinti tą jausmą, bet toookia drėgmė jaučiasi.. thumbup.gif O čia tai ir rankos išdžiūvusios, ir visa kūno oda..Ir ne tik mano, ir vaikučių, ir vyro net..Pas savo tėvus kažkada irgi kai prausdavausi iš šulinio vandenuku, tai nereikėjo net apie kūno drėkinimą net galvoti..O čia pas uošvius dabar kai gyvenam, tai baisu kas darosi su oda, tik aliejais gelbėjamės.. verysad.gif

Man labai gerai pirtyje medučiu išsitept thumbup.gif Po pirties net keista, kad nereikia teptis jokiu kremu

QUOTE(Dorifore @ 2010 06 22, 13:05)
Indra, perku aliejus.com
O nuo vandens tikrai oda sausėja. Va ir dabar nusiprausiau veidą ir traukia visą, reik eiti tept aliejum  ax.gif

Na taip, sausėja, žiūrint kokio kietumo vanduo namuose ax.gif Aš ir aliejus.com perku
Atsakyti
Profesionaliu aliejumi,po dusu,nesisluostant,ir jau pamirsau kad turejau sausa oda. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 06 22, 10:05)
Oi nesakykit..Sausėja dar ir kaip.. doh.gif  Pas mus vanduo laaabai kalkėtas, tai taip oda sausėja.. doh.gif O tarkim buvau kaime, tai nusipraususi su vandeniu iš šulinio kremu net negalvojau tepti veido, nžn kaip paaiškinti tą jausmą, bet toookia drėgmė jaučiasi.. thumbup.gif O čia tai ir rankos išdžiūvusios, ir visa kūno oda..Ir ne tik mano, ir vaikučių, ir vyro net..Pas savo tėvus kažkada irgi kai prausdavausi iš šulinio vandenuku, tai nereikėjo net apie kūno drėkinimą net galvoti..O čia pas uošvius dabar kai gyvenam, tai baisu kas darosi su oda, tik aliejais gelbėjamės.. verysad.gif

drinks_cheers.gif As kai bunu kaime tai tikra palaima nusiprausti ir nieko netepti,net pedu kremo nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit koki gera drekinamaji pieneli kunui. Man kokoso aliejus, tokiomis karstomis dienomis yra per riebus. g.gif
Atsakyti
mano oda taip pat buvo linkusi į išsausėjimą, galiu pasidžiaugti jog sau atradau monoi aliejųsmile.gif esu išbandžiusi tiare, vanilės, kokoso kvapo..patinka tuo, kad oda tapo labai švelni, elastinga, nes aliejaus drėkinimas ir matinimas trunka net 6-8val, dėl puikios priežiūros vasarą labai tolygiai įdegiau prie jūros bigsmile.gif dabar naudoju nes saugo nuo žvarbaus vėjo ir temperatūrų svyravimo smile.gif jei maudausi vonioje alieju isipilu i vonia, jei po dušu, vėliau nusišluosčius pasiteplioju taip arba paprašau vyro nes puikiai tinka ir kaip masažo aliejus bigsmile.gif beto dar patinka dėl natūralios savo sudėties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldumelisss @ 2010 09 21, 08:47)
mano oda taip pat buvo linkusi į išsausėjimą, galiu pasidžiaugti jog sau atradau monoi aliejųsmile.gif esu išbandžiusi tiare, vanilės, kokoso kvapo..patinka tuo, kad oda tapo labai švelni, elastinga, nes aliejaus drėkinimas ir matinimas trunka net 6-8val, dėl puikios priežiūros vasarą labai tolygiai įdegiau prie jūros bigsmile.gif dabar naudoju nes saugo nuo žvarbaus vėjo ir temperatūrų svyravimo smile.gif jei maudausi vonioje alieju isipilu i vonia, jei po dušu, vėliau nusišluosčius pasiteplioju taip arba paprašau vyro nes puikiai tinka ir kaip masažo aliejus bigsmile.gif beto dar patinka dėl natūralios savo sudėties smile.gif

O kur perkate si alieju? Gal Kvapu namuose? ax.gif
Atsakyti