ai čia, reklama tiesiog, pati gal ir naudoja, bet kartu ir pardavinėja, faktas, kad ne iš geros dūšios, o dėl kapeikos. O kai žmogus eina per visas temas tą patį per tą patį rašinėdamas ir liaupsindamas, tai jau tie postai nekelia jokio pasitikėjimo
Mano oda buvo žiauriai sausa ir baisiausiai jautri, išberta.. Didžiausias auksas artišoko gėrimas: dabar džiaugiuosi švelnia ir sveika odyte
O pusę metų atgal atradau Neutrogen'ą

Man po vasaros,kojos pradėjo šerpetoti

QUOTE(makeup @ 2010 10 01, 22:55)

Man po vasaros,kojos pradėjo šerpetoti

taukmedžio arba kokosų pabandyk

Kokosų naudojau porą mėnesių, visai nieko. Bet ir nieko ypatingo. Tik kvapas jau labai

Laba diena
mane gelbėja vaikiškas Johnson aliejus ant drėgnos odos
mane gelbėja vaikiškas Johnson aliejus ant drėgnos odos
Turiu sausa kuno ir veido oda. Kai naudodavau visokius kuno pienelius,tai tik tam kartui sudrekindavo oda,nusiprausus oda likdavo vel sausa. Ziema nusimovus dzinsus ju vidine puse balta budavo,nuo pleiskaneliu. o be to ir pilinguot daznai reikdavo. kai pradejau naudot aliejus,viskas pasikeite, nebezinau ka reiskia sausa kuno oda. tiesa, veidui alieju nesiryztu naudot
pradejau nuo migdolu aliejaus,bandziau kokosu, taukmedi (ji dabar visuomet turiu) man jo uztenka i savaite karta pasitept, o kasdienai naudoju lengvesnius. dar labai patiko ELEMIS aliejus, o jau kvapas
Stai sis :

Susigundžiau štai tokiu Body Shop kūno sviestu - kokosiniu

Kokie pastebėjimai - oda minkšta , labai švelni, ir jokio sausumo nėra
plius- dieviškai kvepia

Kokie pastebėjimai - oda minkšta , labai švelni, ir jokio sausumo nėra

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 05, 19:54)
Nuo sausos kuno odos isgelbejo tik nerafinuotas kokosu aliejus tepamas ant dregnos odos iskart po duso, tik jau tas kvapas.... fui 

Vienetai, kuriems nepatinka kokosų kvapas, daugelis net suvalgyt nori besitepant

QUOTE(mergyytte @ 2010 10 05, 14:45)
nebezinau ka reiskia sausa kuno oda.
Ačiū Dievui aš irgi nebežinau, kas tai yra

QUOTE(irmulia @ 2010 10 05, 15:53)
Susigundžiau štai tokiu Body Shop kūno sviestu - kokosiniu
Kadangi pas mane dar ir alekrgiška oda, tai TBS avietiniu kremu lepinu pėdutes

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 05, 19:54)
Nuo sausos kuno odos isgelbejo tik nerafinuotas kokosu aliejus tepamas ant dregnos odos iskart po duso, tik jau tas kvapas.... fui 

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 05, 21:29)
Aha, vienetai kam jis nepatinka, smirda. Net keista, kad fui