Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa kūno oda

ai čia, reklama tiesiog, pati gal ir naudoja, bet kartu ir pardavinėja, faktas, kad ne iš geros dūšios, o dėl kapeikos. O kai žmogus eina per visas temas tą patį per tą patį rašinėdamas ir liaupsindamas, tai jau tie postai nekelia jokio pasitikėjimo
Atsakyti
Mano oda buvo žiauriai sausa ir baisiausiai jautri, išberta.. Didžiausias auksas artišoko gėrimas: dabar džiaugiuosi švelnia ir sveika odyte wub.gif wub.gif wub.gif O pusę metų atgal atradau Neutrogen'ą wub.gif
Atsakyti
help.gif Kaip drėkinat savo kūno oda,naturaliomis priemonėmis?
Man po vasaros,kojos pradėjo šerpetoti verysad.gif .Nežinau ką ir nusipirkti esu prieš nivea firma ir tas kur alkoholio turi ir pan.š ...Gal žinote kokį aliejų? 4u.gif Ar šiaip kokį natūralesnį kūno sviestą? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makeup: 01 spalio 2010 - 21:56
QUOTE(makeup @ 2010 10 01, 22:55)
help.gif  Kaip drėkinat savo kūno oda,naturaliomis priemonėmis?
Man po vasaros,kojos pradėjo šerpetoti  verysad.gif  .Nežinau ką ir nusipirkti esu prieš nivea firma ir tas kur alkoholio turi ir pan.š ...Gal žinote kokį aliejų? 4u.gif Ar šiaip kokį natūralesnį kūno sviestą? bigsmile.gif

taukmedžio arba kokosų pabandyk 4u.gif
Atsakyti
Kokosų naudojau porą mėnesių, visai nieko. Bet ir nieko ypatingo. Tik kvapas jau labai wub.gif
Atsakyti
Laba diena
mane gelbėja vaikiškas Johnson aliejus ant drėgnos odos
Atsakyti
Turiu sausa kuno ir veido oda. Kai naudodavau visokius kuno pienelius,tai tik tam kartui sudrekindavo oda,nusiprausus oda likdavo vel sausa. Ziema nusimovus dzinsus ju vidine puse balta budavo,nuo pleiskaneliu. o be to ir pilinguot daznai reikdavo. kai pradejau naudot aliejus,viskas pasikeite, nebezinau ka reiskia sausa kuno oda. tiesa, veidui alieju nesiryztu naudot ax.gif pradejau nuo migdolu aliejaus,bandziau kokosu, taukmedi (ji dabar visuomet turiu) man jo uztenka i savaite karta pasitept, o kasdienai naudoju lengvesnius. dar labai patiko ELEMIS aliejus, o jau kvapas wub.gif Stai sis :
user posted image
Atsakyti
Susigundžiau štai tokiu Body Shop kūno sviestu - kokosiniu

user posted image

Kokie pastebėjimai - oda minkšta , labai švelni, ir jokio sausumo nėra mirksiukas.gif plius- dieviškai kvepia wub.gif

Atsakyti
Nuo sausos kuno odos isgelbejo tik nerafinuotas kokosu aliejus tepamas ant dregnos odos iskart po duso, tik jau tas kvapas.... fui wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 05, 19:54)
Nuo sausos kuno odos isgelbejo tik nerafinuotas kokosu aliejus tepamas ant dregnos odos iskart po duso, tik jau tas kvapas.... fui wacko.gif

Vienetai, kuriems nepatinka kokosų kvapas, daugelis net suvalgyt nori besitepant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyytte @ 2010 10 05, 14:45)
nebezinau ka reiskia sausa kuno oda.

Ačiū Dievui aš irgi nebežinau, kas tai yra wub.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 10 05, 15:53)
Susigundžiau štai tokiu Body Shop kūno sviestu - kokosiniu

Kadangi pas mane dar ir alekrgiška oda, tai TBS avietiniu kremu lepinu pėdutes wub.gif

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 05, 19:54)

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 05, 21:29)
Vienetai, kuriems nepatinka kokosų kvapas, daugelis net suvalgyt nori besitepant  biggrin.gif

Aha, vienetai kam jis nepatinka, smirda. Net keista, kad fui biggrin.gif
Atsakyti
išbandžiau veet depiliacinį kremą su tuo drėkikliu, kur naują reklamuoja, toks tamsiai bordo pakelis, nu žinokit, oda nuostabiai švelni!!! dar niekad gyvenime tokios neturėjau! negaliu nustot liest!

o šiaip tie visi aliejukai, tai jie spec kūnui? ar iš kur gaunat tų visų taukmedžių, ir pan?
Atsakyti