Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa kūno oda

Naudojau nilini sviestmedzio alieju thumbup.gif. Dabar kakavos sviesta su kokosu aliejumi susimaisysiu, manau patiks mano sausai odai rolleyes.gif
Atsakyti
Su vaikiskais aliejukais pabandykite
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2011 04 08, 22:24)
Su vaikiskais aliejukais pabandykite

mano nuomone nieko gero blink.gif
Jei pigesnis tai dazniausiai gaminamas mineralinio aliejaus pagrindo - tai jau geriau tada bandyti kokosu ir tik ant dregnos odos
Atsakyti
Man labiausiai tinka pilingas su kavos tirscias ir po to issitepti kuna aliejumi. Kad ir vaikisku.
Atsakyti
QUOTE(GdGl @ 2011 04 11, 14:14)
Man labiausiai tinka pilingas su kavos tirscias ir po to issitepti kuna aliejumi. Kad ir vaikisku.

man labai padejo taukmedzio sviestas.
Atsakyti
man ir geriausiai su sausos odos problemomis padeda taukmedziu arba kokosu sviestas smile.gif Bet geriau rinktis kad butu naturalus produktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GdGl @ 2011 04 11, 13:14)

O as i kavos tirscius imaisau alyvuogiu aliejaus ir super,oda tokia minksta,kad nereikia papildomai niekuom teptis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sidziai @ 2011 04 15, 14:42)
man ir geriausiai su sausos odos problemomis padeda taukmedziu arba kokosu sviestas smile.gif Bet geriau rinktis kad butu naturalus produktas smile.gif

O tie sviestai taupiai naudojasi, gerai pasiskirsto ant odos? Noreciau isbandyti, bet jei pirkt 50g, tai turbut labai trumpam uztektu kunui naudojant g.gif

Jau n metu naudoju si Excipial U Lipolotio su 4% slapalu
user posted image
gerai drekina, bet jau atsibodo, kazo naujo norisi.
Atsakyti
Sausai ir jautriai odai patiko Fenjal produkcija. Galiu pagirti losjonus, prausiklius, rutulini dezika.
user posted image

I aliejus ziuriu skeptiskai..jie daugiau pariebalina tam kartui, bet dregme giliai nepatenka i oda.
Atsakyti
Man vaikiški aliejai netinka. Vyras parvežė iš UK ir stovi nenaudojami. Jautrioms kūno vietoms naudoju Neutrogeną, o kitoms ir deginimuisi- kokosų aliejų. Dar sausoka, norėtųsi labiau ją pamaitint. Bet daug geriau, negu ankščiau buvo wub.gif
Atsakyti
turiu ir as beda su sauso kuno oda, tai gi, isbandziau as ir kokosu alieju ir svestmedi, ir makadamijos riesutu alieju, viskas butu kaip ir neblogai... bet ryte pasitepus, diena atidirbus, vakare i moksla nuejus, veliau repeticijoje, pradedu kvepeti tokiu parugusiu aliejumi kad vajeeee... (galimybe nusiprausti lieka tik po visko) teko grizti prie chemijos...
Atsakyti
O man išeitis buvo tokia elementari, kad net juokinga - gerti daugiau, daug daugiau vandens. Tą darau jau mėnesį plius naudoju spec aliejų, daugelio skirtingų aliejų koncentratą, kuris irgi itin padeda. Iki dabar netikiu, kad kojų ir rankų oda gali būti normali, nešerpetoti ir netrūkinėti. Dievaži, per savo gyvenimą esu ir kremus už kelis šimtus pirkus, ir pas žiniuones vaikščiojus, kur su skepetėlėm kažkokiom trindavo. Ko tik neįtarė - nuo dermatito iki alergijos. O reikėjo tiek nedaug - prisiversti išgert bent du su puse litro vandens kasdien.

Kad vanduo nebūtų toks bjaurus, visada prisidedu citrinų ir apelsinų į jį - tada skanu. Ir laikau prie lovos.
Dar yra padėjęs man kitas patarimas - kas rytą tik atsikėlus, dar prieš dušą, išgerti stiklinę karšto vandens (užvirto ir kiek pravėsusio). nežinau kaip tai tiksliai veikia, bet odą irgi padėjo sutvarkyt.
Atsakyti