Įkraunama...
Įkraunama...

Indukcinė kaitlentė

QUOTE(jinap @ 2011 08 30, 22:59)
Laba,

na va atrodo prisizaidziau pasirnkus fagor kaitlente...
zodziu vakar sumontavo virtuve ir pirma kart isbandziau, tai ir likau nesupratus ar taip
turi buti, nes kiek skaiciau forume lyg tokio atvejo ir neradau..

Uzdejus puoda su vandeniu, vanduo kaista, tai sprendziu puodas tinka,
bet nustacius galinguma ant pirmu penkiu padalu girdisi tiksejimas, padidinus
galinguma tiksejimas dingsta...
ar taip turi buti?
Gal  kas susidurete ?

Sunku vienareikšmiškai pasakyti. Kas "tiksi"? Puodo dugnas ar kaitlentė? Pabandykite vientiso plieno puodą, pavyzdžiui seną gerą emaliuotąjį. Jei pašalinis triukšmas dings, reiškia ne kaitlentė kalta biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, renkames buitine technika. Mums rekomendavo AEG HK 634200 XB arba SIEMENS EH651TA11E. Gal kas turit? Kaip manote, kuri geriau? O gal ka kita galite pasiulyti/patarti?
Atsakyti
Na va isbandziau ivairius puodus ant savo Fagoro ir su visais tas slykstus tiksejimas yra, tas zyzimas apie kuri cia radau parsyta tai juokai palyginus .. gal du tris kartus tylesnis uz tiksejima... skambinau i garantini, tai jie irgi nieko konkretaus... gal taip turi buti gal toks modelis...
O as buvau susitaikius su ta mintim, kad girdesis ventiletorius, kad bus zyzimas... bet tiksejimo tai tikrai nesitikejau. Grazint kaip nepatikusios prekes nebegaliu senai jau menuo praejo, o irodyt kad jai kazkas negerai panasu irgi neis:( zodziu ka daryt nezinau..kol kas galiu tik perspet, kad nepirkit Fagoro jei nenorit kiekviena kart gaminant valgi nervintis.
Atsakyti
Gal kas galėtų pakomentuoti kuo skiriasi šios kaitlentės? g.gif Negi tik kaina? Gal ta brangesnė turi kokią stebuklingą funkciją? g.gif
EHD68210P ir ši HK-764405PB
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 09 20, 13:36)
Gal kas galėtų pakomentuoti kuo skiriasi šios kaitlentės?  g.gif  Negi tik kaina? Gal ta brangesnė turi kokią stebuklingą funkciją?  g.gif
EHD68210P ir ši HK-764405PB

Neverta leisti pinigų, nebent tie metaliniai krašteliai labai reikalingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 09 20, 16:10)
Neverta leisti pinigų, nebent tie metaliniai krašteliai labai reikalingi  biggrin.gif

O aš tų kraštelių ir nepastebėjau smile.gif Na jei kojinių nesusirenka, tai tikrai nekas biggrin.gif

O tam pirmam variantui pigesnių analogų, alternatyvų nėra? Ir dar - ar ji verta tiek? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 20 rugsėjo 2011 - 18:20
QUOTE(jinap @ 2011 09 01, 19:35)
Na va isbandziau ivairius puodus ant savo Fagoro ir su visais tas slykstus tiksejimas yra, tas zyzimas apie kuri cia radau parsyta tai juokai palyginus .. gal du tris kartus tylesnis uz tiksejima... skambinau i garantini, tai jie irgi nieko konkretaus... gal taip turi buti gal toks modelis...
O as buvau susitaikius su ta mintim, kad girdesis ventiletorius, kad bus zyzimas... bet tiksejimo tai tikrai nesitikejau. Grazint kaip nepatikusios prekes nebegaliu senai jau menuo praejo, o irodyt kad jai kazkas negerai panasu irgi neis:(  zodziu ka daryt nezinau..kol kas galiu tik perspet, kad nepirkit Fagoro jei nenorit kiekviena kart gaminant valgi nervintis.

as turiu AEG kazkoki modeli blush2.gif bet kai uzdedu ant tarkim 3-5 galingumo irgi girdisi tiksejimas, bet man tai netrukdo blush2.gif jums patarciau didinti galinguma, ir baigsis problemos. thumbup.gif
Atsakyti
pas mane sioks toks zyzimas girdisi dazniausiai kai uzdedu ant greito uzvirimo, daugiua net nzn....juokinga kad jus gali erzinti kazkoks zyzimas ar ventiliatoriaus isijungimas; juk tada jus turetu nervinti ir gartraukis ir saldytuvas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 09 20, 20:03)
O aš tų kraštelių ir nepastebėjau smile.gif Na jei kojinių nesusirenka, tai tikrai nekas  biggrin.gif

O tam pirmam variantui pigesnių analogų, alternatyvų nėra? Ir dar  - ar ji verta tiek? smile.gif

o kiek verta laisvė pasirinkti puodų dydį ir formą, nagalvojant at tiks Jūsų kaitinimo paviršiui biggrin.gif ?
Be to šio paviršiaus plotis kiek didesnis, todėl suradus "pigesnę alternatyvą" su standartinėm kaitvietėm sutaupysite ne tiek ir daug.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 09 21, 08:32)
o kiek verta laisvė pasirinkti puodų dydį ir formą, nagalvojant at tiks Jūsų kaitinimo paviršiui biggrin.gif ?
Be to šio paviršiaus plotis kiek didesnis, todėl suradus "pigesnę alternatyvą" su standartinėm kaitvietėm sutaupysite ne tiek ir daug.

Ech ta laisvė biggrin.gif Įtariu, kad pasilieku prie šios kaitlentės wub.gif
Ačiū už komentarus.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 09 21, 09:32)

bigsmile.gif laukiau speedy ats ir as. nes nusipirkau si modeliuka. tik ji dar vis nepajungta blush2.gif (jau koki 2men.) Baldai dar neparuosti. Mane papirko butent tas, kad nereikes taikyti butent tokio dydzio puodo, kokio dydzio blynas ant kaitlentes.
O kaip raso instrukcijoje, svarbu puodo skersmuo nebutu mazesnis, nei 12 ar 14cm. Tingiu dabar ieskoti.
Laukiu nesulaukiu, kada isbandysiu.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 09 21, 09:16)
bigsmile.gif laukiau speedy ats ir as. nes nusipirkau si modeliuka. tik ji dar vis nepajungta  blush2.gif (jau koki 2men.) Baldai dar neparuosti. Mane papirko butent tas, kad nereikes taikyti butent tokio dydzio puodo, kokio dydzio blynas ant kaitlentes.
O kaip raso instrukcijoje, svarbu puodo skersmuo nebutu mazesnis, nei 12 ar 14cm. Tingiu dabar ieskoti.
Laukiu nesulaukiu, kada isbandysiu.

Mane irgi šita laivė paperka smile.gif Reik instrukciją parsisiųsti.
O su kaitlentės įsigijimu nebuvo problemų? Per kiek laiko? Ir iš kur? 4u.gif
Atsakyti