Įkraunama...
Įkraunama...

Indukcinė kaitlentė

QUOTE(rrr? @ 2011 09 24, 13:02)
Bet jei apacioje palieku vietos, na dar ir is sono sioks toks mazutelis plysiukas yra. Gal nesuges anksciau laiko?  g.gif

Gal ir nesuges, gal ir nesikabines jei sugestų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 24 rugsėjo 2011 - 14:17
Pagaliau pajunge mano indukcine clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Vienas is pasaulio stebuklu!!!! Negaliu atsidziaugti. Ir tikrai verta rinktis su kryziukais, kad nereiketu taikyti puodu dydzio. Dabar norisi gaminti, gaminti ir dar karta gaminti biggrin.gif
Ir parduodu savo senaja, statybineje aplinkoje naudota imontuojama orkaite+kaitlente. Gal ka sudomins i sodo nameli ar pas mociute kaime. Jei ka sudomins, nuotraukos cia. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 25 rugsėjo 2011 - 11:04
QUOTE(rrr? @ 2011 09 25, 12:03)
Pagaliau pajunge mano indukcine  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Vienas is pasaulio stebuklu!!!! Negaliu atsidziaugti. Ir tikrai verta rinktis su kryziukais, kad nereiketu taikyti puodu dydzio. Dabar norisi gaminti, gaminti ir dar karta gaminti  biggrin.gif

Na tikiuos, ir mane apims tokios emocijos, kai jau turėsiu tą gėrį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 09 25, 11:03)
Pagaliau pajunge mano indukcine  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Vienas is pasaulio stebuklu!!!! Negaliu atsidziaugti. Ir tikrai verta rinktis su kryziukais, kad nereiketu taikyti puodu dydzio. Dabar norisi gaminti, gaminti ir dar karta gaminti  biggrin.gif
Ir parduodu savo senaja, statybineje aplinkoje naudota imontuojama orkaite+kaitlente. Gal ka sudomins i sodo nameli ar pas mociute kaime. Jei ka sudomins, nuotraukos cia.  ax.gif

Oho kokios emocijos biggrin.gif Smagu biggrin.gif O kokią išsirinkot jeigu ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidas82 @ 2011 09 28, 10:15)
Oho kokios emocijos biggrin.gif Smagu biggrin.gif O kokią išsirinkot jeigu ne paslaptis? smile.gif

Aisku, ne paslaptis mirksiukas.gif Va tokia pas mane.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 09 28, 08:27)
Aisku, ne paslaptis  mirksiukas.gif Va tokia pas mane.

O kaip veikia tie kryžiukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidas82 @ 2011 09 28, 10:37)
O kaip veikia tie kryžiukai?  g.gif

Kaip ir visos indukcines, tik ant betkurios kaitinimo vietos, dedat bet koki puoda, ne mazesni kaip 12cm skersmens. O ant kitu, kuriu nupiesti ratai, reikia deti puoda, mazdauk to rato dydzio. Kaip cia
user posted image
Nezinau ar aiskiai paaiskinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 09 28, 09:42)
Kaip ir visos indukcines, tik ant betkurios kaitinimo vietos, dedat bet koki puoda, ne mazesni kaip 12cm skersmens. O ant kitu, kuriu nupiesti ratai, reikia deti puoda, mazdauk to rato dydzio. Kaip cia
user posted image
Nezinau ar aiskiai paaiskinau  ax.gif

hm mano indukcines instrukcijoj (electrolux) parasyta, kad ant tu ratilu reikia deti puoda, kuris butu nemazesnis nei 2/3 to ratilo. Ta prasme nereikalauja tokio dydzio koks tas ratas. Kiek domejausi tai dauguma indukciniu su kryziukais yra 90cm (o ne 60). pasirinkau su ratais, nesigailiu, viskas ok, problemu nesukelia niekas.

https://tausa.lt/goo...-EHD60020P.html
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 09 28, 10:10)
hm mano indukcines instrukcijoj (electrolux) parasyta, kad ant tu ratilu reikia deti puoda, kuris butu nemazesnis nei 2/3 to ratilo. Ta prasme nereikalauja tokio dydzio koks tas ratas. Kiek domejausi tai dauguma indukciniu su kryziukais yra 90cm (o ne 60). pasirinkau su ratais, nesigailiu, viskas ok, problemu nesukelia niekas.

hmmm, super kaitlente, aisku yra ir geresniu, bet sitokia pas mumi intensyviai naudojama jau 2 metai, bet atrodo kaip pora kartu naudota. Draugai taip pat turi tokia pacia, tik pas ju ji atrodo gerokai panaudota, nuskeltais kampais, prisvilusi..
Ir idomiausia, kad mes valymui naudojame tik fairy ir nesibraizancia kempine. Bandziau nufotkint, parodyt kaip atrodo, bet kad nuotraukoje nieko nesimato, vien tik atspindziai..
O visu labiausiai dziugiausiai, kad kaip gerai, kad pirkome butent Indukcine, nes kai nuvaziuojam pas mama, tai net verkti norisi, kai reikia vaikams pasildyti maista ant paprastos elektrines kaitlentes... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 09 28, 11:10)

As nieko nepeikiu schmoll.gif Tik pasidziaugiau savaja. thumbup.gif jei ir jus patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(laikrastis @ 2011 09 28, 10:21)
hmmm, super kaitlente, aisku yra ir geresniu, bet sitokia pas mumi intensyviai naudojama jau 2 metai, bet atrodo kaip pora kartu naudota. Draugai taip pat turi tokia pacia, tik pas ju ji atrodo gerokai panaudota, nuskeltais kampais, prisvilusi..
Ir idomiausia, kad mes valymui naudojame tik fairy ir nesibraizancia kempine. Bandziau nufotkint, parodyt kaip atrodo, bet kad nuotraukoje nieko nesimato, vien tik atspindziai..
O visu labiausiai dziugiausiai, kad kaip gerai, kad pirkome butent Indukcine, nes kai nuvaziuojam pas mama, tai net verkti norisi, kai reikia vaikams pasildyti maista ant paprastos elektrines kaitlentes... wink.gif

taip indukcine geris, as po elektrines tai indukcine garbinu biggrin.gif Eilini karta isitikinu kad teisinga prieziura labai svarbu 4u.gif

QUOTE(rrr? @ 2011 09 28, 10:22)
As nieko nepeikiu  schmoll.gif Tik pasidziaugiau savaja.  thumbup.gif jei ir jus patenkinta.

as ir nesakau kad jus kazka peikiat, tiesiog parasiau kaip mano indukcines instrukcijoj raso. 4u.gif
Atsakyti
[/quote]

o Kaip sios indukcines valdymas, kiti sako, jog nepatogus??? Nes mastau, tokia rinktis, tai va ir nezinau kad daryti smile.gif
Atsakyti