Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

ziema maudemes kas antra vakara, o dabar kiekviena vakara, nes suprakaituoja maniske ir geriau miega po pliuskenimosi smile.gif
Atsakyti
mes tai maudome kiekvieną vakarą, iš ryto tik apsiprausiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 06 04, 11:12)
ziema maudemes kas antra vakara, o dabar kiekviena vakara, nes suprakaituoja maniske ir geriau miega po pliuskenimosi  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir mes taip pat...Tik va dabar tai po dušu maudom mažutę...vis rečiau vonią prileidžiame blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 04 23, 14:45)
kas antra diena maudomes  ax.gif, o kiekviena ryta nusiprausiam veiduką, pazastytes, issivalom ausytes. Na o užpakaliuka tai dažnai  - po kranu biggrin.gif

drinks_cheers.gif mes ir taip pat higieninamės...
Atsakyti
mes maudomes kiekviena vakara, tada nakti visa ismiegam biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes
Mes maudom kas antra diena! iki 6 men pildavom voniale dabar jau po dusu..ir seip kiekviena diena apiprasem. zinoma kai karsciai tai ganasi kad kiekviena diena, mazuliui karsta! Nu va cia tik kad buvom ligoninej dvi dinas tai as ji po kranu apipprausiau.. Sekmes mamytes
Atsakyti
Mes nuo gimimo maudomės kas diena. Dabar kai didesnis tai po dušu nes vonioj nenori sedėti, jam vandens per mažai pripratęs baseine kur pilna vandens. O šiaip ir mes suaugusieji gi prausiames po dušu kas dien tai ir vaikai tokiepat, mums bent klinikose taip sakė kad reik kasdien.
Atsakyti
jei karsta maudom kasdien, nes prakaitas maziuko odelei tikrai negerai, taip pat dulkes visokios. as nemaloniai jausciausi neisimaudziusi, manau ir mazyliui taip pat. o ziema maudydavomes kas 3dienas, kartais dazniau. buvo periodas kai turejom miego problemu, tada maudydavom velai vakare, pamaitindavom ir migdydavom. tik dabar mazasis anciukas laaabai taskosi doh.gif visa slapia lieku rolleyes.gif
Atsakyti
As tai maudau kasdien smile.gif ,nes taip geriau uzmiegam(igavom rutina) ir siaip kiek zinau mazyliai atsipalaiduoja vandeni.Ir mano mazajam labai patinka maudytis smile.gif .Jai kartais neiseina ismaudyti,tai prastai uzmiega ir visa nakti prastai miega blink.gif .
Atsakyti
Kai karsta diena tai maudomes kiekviena diena o jei ne mazdaug kas antra.
Atsakyti
QUOTE(Vijusa @ 2007 06 07, 00:18)
Kai karsta diena tai maudomes kiekviena diena o jei ne mazdaug kas antra.

drinks_cheers.gif O kai labai karsta, tai dar ir dienos metu pasiturskiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitemaja @ 2004 09 08, 09:43)
Siaip man lyg ir aisku - man rodosi, kad reikia kasdien, as tuo net isitikinusi, bet
va jau ne is pirmos mamytes girziu, kad viena kas trecia diena, kita kas savaite blink.gif Ar cia dabar tokia tendencija - su servetele apsieiti?smile.gif
Man pasidare idomu, o kaip kitos mamos mano?

As savo maziuka maudau kas vakara pries miega, tik kai serga ar nera salygu numaudyti, visa nuvalau servetelemis
Atsakyti