ziema maudemes kas antra vakara, o dabar kiekviena vakara, nes suprakaituoja maniske ir geriau miega po pliuskenimosi

mes tai maudome kiekvieną vakarą, iš ryto tik apsiprausiam

QUOTE(Cili @ 2007 06 04, 11:12)
ziema maudemes kas antra vakara, o dabar kiekviena vakara, nes suprakaituoja maniske ir geriau miega po pliuskenimosi 

QUOTE(daisi @ 2007 04 23, 14:45)
kas antra diena maudomes
, o kiekviena ryta nusiprausiam veiduką, pazastytes, issivalom ausytes. Na o užpakaliuka tai dažnai - po kranu 

mes maudomes kiekviena vakara, tada nakti visa ismiegam

Mes nuo gimimo maudomės kas diena. Dabar kai didesnis tai po dušu nes vonioj nenori sedėti, jam vandens per mažai pripratęs baseine kur pilna vandens. O šiaip ir mes suaugusieji gi prausiames po dušu kas dien tai ir vaikai tokiepat, mums bent klinikose taip sakė kad reik kasdien.
jei karsta maudom kasdien, nes prakaitas maziuko odelei tikrai negerai, taip pat dulkes visokios. as nemaloniai jausciausi neisimaudziusi, manau ir mazyliui taip pat. o ziema maudydavomes kas 3dienas, kartais dazniau. buvo periodas kai turejom miego problemu, tada maudydavom velai vakare, pamaitindavom ir migdydavom. tik dabar mazasis anciukas laaabai taskosi
visa slapia lieku

As tai maudau kasdien
,nes taip geriau uzmiegam(igavom rutina) ir siaip kiek zinau mazyliai atsipalaiduoja vandeni.Ir mano mazajam labai patinka maudytis
.Jai kartais neiseina ismaudyti,tai prastai uzmiega ir visa nakti prastai miega
.

Kai karsta diena tai maudomes kiekviena diena o jei ne mazdaug kas antra.
QUOTE(Vijusa @ 2007 06 07, 00:18)
Kai karsta diena tai maudomes kiekviena diena o jei ne mazdaug kas antra.

QUOTE(Bitemaja @ 2004 09 08, 09:43)
Siaip man lyg ir aisku - man rodosi, kad reikia kasdien, as tuo net isitikinusi, bet
va jau ne is pirmos mamytes girziu, kad viena kas trecia diena, kita kas savaite
Ar cia dabar tokia tendencija - su servetele apsieiti?
Man pasidare idomu, o kaip kitos mamos mano?
va jau ne is pirmos mamytes girziu, kad viena kas trecia diena, kita kas savaite

Man pasidare idomu, o kaip kitos mamos mano?
As savo maziuka maudau kas vakara pries miega, tik kai serga ar nera salygu numaudyti, visa nuvalau servetelemis