Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

QUOTE(rona @ 2007 06 07, 17:29)
As savo maziuka maudau kas vakara pries miega, tik kai serga ar nera salygu numaudyti, visa nuvalau servetelemis

Nu nežinau nežinau. Man tos servetėlės pasitikėjimo nekelia. g.gif Aš jei nemaudau tai šlapiu merliuku nušluostau. Tada leliukams labai juokinga.. kutena biggrin.gif. O šiaip tai maudomės kas antrą, kartais ir kas trečią dieną, o rūrytes plaunamės kas diena, po rimtų reikalų. Mums gydytoja sakė, kad nėr reikalo kiekvieną dieną maudyti
Atsakyti
QUOTE(Jupi @ 2007 06 07, 14:35)
Nu nežinau nežinau. Man tos servetėlės pasitikėjimo nekelia.  g.gif  Aš jei nemaudau tai šlapiu merliuku nušluostau. Tada leliukams labai juokinga.. kutena  biggrin.gif. O šiaip tai maudomės kas antrą, kartais ir kas trečią dieną, o rūrytes plaunamės kas diena, po rimtų reikalų. Mums gydytoja sakė, kad nėr reikalo kiekvieną dieną maudyti

ir as tikrai nemanau, kad serveteles gerai visam kuneliui nuvalyti... pasakysiu labai svaria priezasti- apsidrabsciau viena karta ir nenorejau lekti i vonia, kuri pas mane toli, nusisluosciau vaiko extra sensitive extra dar kazkokia servetele... ir turejau begti i vonia vis delto, nes nezmoniskai griauze! mano oda gan jautri, bet kudikiu taip pat ne kiautas... geriau jau pasinaudoti Jupi patirtimi ir sluostyti paprastu, neprikvepintu vandeneliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ziema maudemes 3 kartus per savaite, o dabar per karscius kasdien smile.gif
Papildyta:
Ziema maudemes 3 kartus per savaite, o dabar per karscius kasdien smile.gif ypac megsta pasipliuskenti negyvosios juros druskos vonyteje, o jei dar kokiu zaisliuku idedi tai net asaros kai reik list is vonytes smile.gif
Atsakyti
maudomes kiekviena vakara, o kai taip karsta tai dar dienos metu nuprausiu veideli, kakliuka, rankytes, kojytes ir pazastis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 06 08, 09:28)
maudomes kiekviena vakara, o kai taip karsta tai dar dienos metu nuprausiu veideli, kakliuka, rankytes, kojytes ir pazastis  ax.gif

mes tp maudomes kasdien nebent kosti tada darau pertraukele, ziema maudemes kas 2 dienas.Sarveteliu aplamai nepripazystu jei yra kranas ir siltas vanduo visada tik ten ir apirausiu.ir dienos begyje prausiu uzpakaliuka, ne tik po rimtu reikalu bet ir siaip atvesinimui ir higienai. bigsmile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, o maudot mažylius vonelėse, ar iškarto maudėt didelėje vonioje?
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 06 08, 10:33)
mes tp maudomes kasdien nebent kosti tada darau pertraukele, ziema maudemes kas 2 dienas.Sarveteliu aplamai nepripazystu jei yra kranas ir siltas vanduo visada tik ten ir apirausiu.ir dienos begyje prausiu uzpakaliuka, ne tik po rimtu reikalu bet ir siaip atvesinimui ir higienai. bigsmile.gif

o as po pamperso keitimo naudoju serveteles, neprisiruosiu iki vonios vaiko nunesti, jau taip ipratau nuo mazens blush2.gif

maudome kartais voneleje, o kartais ir i didele vonia paguldom
Atsakyti
QUOTE(Bitemaja @ 2004 09 08, 10:43)
Siaip man lyg ir aisku - man rodosi, kad reikia kasdien, as tuo net isitikinusi, bet
va jau ne is pirmos mamytes girziu, kad viena kas trecia diena, kita kas savaite blink.gif Ar cia dabar tokia tendencija - su servetele apsieiti?smile.gif
Man pasidare idomu, o kaip kitos mamos mano?

Savo maziuka visada maudom kas antra diena ir taip nuo gimimo ax.gif o kada padaro ka rimciau visada apiplaunu po kranu,nebent buna ankstus rytas ir truputi tyngisi doh.gif ,o serveteles naudojame tik kelioneje,ir eidami i svecius.Juk tai trunka taip trumpai,ir vaikuciui daug geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Maudom du kartus per savaitę.
Atsakyti
As maudau savo mazyli voneleje,bet greitai jau nebetilps biggrin.gif tai reiks vonioj maudyti.Manau vonioj gerai maudyti kai jau sedi,nes manau tada patogiau smile.gif.
Atsakyti
Mes tai maudomės kas antrą dieną reguliariai. kai keičiu sauskelnes, taip pat užpakaliuką plaunu po kranu, nenaudoju jokių servetėlių namie, jos tik kelionėse ie svečiuose praverčia. Todėl jokių problemų su iššutimais neturėjome. tfu...tfu...tfu...
Atsakyti
nuo pat pradziu maudomes kiekviena diena, dukrytei labai patinka, ir geraiu miega, aisku pasitaiko kartais kai isvaziuojam tai nemaudo kokia dienele, bet kadangi dukrytei patinka maudynes tai ir maudomes kasdien:)
Atsakyti