Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

QUOTE (Bambolino @ 2004 11 15, 11:47)
Mas irgi pliuskenames kas 2 dieneles smile.gif pilu truputi kalio permanganato. Girdejau kad vaikiukai ismaudyti geriau miega, bet mums nesiseka miegelis ir miegam taip pat kaip ir nesimaude! Gal ka nors ne taip mes darom???

kalio permanganatas sausina odele.
o tavo 2.gif dar mazhutis, dar praeis laiko, kol susireguliuos gyvenimo ritmas.
be to, ne visi vaikai ishmaudyti ramiau miega. mano vyresnelis maudytis mego, bet po maudyniu visad budavo zhvalus. todel ji maudydavau ryte wink.gif
Atsakyti
šikniuką plaunamės kiekvieną kartą keičiant pampersą tongue.gif
o maudomės kas antrą dieną,stengiamės prieš miegą nes tada lengviau užmiega wink.gif
maudantis pilu į vonelę jūros druskos 'čeredos'(rusiška).odelė būna labai švelni. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (ragnez @ 2004 11 15, 11:43)
kalio permanganatas sausina odele.
o tavo 2.gif dar mazhutis, dar praeis laiko, kol susireguliuos gyvenimo ritmas.
be to, ne visi vaikai ishmaudyti ramiau miega. mano vyresnelis maudytis mego, bet po maudyniu visad budavo zhvalus. todel ji maudydavau ryte wink.gif

Aciu ragnez, o ka dar galima pilti i vonele tokiai mazai kruopytei?
Atsakyti
Johnson and johnson yra spec. skystis maudynems - labai thumbup.gif , melynam butely.
Atsakyti
QUOTE (nikute @ 2004 11 16, 17:31)
Johnson and johnson yra spec. skystis maudynems - labai thumbup.gif , melynam butely.

Ji galima naudoti banbutei tik sugijus, ar ne? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Bambolino @ 2004 11 16, 20:45)
Ji galima naudoti banbutei tik sugijus, ar ne? Aciu smile.gif

Na mes prausem su juo iskart.
Atsakyti
QUOTE (gabi @ 2004 09 08, 11:19)
Maudau kas trecia diena. Kiekviena ryta apvalau su virintu vandeniu ir perrengiu. Uzpakaliukas plaunamas po kiekvieno kakucio biggrin.gif .

mano 5men. ir 2 sav. kudikis sveria 10 kg ir turi du dantis doh.gif
Atsakyti
Nuo antro menesiuko vaikuti maudau kas antra diena. Beje, kadangi mano pirmoji dukryte mire, tai dabar bobulkos man visokius prietarus pasakoja. Vaje vaje, kaip man jie nusibodo. Kai nežinai, tai ir galvos neskauda. O dabar tenka laikytis, nes bijau, maža kas. Tai vat tokios tetulytės man pasakė, kad vaikučių negalima maudyti sekmadieniais. Tai gi maudomės dabar 3 kartus per savaitę: pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį.
Geriau jau tų prietarų nežinoti sad.gif(
Atsakyti
QUOTE (zivile.liubimova @ 2004 11 16, 22:44)
mano 5men. ir 2 sav. kudikis sveria 10 kg ir turi du dantis doh.gif

iki triju men. maud4m kasdien. o dabar reciau, nes po maudyniu kosti. unsure.gif
Atsakyti
mano barbyte, kriupcioja maudant, tai mes ja kaip seniau isukam i palute ir liejam vandenuka, tada dziugauja smile.gif
Atsakyti
Mamos, o nuo kada 2.gif galima didelėje vonioje maudyti ? Ir kaip tai darote?
Atsakyti
as manau kada tik nori, kad tik paciai patogu butu wink.gif
Atsakyti