QUOTE |
Mamos, o nuo kada galima didelėje vonioje maudyti ? Ir kaip tai darote? |
As manau, kada pati sugalvosi

Va, as savo mazaja dar maudau voneleje, bet matau kad ji nori pasitaskyti,o rankytes kliuna i voneles sieneles, tad rytoj jau turbut maudysimes dideleje vonioje. Ir laisves bus daugiau ir smagiau.

Beje savo mazule, kaip ir dickius berniukus maudau kasdien. Man daug fainiau, kai vaikuciai eina miegoti isprausti ir svarus. Juk per diena jie tiek daug juda- suprakaituoja
QUOTE (Germante @ 2004 11 30, 12:53) |
Mamos, o kokia temperatura turi buti vandens, kuriame maudote ir kambario, kuriame vonele statote? |
Vandens temperatūra +37 ºC (vėliau gali mažinti po truputį), o patalpos 22-24 ºC
QUOTE (kazyte @ 2004 12 02, 00:13) | ||
As manau, kada pati sugalvosi ![]() Va, as savo mazaja dar maudau voneleje, bet matau kad ji nori pasitaskyti,o rankytes kliuna i voneles sieneles, tad rytoj jau turbut maudysimes dideleje vonioje. Ir laisves bus daugiau ir smagiau. ![]() Beje savo mazule, kaip ir dickius berniukus maudau kasdien. Man daug fainiau, kai vaikuciai eina miegoti isprausti ir svarus. Juk per diena jie tiek daug juda- suprakaituoja |

Mes maudom vaikutį kas 2 dienos, didelėje vonioje nuo 1,5 mėn. Iš pradžių vonelėje labai rėkdavo, o vonioje ėmė patikt, daugiau erdvės matyt
. 1 kartą per savaitę su AVENT vonios šampūnu
, kitus su druska arba žolelių nuoviru. Jei maudau viena dedu vandenyje ant didelės kempinės, o jei kartu tai tėvelis prilaiko

As tai savo mazyli maudau kiekviena vakara su "baby shampoo". Mano nuomone, tai butina
As netgi manau, kad
geriau miega ismaudytas, bet cia tik mano nuomone

Mes saviske irgi kasdien maudom. Jai cia didziausias dienos malinumas, o paskui dar ilgai sluostau, tepu, rengiu, o ji nieko - vartosi ant dideles lovos sypsodama
dziaugiasi. Ir miega paskui geriau

Mielos mamytes,
o kokiam vandenuke maudot (virintam ar ne)?
iki keliu menesiu reikia maudyti virintam vandenuke?
o kokiam vandenuke maudot (virintam ar ne)?
iki keliu menesiu reikia maudyti virintam vandenuke?
QUOTE (Saulyyte @ 2004 12 05, 23:10) |
Mielos mamytes, o kokiam vandenuke maudot (virintam ar ne)? iki keliu menesiu reikia maudyti virintam vandenuke? |
As nuo pat gimimo maudziau vandenuke is krano

aciu labai mamukai....
i mes tada bandysime pereiti prie vandenuko is krano