Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

Mamos, o kokia temperatura turi buti vandens, kuriame maudote ir kambario, kuriame vonele statote?
Atsakyti
Mamos, o nuo kada  galima didelėje vonioje maudyti ? Ir kaip tai darote?

As manau, kada pati sugalvosi wub.gif
Va, as savo mazaja dar maudau voneleje, bet matau kad ji nori pasitaskyti,o rankytes kliuna i voneles sieneles, tad rytoj jau turbut maudysimes dideleje vonioje. Ir laisves bus daugiau ir smagiau. thumbup.gif

Beje savo mazule, kaip ir dickius berniukus maudau kasdien. Man daug fainiau, kai vaikuciai eina miegoti isprausti ir svarus. Juk per diena jie tiek daug juda- suprakaituoja
Atsakyti
QUOTE (Germante @ 2004 11 30, 12:53)
Mamos, o kokia temperatura turi buti vandens, kuriame maudote ir kambario, kuriame vonele statote?

Vandens temperatūra +37 ºC (vėliau gali mažinti po truputį), o patalpos 22-24 ºC
Atsakyti
QUOTE (kazyte @ 2004 12 02, 00:13)
Mamos, o nuo kada  galima didelėje vonioje maudyti ? Ir kaip tai darote?

As manau, kada pati sugalvosi wub.gif
Va, as savo mazaja dar maudau voneleje, bet matau kad ji nori pasitaskyti,o rankytes kliuna i voneles sieneles, tad rytoj jau turbut maudysimes dideleje vonioje. Ir laisves bus daugiau ir smagiau. thumbup.gif

Beje savo mazule, kaip ir dickius berniukus maudau kasdien. Man daug fainiau, kai vaikuciai eina miegoti isprausti ir svarus. Juk per diena jie tiek daug juda- suprakaituoja

clap.gif clap.gif Mes vakar su dukryte jau maudėmės didelėje vonioje. Kaip jai patiko! Man irgi smile.gif Po to tėvelis ją šluostė ir rengė, o aš toliau gulėjau vonioje heart.gif
Atsakyti
Mes maudom vaikutį kas 2 dienos, didelėje vonioje nuo 1,5 mėn. Iš pradžių vonelėje labai rėkdavo, o vonioje ėmė patikt, daugiau erdvės matyt smile.gif . 1 kartą per savaitę su AVENT vonios šampūnu thumbup.gif, kitus su druska arba žolelių nuoviru. Jei maudau viena dedu vandenyje ant didelės kempinės, o jei kartu tai tėvelis prilaiko smile.gif
Atsakyti
As tai savo mazyli maudau kiekviena vakara su "baby shampoo". Mano nuomone, tai butina wink.gif As netgi manau, kad 2.gif geriau miega ismaudytas, bet cia tik mano nuomone smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Betina @ 2004 12 02, 11:09)
Vandens temperatūra +37 ºC (vėliau gali mažinti po truputį), o patalpos 22-24 ºC

Dekui, Betina smile.gif
Atsakyti
Mes saviske irgi kasdien maudom. Jai cia didziausias dienos malinumas, o paskui dar ilgai sluostau, tepu, rengiu, o ji nieko - vartosi ant dideles lovos sypsodama clap.gif dziaugiasi. Ir miega paskui geriau biggrin.gif
Atsakyti
Mielos mamytes,

o kokiam vandenuke maudot (virintam ar ne)?
iki keliu menesiu reikia maudyti virintam vandenuke?
Atsakyti
QUOTE (Saulyyte @ 2004 12 05, 23:10)
Mielos mamytes,

o kokiam vandenuke maudot (virintam ar ne)?
iki keliu menesiu reikia maudyti virintam vandenuke?

As nuo pat gimimo maudziau vandenuke is krano wink.gif
Atsakyti
Aš irgi niekad vandens maudymui nevirinau... wink.gif
Atsakyti
aciu labai mamukai....smile.gif i mes tada bandysime pereiti prie vandenuko is krano smile.gif clap_1.gif
Atsakyti