ar bandet kuri buciuotis per plevele?
 ar bandet kuri buciuotis per plevele?o zvakutes irgi nera patikimos, tai kazkaip saugiau jauciuosi nutraukdama, nei jas vartodama...
o jei suspurdetu lelius po sirdele irgi dziaugtumemes
 nors dar neplanuojam
 nors dar neplanuojam  

ar bandet kuri buciuotis per plevele?
 ar bandet kuri buciuotis per plevele? nors dar neplanuojam
 nors dar neplanuojam  

, tai kai tik iseime ja pertraukai - nespejo ideti kitos, per menesi laiko ji pastojo
 , tai kai tik iseime ja pertraukai - nespejo ideti kitos, per menesi laiko ji pastojo  

Tik tame visas ju blogumas
 Tik tame visas ju blogumas

O ką manot apie kontraceptinį žiedą
 O ką manot apie kontraceptinį žiedą   .Man ginekologė jį patarė ir sakė,kad dabar jis labai populiarus ir mėgstamas moterų.Tik,kad va žiūriu,kad niekas apie jį nerašo.Gal kas naudojat tokį
 .Man ginekologė jį patarė ir sakė,kad dabar jis labai populiarus ir mėgstamas moterų.Tik,kad va žiūriu,kad niekas apie jį nerašo.Gal kas naudojat tokį  .Pasidalinkit patirtim
 .Pasidalinkit patirtim  

O ką manot apie kontraceptinį žiedą
 O ką manot apie kontraceptinį žiedą   .Man ginekologė jį patarė ir sakė,kad dabar jis labai populiarus ir mėgstamas moterų.Tik,kad va žiūriu,kad niekas apie jį nerašo.Gal kas naudojat tokį
 .Man ginekologė jį patarė ir sakė,kad dabar jis labai populiarus ir mėgstamas moterų.Tik,kad va žiūriu,kad niekas apie jį nerašo.Gal kas naudojat tokį  .Pasidalinkit patirtim
 .Pasidalinkit patirtim  
 Po poros menesiuku kai visiskai ciklas atsistatys noreciau vel pereiti prie ziedo.
 Po poros menesiuku kai visiskai ciklas atsistatys noreciau vel pereiti prie ziedo.