Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

O man daznai papuola susidraugauti su tokiais zmonemis, kurie man dovanoja patiems dovanotas dovanas! Tiesog matosi, kad ne tiesiai is parduotuves dovana atkeliavus, arba gali nuspeti, kad pats zmogus tokios dovanos tikrai nebutu pirkes- o tai skupumas!
Atsakyti
QUOTE(notshy @ 2007 08 14, 19:09)
O man daznai papuola susidraugauti su tokiais zmonemis, kurie man dovanoja patiems dovanotas dovanas! Tiesog matosi, kad ne tiesiai is parduotuves dovana atkeliavus, arba gali nuspeti, kad pats zmogus tokios dovanos tikrai nebutu pirkes- o tai skupumas!

tikrai bjaurus dalykas. ko pačiam nereikia, tegul atiduosiu kitam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 14, 12:43)
Nuėjom į svečius, pas taupuolius, tai net dabar šlykštu prisimint. Mes pavalgėm, paskui jie valgė, kas liko mūsų lėkštėse,  ir iš mūsų lėkščių, .Sutaupysim vandenį. Išmesti nieko negalima, viskas kainuoja, vanduo brangus. kas čia tokio, jei pavalgysim iš jūsų lėkščių... Vaikai valgė obuolį, paskui pagriebė jų nuograužas, juk jie taip nešvariai nuvalgė, pabaigė nugraužti. Kavą išgėrėm, užsipylė ant mūsų kavos tirščių. Ne tiesiog šlykštu prisimint, daugiau neisiu pas juos į svečius niekada. Fu, nereikia tokių draugų. Taupumas yra gerai, bet kas per daug, tai jau per daug, viskam yra riba, taupumui irgi.

viskam yra ribos, bet čia tai tikrai kažkas nerealaus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 14, 12:43)
Nuėjom į svečius, pas taupuolius, tai net dabar šlykštu prisimint. Mes pavalgėm, paskui jie valgė, kas liko mūsų lėkštėse,  ir iš mūsų lėkščių, .Sutaupysim vandenį. Išmesti nieko negalima, viskas kainuoja, vanduo brangus. kas čia tokio, jei pavalgysim iš jūsų lėkščių... Vaikai valgė obuolį, paskui pagriebė jų nuograužas, juk jie taip nešvariai nuvalgė, pabaigė nugraužti. Kavą išgėrėm, užsipylė ant mūsų kavos tirščių. Ne tiesiog šlykštu prisimint, daugiau neisiu pas juos į svečius niekada. Fu, nereikia tokių draugų. Taupumas yra gerai, bet kas per daug, tai jau per daug, viskam yra riba, taupumui irgi.

blink.gif blink.gif
o kaip jie elgiasi kai jie pas kitus i svecius nueina g.gif , gal irgi taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(notshy @ 2007 08 14, 18:09)

As nesu is tu skupiuju - labiau prie islaidiuju, taciau pasitaiko kad kokia dovana perdovanoju. O ka man daryti kai kokia nesamone gaunu - dazniausia buna kazkokios smulkmenos - statuleles, paveiksliukai. Nekaupsi juos namuose, tad perdovanoji esant kokiai mazai progai. Taciau kai buna sventes priezastis rimta - tada negailiu pinigu ir isrinku originalia donava.
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2007 08 15, 10:43)
O ka man daryti kai kokia nesamone gaunu - dazniausia buna kazkokios smulkmenos - statuleles, paveiksliukai. Nekaupsi juos namuose, tad perdovanoji esant kokiai mazai progai. Taciau kai buna sventes priezastis rimta - tada negailiu pinigu ir isrinku originalia donava.

o ką su ta NESĄMONE daryti kitiems, kuriems tu ją perdovanojai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 08 15, 09:52)

smile.gifsmile.gif
kai kurie dovanoja pagal savo skoni ir supratima. is vieno drauges gaunu visiskai nesamoningas dovanas. taciau jai tokie niekuciai patinka.
beje, dovanotam arkliui i dantis neziurima smile.gif
Atsakyti
Aš būsiu prie tų išlaidžiųjų blush2.gif
jei paprašau žmogaus padaryti man paslaugą, visads tengiuosi jam kuo nors atsilyginti - pakviesti pietų ar bent jau kava pavaišinti.
O štai turiu senų laikų draugę... kai ji ruošėsi savo vstuvėms, stengaiusi jai padėti - važinėjau po salonus ir t.t. kaip tik tuo metu man buvo sesija - ti laiko kaip ir nelabai buvo, bet kaip tikra draugė - važinėjau tongue.gif o jai niekada neatėjo į galvą, kad tai aš jai, o ne ji man paslaugą darė cool.gif vieną kartą po eilinio vojažo užvažiavom pas mane - tai visas vaišs aš pirkau biggrin.gif žinoma, man tai negaila - tik šiaip gan keista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2007 08 15, 12:01)
smile.gifsmile.gif
kai kurie dovanoja pagal savo skoni ir supratima. is vieno drauges gaunu visiskai nesamoningas dovanas. taciau jai tokie niekuciai patinka.
beje, dovanotam arkliui i dantis neziurima smile.gif

o kodėl tada pati žiūri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 08 15, 12:08)
o kodėl tada pati žiūri? g.gif

butent kad neziuriu. priimu, parodau kad man patinka ir kad su dekinga. o toliau mano reikalas ka su dovana daryti.
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 08 15, 10:52)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 15, 18:26)

drinks_cheers.gif

o as is tu, kurie nedrista perdovanoti nesamones... na tiesiog bijau, ka pagalvos zmogus jei jam toki niekala iteiksiu.. doh.gif taip ir kaupiu jas spintose, ir ju jau tikrai daug doh.gif
beje man baisiausia dovana - paveikslai ir uzuolaidos doh.gif nu niekur ju nepritaikau unsure.gif
beje dar esu vestuvem gavusi pramonine pjaustykle blink.gif tik ka su ja veikti - duona ir taip parduotuveje supjaustyta, o desros iskart viso slioso nesuraikysi biggrin.gif liudna, bet graudu - isveziau ja i kaima pas tevukus, tegu ten rudija.. nu nesugalvosi gi zmogus tokios dovanos, aiskiai perdovanota doh.gif
Atsakyti