Nžn ar įdomu, bet gal kaunietėms aktualu: "Aistruolės" išparduotuvėje irgi atsirado Collistar stendas su dekoratyvine kosmetika. Aišku, pasirinkimas ne per didžiausias, galiojimai irgi į pabaigą, bet pvz. nusipirkau lūpdažį, galiojantį iki 11 mėn. už 19Lt (čia iš tų, kur po 67Lt kitur), labai patenkinta, nes spalva tinka, o pati tekstūra maloni.
QUOTE(ypata @ 2007 08 23, 11:41)
Nžn ar įdomu, bet gal kaunietėms aktualu: "Aistruolės" išparduotuvėje irgi atsirado Collistar stendas su dekoratyvine kosmetika. Aišku, pasirinkimas ne per didžiausias, galiojimai irgi į pabaigą, bet pvz. nusipirkau lūpdažį, galiojantį iki 11 mėn. už 19Lt (čia iš tų, kur po 67Lt kitur), labai patenkinta, nes spalva tinka, o pati tekstūra maloni.
o kur ta aistruole randasi?

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 23, 09:30)
Įsigijau COLISTAR nagų stipriklį švelniai rožinės spalvytės ,lakavau dar tik vieną kartą ,bet kol kas esu labai patenkinta
Gražiai dengiasi ,ilgai laikosi
Sarmoje vėl akcija -atrakcija
naujai COLISTAR kolekcijai ,25
% nuolaida

Sarmoje vėl akcija -atrakcija

% nuolaida

as supratau kad visiems gaminiams

QUOTE(oriole @ 2007 08 23, 10:45)
Aistruole yra Kanto g. - priesais Centrini pasta, uz spaudos kiosku nugaru.
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 23, 13:56)
Neatskirta ,tam pačiam stende sudėta ,tačiau Palagos Sarmoj man sakė ,kad tik naujai kolekcijai nuolaida

iki kada akcija Sarmoje?
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 23, 13:56)
nuolaida tik vasaros kolekcijai

norejau siandien nusipirkti veido pudra-ruza, bet pamaciau, kad treciu numeriuku sudetyje yra parffinum liquidum

QUOTE(Tiffany @ 2007 08 28, 19:23)
nuolaida tik vasaros kolekcijai
norejau siandien nusipirkti veido pudra-ruza, bet pamaciau, kad treciu numeriuku sudetyje yra parffinum liquidum
o spalvyte tokia grazi.... 

aš kai pirkau ,tai buvo ne tik vasaros kolekcijai ,bet ir naujai kolekcijai ,o iki kada ,tai nežinau

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 28, 19:41)
aš kai pirkau ,tai buvo ne tik vasaros kolekcijai ,bet ir naujai kolekcijai ,o iki kada ,tai nežinau 

as buvau sarmoj siandien ir suzinojau, o iki kada - nezinau

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 28, 19:41)

man rodos, kad iki 08.28
pudryte riebiai odai visai patiko

QUOTE(dzestina @ 2007 09 25, 19:16)
kuo patiko?
o man tai patiko nagu lakas