Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

Nžn ar įdomu, bet gal kaunietėms aktualu: "Aistruolės" išparduotuvėje irgi atsirado Collistar stendas su dekoratyvine kosmetika. Aišku, pasirinkimas ne per didžiausias, galiojimai irgi į pabaigą, bet pvz. nusipirkau lūpdažį, galiojantį iki 11 mėn. už 19Lt (čia iš tų, kur po 67Lt kitur), labai patenkinta, nes spalva tinka, o pati tekstūra maloni.
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 08 23, 11:41)
Nžn ar įdomu, bet gal kaunietėms aktualu: "Aistruolės" išparduotuvėje irgi atsirado Collistar stendas su dekoratyvine kosmetika. Aišku, pasirinkimas ne per didžiausias, galiojimai irgi į pabaigą, bet pvz. nusipirkau lūpdažį, galiojantį iki 11 mėn. už 19Lt (čia iš tų, kur po 67Lt kitur), labai patenkinta, nes spalva tinka, o pati tekstūra maloni.

o kur ta aistruole randasi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 23, 09:30)
Įsigijau COLISTAR nagų stipriklį švelniai rožinės spalvytės ,lakavau dar tik vieną kartą ,bet kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif Gražiai dengiasi ,ilgai laikosi wub.gif
Sarmoje vėl akcija -atrakcija bigsmile.gif  naujai COLISTAR kolekcijai ,25
% nuolaida biggrin.gif

as supratau kad visiems gaminiams g.gif nauja kolekcija atskirta nuo kitu prekiu?
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2007 08 23, 10:45)
o kur ta aistruole randasi? rolleyes.gif

Aistruole yra Kanto g. - priesais Centrini pasta, uz spaudos kiosku nugaru.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 23, 13:56)
as supratau kad visiems gaminiams g.gif nauja kolekcija atskirta nuo kitu prekiu?

Neatskirta ,tam pačiam stende sudėta ,tačiau Palagos Sarmoj man sakė ,kad tik naujai kolekcijai nuolaida ax.gif Krempudrei nebuvo.
Atsakyti
iki kada akcija Sarmoje?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 23, 13:56)

nuolaida tik vasaros kolekcijai mirksiukas.gif
norejau siandien nusipirkti veido pudra-ruza, bet pamaciau, kad treciu numeriuku sudetyje yra parffinum liquidum doh.gif o spalvyte tokia grazi.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 28, 19:23)
nuolaida tik vasaros kolekcijai  mirksiukas.gif
norejau siandien nusipirkti veido pudra-ruza, bet pamaciau, kad treciu numeriuku sudetyje yra parffinum liquidum  doh.gif o spalvyte tokia grazi.... wub.gif

aš kai pirkau ,tai buvo ne tik vasaros kolekcijai ,bet ir naujai kolekcijai ,o iki kada ,tai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 28, 19:41)
aš kai pirkau ,tai buvo ne tik vasaros kolekcijai ,bet ir naujai kolekcijai ,o iki kada ,tai nežinau g.gif

as buvau sarmoj siandien ir suzinojau, o iki kada - nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 28, 19:41)

man rodos, kad iki 08.28
Atsakyti
pudryte riebiai odai visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2007 09 25, 19:16)
pudryte riebiai odai visai patiko smile.gif

kuo patiko?

o man tai patiko nagu lakas smile.gif graziai pasidenge (turiu raudona) ir laikesi neblogai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 25 rugsėjo 2007 - 18:21