Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 19, 10:14)
O galvojau kaukę plaukams pirkti ir norėjau nuo celiulito kokio gėrio nusipirkti, juokiasi dabar celiulitas iš manęs  lotuliukas.gif

man sarmistė pardavėja sakė, kad collistaro anticeliulitinę seriją labai perka moterys unsure.gif na šveitiklis tai tikrai pasaka wub.gif nors jis ir neėra anticeliulitas. oi gaila, kad pražiopsojau tą 25 proc nuolaidą verysad.gif kokių šešėlių dar būčiau prisipirkusi rolleyes.gif
Atsakyti
Sarmoje viena konsultantė prasitarė, kad Collistar kosmetikai dažnai jau nuolaidas siūlo. Sako, rudenį vėl ieškokit. Nepopuliari ji pas mus (o be reikalo, nes man už Dior daug geresnė) tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 25 birželio 2007 - 13:55
QUOTE(jbs @ 2007 06 25, 14:55)
Sarmoje viena konsultantė prasitarė, kad Collistar kosmetikai dažnai jau nuolaidas siūlo. Sako, rudenį vėl ieškokit. Nepopuliari ji pas mus (o be reikalo, nes man už Dior daug geresnė)  tongue.gif

Jei kartais užmatysit akciją ,praneškit mirksiukas.gif Pirksiu kūnui palepinti ką nors ,bo dabar nesuspėjau visko prisigrobt lotuliukas.gif
Viską ,ką nusipirkau akcijos metu ,naudoju, thumbup.gif ir esu labai patenkinta wub.gif Pudrytė man Colistar net nesulyginama su Dior Sculpt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 25, 16:06)
Viską ,ką nusipirkau akcijos metu ,naudoju, thumbup.gif ir esu labai patenkinta wub.gif Pudrytė man Colistar net nesulyginama su Dior Sculpt schmoll.gif

Aš apie tai ir kalbu. Tačiau man, kaip pirkėjai, nuo to, kad Collistar LT nepopuliari ir mažai kam žinoma, tik geriau - kainos dar nesiekia Chanel ir Dior, o kokybė jau seniai pralenkė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 25, 17:30)
Aš apie tai ir kalbu. Tačiau man, kaip pirkėjai, nuo to, kad Collistar LT nepopuliari ir mažai kam žinoma, tik geriau - kainos dar nesiekia Chanel ir Dior, o kokybė jau seniai pralenkė  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tikėkimės ,kad nuolaidų dar bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 25, 17:49)
drinks_cheers.gif Tikėkimės ,kad nuolaidų dar bus wub.gif

Ir aš taip tikiuosi, bet kosnsultantė pasakė, kad liepos mėn tai tikrai nebus. O kaip gaila unsure.gif ,nes nusižiūrėjau štai tokį "sausą" aliejų. Pabandžiau ant plaštakos patepliot-pasaka, toks švelnumas, minkštumas bei sausumas, atrodo, kad kokios pudros būtų užberta wub.gif . Jokio riebalo nesijaučia, nors aliejus.
Va toks
user posted image
O štai čia jo aprašymas (nežinia kiek jissutampa su originalu):

Naujoviškas, labai intensyviai maitinantis ir stangrinantis "sausas" aliejus, kuris labai greitai įsigeria į odą, nepalikdamas ant jos jokių riebalų. Šis aliejus gali būti veiksmingai naudojamas ir kaip masažo aliejus ar regeneruojamoji kaukė, sausiems, gležniems ir blizgesį praradusiems plaukams.
Maitina-saugo - aliejus, į kurio sudėtį įeina daug augalinių keramidų, saulėgrąžų sėklų ekstraktas bei simondsijų aliejus, dėka net ir pati sausiausia oda tampa švelni lyg šilkas.
Suteikia stangrumo - reguliariai naudojant šį produktą, padidėja odos audinių tonusas bei stangrumas, oda atrodo gyvybingesnė ir stangresnė.
Drėkina odą - suteikia elastingumo - produktas aprūpina odą hidrofilinėmis medžiagomis, kurios užtikrina optimalų epidermio drėkinimą ir išsaugo jo elastingumą.
Filtruoja UV spindulius - aliejus apsaugo odą nuo žalingo ultravioletinių spindulių poveikio.
Rekomenduojama: silpnai ir labai sausai odai, kuri linkusi į šerpetojimą.

Gal esat kuri bandžiusi? Norsmano oda ne šerpetojanti, vis tiek aš jo noriu cool.gif
Atsakyti
O aš galiu pasakyt, kad didžiausiai mano nuostabai, Collistar kosmetikos (veido, kūno odos, plaukų priežiūros priemonės) mačiau Eurovaistinėj. Tai ateikit su Maxima kortele ir bus 15 proc. nuolaida kiekvieną savaitgalį mirksiukas.gif (Bent jau Kauno Hyper Maximos Eurovaistinėje tikrai yra šios kosmetikos. Manau, kad rasite daugelyje didžiųjų Eurovaistinių). Asortimentas, aišku, neatitinka Sarmos, bet jei rasit sau ką tinkamo - kam mokėti brangiau ar laukti nuolaidų Sarmoje?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 11, 08:46)
O aš galiu pasakyt, kad didžiausiai mano nuostabai, Collistar kosmetikos (veido, kūno odos, plaukų priežiūros priemonės) mačiau Eurovaistinėj.

Geeeeeras blink.gif . Na reiks nuvaryt į Akropolio Eurovaistinę-gal ten bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 11, 08:46)
O aš galiu pasakyt, kad didžiausiai mano nuostabai, Collistar kosmetikos (veido, kūno odos, plaukų priežiūros priemonės) mačiau Eurovaistinėj. Tai ateikit su Maxima kortele  ir bus 15 proc. nuolaida kiekvieną savaitgalį  mirksiukas.gif  (Bent jau Kauno Hyper Maximos Eurovaistinėje tikrai yra šios kosmetikos. Manau, kad rasite daugelyje didžiųjų Eurovaistinių). Asortimentas, aišku, neatitinka Sarmos, bet jei rasit sau ką tinkamo - kam mokėti brangiau ar laukti nuolaidų Sarmoje?

O dekoratyvkes irgi yra?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 07 11, 12:49)
O dekoratyvkes irgi yra?

Nemačiau dekoratyvinės. Tik priežiūros priemones kūno, veido odai ir plaukams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 11 liepos 2007 - 15:43
Tikrai apsimoka eurovaistineje pirkti, as uz stebuklingaji drusku skruba mokejau 116 Lt, cia su 15% nuolaidele.Tik galetu Vilniaus akropolio vaistineje buti didesnis pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
gal kuri naudojot/naudojat collistar kreminę pudrą mišriai odai? labai idomu, ar ji efektyviai reguliuoja blizgesį? ax.gif pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henika: 12 liepos 2007 - 09:58