Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

QUOTE(henika @ 2007 07 12, 09:58)
gal kuri naudojot/naudojat collistar kreminę pudrą mišriai odai? labai idomu, ar ji efektyviai reguliuoja blizgesį?  ax.gif  pasidalinkite patirtimi  4u.gif

As nusipirkau rudeniui ir neiskentusi pabandziau - man laikesi visa diena puikiai. Pasidenge (tiek teksturos, tiek atspalvio prasme) kaip antra oda wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 12, 11:02)
As nusipirkau rudeniui ir neiskentusi pabandziau - man laikesi visa diena puikiai. Pasidenge (tiek teksturos, tiek atspalvio prasme) kaip antra oda  wub.gif

ačiū labai 4u.gif lėksiu ryt pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Ar bandė kas pirkti Collistar Eurovaistinėse savaitgaliais? Kiek sutaupėt, lyginant su Collistar Sarmoje?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 15, 11:52)
Ar bandė kas pirkti Collistar Eurovaistinėse savaitgaliais? Kiek sutaupėt, lyginant su Collistar Sarmoje?

Žadėjau aš pirkti, bet kad po iškylos kaimo turizmo sodyboje nelabai sveikatos yra, tai jau ko gero nenulėksiu iki Akropolio Eurovauistinės rolleyes.gif
Atsakyti
na va, išbandžiau tą krem - pudrą mišriai odai. kai pirštais bandžiau tepti, tai keistokai - ne itin tolygiai skirstosi ir gale tepimo tokia ji kibi pasidaro g.gif bet šiandien tepiau su kempinėle - tai žymiai geriau dengėsi. ir kas labai gerai - tikrai pakankamai efektyviai reguliuoja blizgesį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 16, 08:18)
na va, išbandžiau tą krem - pudrą mišriai odai. kai pirštais bandžiau tepti, tai keistokai - ne itin tolygiai skirstosi ir gale tepimo tokia ji kibi pasidaro  g.gif  bet šiandien tepiau su kempinėle - tai žymiai geriau dengėsi. ir kas labai gerai - tikrai pakankamai efektyviai reguliuoja blizgesį  thumbup.gif

Aš prieš krempudrą visad pasitepu drėkinamuoju kremu, tai man ir pirštais lengvai pasiskirsto. Gaila man kažkaip tokią pudrą kempinėlei sugert atiduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 16, 12:00)
Aš prieš krempudrą visad pasitepu drėkinamuoju kremu, tai man ir pirštais lengvai pasiskirsto. Gaila man kažkaip tokią pudrą kempinėlei sugert atiduoti  ax.gif

na drėkinamąjį kremą tai ir aš preš tai tepu, bet ji man vistiek pirštais netolygiai tepėsi g.gif o kempinėlę nsusipirkau nepigią - iš artdeco. tokia ovalo formos - viena kempinėlė 22 Lt blink.gif bet bet jau kol kas man atrodo, kad ji nesugeria jos tiek, kiek tos paprastos kempinėles. nes kiek ant rankos išspaudžiau pudros tiek ir sutepiau ant veido. pagal aprašą supratau, kad jos kažkokia speciali medžiaga unsure.gif

beje, nupirkau MB iš collistar losjoną po skutimosi jautriai odai. kainavo 93 Lt. bet netikėtumas tame, kad išpakuoju ir randu, kad papildomai jis komplektuojamas su veido kremu vyrams thumbup.gif pardoje veliau pažiūrėjau, kad visi poskutiminiai kremai pakuojami su kokiu nors vyrišku kremu. ju yra dvieju rūšių. neblogas pasiūlymas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henika: 16 liepos 2007 - 12:31
QUOTE(henika @ 2007 07 16, 10:18)
na va, išbandžiau tą krem - pudrą mišriai odai. kai pirštais bandžiau tepti, tai keistokai - ne itin tolygiai skirstosi ir gale tepimo tokia ji kibi pasidaro  g.gif  bet šiandien tepiau su kempinėle - tai žymiai geriau dengėsi. ir kas labai gerai - tikrai pakankamai efektyviai reguliuoja blizgesį  thumbup.gif

ar dar nuomone nepasikeite, labai sudomino. kokia jos kaina? 4u.gif
Atsakyti
turiu nagu laka, atrodo visai neblogas smile.gif lakavau koju nagucius, tai kokia savaite geras vaizdas buvo smile.gif po to nusibodo ir nuvaliau..
Atsakyti
Sveikos, pasiskaiciau,jog ir anticeliulites priemones collistar yra geros,bet visiskai nenutuokiu,kuria is ju pasirinkt g.gif Gal kas is savo patirties,ar tiesiog noretu savo nuomone pasakyti butent apie kuria nors tiksliai? 4u.gif
Atsakyti
Įsigijau COLISTAR nagų stipriklį švelniai rožinės spalvytės ,lakavau dar tik vieną kartą ,bet kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif Gražiai dengiasi ,ilgai laikosi wub.gif
Sarmoje vėl akcija -atrakcija bigsmile.gif naujai COLISTAR kolekcijai ,25
% nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 23 rugpjūčio 2007 - 10:31
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 23, 10:30)
Įsigijau COLISTAR nagų stipriklį švelniai rožinės spalvytės ,lakavau dar tik vieną kartą ,bet kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif Gražiai dengiasi ,ilgai laikosi wub.gif
Sarmoje vėl akcija -atrakcija bigsmile.gif  naujai COLISTAR kolekcijai ,25
% nuolaida biggrin.gif

Taip jau spejau blizgesi isigyt, labai fainutis bigsmile.gif
Atsakyti