Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

QUOTE(zaiza~ @ 2008 01 27, 13:58)
Įsigijau Talasso scrub. Puikumėlis  thumbup.gif  Panašus šiaip į L'occitane verbenų.

Aš irgi įsigijau vakar, tik dar nespėjau išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 01 27, 16:24)
Aš irgi įsigijau vakar, tik dar nespėjau išbandyti  rolleyes.gif

Išbandysi, nenusivilsi biggrin.gif
Atsakyti
O aistruolej tik collistar dekoratyvine kosmetika?
turejau drekinamaja zele-krema. thumbup.gif ziema gal nelabai tinka, bet man vasara buvo tikras geris smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 28 sausio 2008 - 09:54
QUOTE(Lelinka @ 2008 01 28, 10:53)
O aistruolej tik collistar dekoratyvine kosmetika?
turejau drekinamaja zele-krema.  thumbup.gif ziema gal nelabai tinka, bet man vasara buvo tikras geris smile.gif
user posted image

Taip,pagrinde dekoratyvinė.
Atsakyti
As sian isigijau collistar plaukam blizgesi suteikianti aliejuka, ziuresim kas per geris biggrin.gif
Papildyta:
beje, kaip collistar kompaktines pudros, kuri geriausia? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote kremine pudra Foundation Perfection ir gali pasidalinti ispudziais?
Atsakyti
user posted image

Naudoju si best selleri,tikrai patinka,visas toks kietas,gerai atskiria blakstienas,jos buna labai ryskios,gerai issilaiko.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 02 08, 21:55)
user posted image

Naudoju si best selleri,tikrai patinka,visas toks kietas,gerai atskiria blakstienas,jos buna labai ryskios,gerai issilaiko.

kaip suprast KIETAS?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 08, 23:17)
kaip suprast KIETAS?

Yra tusu su kuriais pasidazius balkstienos lieka minkstos lankscios,o su situo islieka kietos.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 02 26, 17:41)
Yra tusu su kuriais pasidazius balkstienos lieka minkstos lankscios,o su situo islieka kietos.

aaa.. aisku dabar 4u.gif na tai toks tusas tada man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 26, 18:16)
aaa.. aisku dabar  4u.gif  na tai toks tusas tada man nelabai  schmoll.gif

Gerai kad issiaiskinom,neismesi veltui pinigeliu biggrin.gif O po kokiu tusu tau lieka minkstos blakstienos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 02 26, 19:53)
Gerai kad issiaiskinom,neismesi veltui pinigeliu biggrin.gif O po kokiu tusu tau lieka minkstos blakstienos? unsure.gif

tikrai gerai drinks_cheers.gif
na man tobulos blakstienos buvo su YSL Faux Cils - ir daze graziai, ir blakstienos tokios elastingos buvo, ir dar drekino blakstienas.. tuo metu kai ji naudojau buvo kazkaip labai atsigave blakstienos thumbup.gif tik va beda, kad daug kam sudziuna beveik per menesi, nors man 2 menesius gerai daze, bet man pavyko labai labai sviezia isigyti, o antra kart toks gali gi ir nebe pakliut doh.gif tai noreciau kazko panasaus kaip YSL Faux Cils, tik nezinau ka pirkt doh.gif
Atsakyti