Isigijau siandien lupu blizgesi "Extra gloss" - nu be galo fainas, lupytes tokios putlesnes atrodo, skanus, tik spalvyte trumpai sakyciau issilaiko, bet pats blizgejimas lieka.

Gal kuriai teko bandyti Collistar nuo striju krema? Kokie rezultatai? Is nksto aiu uz atakyma

QUOTE(katukatute @ 2008 03 12, 21:38)
gal kuri bandet kremine-kompaktine collistar pudra?
Ne,nu gal gana apie ta pati per visas temas?
Ar kas bandė krutinės stangrinamąjį kremą?
QUOTE(katukatute @ 2008 03 12, 20:38)
gal kuri bandet kremine-kompaktine collistar pudra?
aš turiu kreminę pudrą "Fondotinta perfezione efetto filler anti-macciha" nebloga purdra,. gerai dengia..bet ji mano veidui nelabai tinka. Mano oda riebi. Mano draugas italas perskaitė, kad ji atseit nešvariai odai, bet tai netiesa. Ji tinka labiau vyresnėms moterims. Turiu tušą "superdimentional mascara" tikrai geras, gerenis, negu Dior. Dar patiko kaukė sausiems, pažeistiems plaukams

Papildyta:
Kad toje aistruolėje tik atliekos, nieko gero nėra, praktiškai jokio pasirinkimo
QUOTE(ngute @ 2008 01 07, 20:09)
Aš naudoju birią Collistar pudrą ir esu labai patenkinta

Ypač gerai man ji nuima blizgesį, atsirandantį nuo mineralinės pudros

Ar yra naudojusiu anticeliulitines priemones? Koks poveikis,ar is vis jokio nera?
Kainike tokia padori,o kazin kaip veiksmingumas,labai gaila butu sumoket tokius pinigus ir nesulaukt efekto

O kažin iš visų Sarmų dingo Collistar produkcija, ar tik iš Kauno, Pramonės pr. Maximoje esancios? 
Kur dar be Sarmos ir Aistruolės ja Kaune prekiaujama?

Kur dar be Sarmos ir Aistruolės ja Kaune prekiaujama?
Šiansie išbandžiau Talasso Scrub..neralus!!!! Geresnio dar nesu bandžius..Draugo mama pirko Biotherm deodorantą, tai davė mėginuką.. LT tikriausiai niekada neduotų..Odelė dabar tokia minktša, švelni, bet neišsausėjus, nes į sudėtį įeina kvapnūs aliejai. Patikom, kad pylingas grubokas, jautim kad nusšveičia..tik kaina didoka..
QUOTE(Sengana @ 2008 02 28, 16:51)
Gal kuriai teko bandyti Collistar nuo striju krema? Kokie rezultatai? Is nksto aiu uz atakyma 

QUOTE(Spegle @ 2008 03 16, 17:08)
Ar yra naudojusiu anticeliulitines priemones? Koks poveikis,ar is vis jokio nera?
Kainike tokia padori,o kazin kaip veiksmingumas,labai gaila butu sumoket tokius pinigus ir nesulaukt efekto 

As per

QUOTE(ZBITKA @ 2008 03 27, 12:15)
Šiansie išbandžiau Talasso Scrub..neralus!!!! Geresnio dar nesu bandžius..Draugo mama pirko Biotherm deodorantą, tai davė mėginuką.. LT tikriausiai niekada neduotų..Odelė dabar tokia minktša, švelni, bet neišsausėjus, nes į sudėtį įeina kvapnūs aliejai. Patikom, kad pylingas grubokas, jautim kad nusšveičia..tik kaina didoka..
Sitas super dalykas

Labai patinka bronzines kompaktines pudros- naudoju jau antra pudra, bet dabar kitos rusies, nu superinis daiktas, nesunaudojamas tiesiog

Blizgesiai patiko, seseliai, turiu dar krempudra atspindincia sviesa, bet si man nesuperine, gal del to kad aolamai krempudru nemegstu.
Zodziu kuno pr priemones ir dekoratyvine kosmetika man patiko

Dar pamirsau, kad nemazai plauku pr priemoniu turiu- maitinantis kauke patiko, sampunas nelabai, erzino oda, aliejukas neblogas.. Kitos pr didelio ispudzio nepaliko, bet nesakau, kad prastos.