Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

Gal kuri naudojat Collistar koncentruotus savaiminio idegio lasus? smile.gif Galvoju isigyt, tik idomu ar graziai gaunasi g.gif

Atrodo taip:
user posted image

Atsakyti
Skaičiau ,kad COLISTAR kreminėms pudroms akcija Sarmose ,15 proc nuolaida bigsmile.gif Gal kuri pirkote ,kažin kuri verčiausia dėmesio ? važiuot žadu su MB ,tai įtariu teks labai greit apsispręst doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 03 balandžio 2008 - 14:14
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 04 03, 15:13)
Skaičiau ,kad COLISTAR kreminėms pudroms akcija Sarmose ,15 proc nuolaida bigsmile.gif Gal kuri pirkote ,kažin kuri verčiausia dėmesio ? važiuot žadu su MB ,tai įtariu teks labai greit apsispręst  doh.gif  biggrin.gif

tai kad ten beveik nera spalvu - kazkokia nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 03, 22:57)
tai kad ten beveik nera spalvu - kazkokia nesamone  doh.gif

drinks_cheers.gif turejau rinktis is 3 spalvu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 03 balandžio 2008 - 21:07
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 03, 21:57)
tai kad ten beveik nera spalvu - kazkokia nesamone  doh.gif

Rimtai ? O aš šian net nenuvažiavau į Sarmą ,tai gal tik šeštadienį ten pateksiu ax.gif Gal žinot iki kada toji akcija?
Ar ten tik tiek spalvų tebuvo ,ta prasme -išpirktos ,ar išvis Colistar krempudrų tėra 3 atspalviai ?
Aš lyg buvau mačius kelių rūšių krempudras g.gif Negi radote tik vieną rūšį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 04 03, 23:51)
Rimtai ? O aš šian net nenuvažiavau į Sarmą ,tai gal tik šeštadienį ten pateksiu  ax.gif Gal žinot iki kada toji akcija?
Ar ten tik tiek spalvų tebuvo ,ta prasme -išpirktos ,ar išvis Colistar krempudrų tėra 3 atspalviai ?
Aš lyg buvau mačius kelių rūšių krempudras g.gif Negi radote tik vieną rūšį? g.gif

As ieskojau krempudros riebiai odai ax.gif . Tai man parode tik 3 spalvas, o kaip ten is tikruju ar ispirkta, ar tik tiek ju yra- nezinau doh.gif Zodziu, pasirinkimas ne fontanai smile.gif O tu krempudru yra keliu rusiu, gal ir galima issirinkti smile.gif
Atsakyti
Vis noriu kažką įsigyti šios firmos. Sako, labai faini lupų dažai. Ar tiesa?
Atsakyti
gal mamytes zino kur Kaune galeciau nusipirkti sitoki daikciuka?
user posted image
Papildyta:
nes buvau uzsukusi ir i Sarma, ir i Kosmada, ir i KristiAna ir nei vienoj parduotuvej tokios kosmetikos gaminiu neturejo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2008 04 28, 11:16)
gal mamytes zino kur Kaune galeciau nusipirkti sitoki daikciuka?
user posted image
Papildyta:
nes buvau uzsukusi ir i Sarma, ir i Kosmada, ir i KristiAna ir nei vienoj parduotuvej tokios kosmetikos gaminiu neturejo..  verysad.gif

Collistar as perku Sarmose, bet siuos gaminius pardavineja tik didesnese Sarmose, mazesnese nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Sunaudojau dezute collistar ampuliu plaukams(stiprinanciu) jokio poveikio nepastebejau. Tik panaudojus kita diena grazus, svelnus plaukai likdavo.
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 04 28, 18:00)
Collistar as perku Sarmose, bet siuos gaminius pardavineja tik didesnese Sarmose, mazesnese nera mirksiukas.gif

aha.. jau atradau ja.. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Nusižiūrėjau vienspalvius šešėlius, tokius kaip tamsios slyvų spalvos su blizgučiais, bet ar nėra taip,kad nunaudojus viršutinį sluoksnį, dingsta visi blzgučiai ir lieka tik perlamutras (tikiuosi suprantate apie ką eina kalba), nes kiek esu turėjusi šešėlių,tai praktiškai, nunaudoji viršutinį sluoksnį ir viskas, jokių blizučių, o norisi, kad tie blizgučiai būtų visame šešlyje ne tik paviršiuje ax.gif smile.gif
Atsakyti