Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

o visi collistar scrubai turi ta saldanti efekta? g.gif nes man tai labai nepatinka tas jausmas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 04 26, 16:04)
Po 3 mėnesių (1-2 kartų į savaitę) naudojimo, susidariau nuomonę, tad galiu rašyt jau atsiliepimą apie Collistar talasso-scrub anti-aqua.

aš baltą turiu, tai man labai patinka smile.gif kaina aišku didelė...
o koks šito rudo kvapas?
Papildyta:
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 04 26, 16:23)
o visi collistar scrubai turi ta saldanti efekta? g.gif nes  man tai labai nepatinka tas jausmas... biggrin.gif

baltas turi eukalipto ir kvapas toks, jaučiasi saldymo efektas smile.gif man tai patinka
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 04 26, 15:23)
o visi collistar scrubai turi ta saldanti efekta? g.gif nes  man tai labai nepatinka tas jausmas... biggrin.gif

Collistar talasso-scrub anti-aqua nesaldo schmoll.gif man jis labaaai patinka, tas kvapas eteriniu alieju nuostabus, net visa vonia ilgai kvepia po naudojimo biggrin.gif Sveicia gera, naudoju ant sausos odos, tada stipresnis poveikis. Realiai nusisveitus, kaip jau minejo anksciau panele - net nereikia teptis odos niekuom. Man jis gan skalsiai naudojas, sveiciu karta per savaite ( gamintojas rekomenduoja 1-2 kartus per savaite)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 28 balandžio 2013 - 12:04
QUOTE(Prietarai @ 2013 04 26, 15:04)
Po 3 mėnesių (1-2 kartų į savaitę) naudojimo, susidariau nuomonę, tad galiu rašyt jau atsiliepimą apie Collistar talasso-scrub anti-aqua. Nežinau iš kur tiek daug gerų atsiliepimų, bet aš likau nei sužavėta nei apkerėta šituo šveitikliu, tiksliau nepaliko jokios nuomonės apart to, jog smagu, kad nereikia kremu teptis po jo, nes oda prisigėrus aliejaus. Na visų pirma gal reiktų pradėt nuo to, jog mano kūno oda normali, nei sausa nei riebi, kiekvieną dieną dušas+šveičiamosios pirštinės, tad jokio super švelnumo ar nušveistos odos įspūdžio susidaryt ir negalėjau, nes prie to esu pratus, nors nusišveitus su pirštinėm + šituo šveitikliu oda kaip šilkelis, o dar sudrėkinta tikrai gerai, bet pamenu, jog tuo laiku, kai šveisdavausi su cukrum/kavos tirščiais rezultatas buvo toks pats. Kvapas produkto ne mano skonio, šaldomojo efekto irgi labai teigiamai neįvertinčiau, o ir pats produktas nesakyčiau kad taupus. tos, kurios naudoja kiekvieną dieną turėtų jau po daugiausiai mėnesio būt išbaiguios pakuotę, manosios dar likę apie pusę + pakuotėj neradau lopetėlės kuri vaizduojama nuotraukose nete, tai ir kabinimas su ranka nelabai man, nors su lopetėle nebandžiau, gal dar nesmagiau būtų. Vnž, kartot nekartočiau, bet smagu kad teko išbandyti pasilepinant. Dabar ką norėčiau išbandyt tai prausimosi aliejų  rolleyes.gif

Grynai parašėt mano nuomonę, produktas geras, bet tikrai nematau už ką tiek mokėti smile.gif O eterinių aliejų kvapas man kiek per stiprus, jei ryte jį naudoju, tai negaliu naudoti kitų kvapių priemonių, kvepalų, nes visko per daug būna smile.gif Ar pirkti dar kartą, pagalvočiau smile.gif Bet smalsu išmėginti kitus scrubus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2013 03 14, 12:04)
gal kas bande Collistar BB krema? domina atsiliepimai 4u.gif

Negi niekas nebandė? g.gif Labai domina atsiliepimas 4u.gif
Atsakyti
Bandziau BB ant rankos, ir jei tas skaitosi, tai labai patiko biggrin.gif Labai sulygino oda, suteike naturalios spalvos, gaila kad buvau pasimakiazinus, buciau mielai ant veido isbandzius , jauciu kad labai geras produktas wub.gif

Prietarai, visu pirma scrubo nieks nenaudoja kasdienai, o ir nerekomenduojama... Antra, kol naudojau papastas kempines, tai po scrubo poveiki jusdavau, dabar kas antra prausimasi naudoju astroka pirstine, tai skirtumo kaip ir nebejauciu ar detas sveitiklis ar ne.... Matyt nuo pirstines oda nusisveicia. Galvoju isbaigus savo Collistar'a bandysiu pagyvent isvis be jokio scrubo.... rolleyes.gif
Kvapas pritariu, intensyvus, bet asmeniskai man jo nekazka ant odos lieka, o ir tas likutis gan greit nugaruoja rolleyes.gif
Atsakyti
as turiu jau kelios savaites BB krema,tai neblogas.spalva graziai sulygina,suteikia tokio sveiko svytejimo.patinka ,kad spf 20 turi .pradzioje gal kazkiek oda dziovino,bet dabar jau viskas ok. patenkinta visai .bet aisku cia pirmas mano BB kremas,tai gal kiti geresni buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 06 15, 15:12)
as turiu jau kelios savaites BB krema,tai neblogas.spalva graziai sulygina,suteikia tokio sveiko svytejimo.patinka ,kad spf 20 turi .pradzioje gal kazkiek oda dziovino,bet dabar jau viskas ok. patenkinta visai .bet aisku cia pirmas mano BB kremas,tai gal kiti geresni buna  biggrin.gif

baltai odai tinka? kokia jūsų oda?
Atsakyti
Sesuo buvo įpilus Collistar stangrinančio dušo aliejaus. Na kokį 100 ml. Nesupratau, už ką jis taip giriamas. Kvapas labai šiaip sau, skystas, jei oda būtų sausa jo maitinimo/drėkinimo neužtektų schmoll.gif
Man labiau patinka L'occitane migdolų dušo aliejus. Vien kvapas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 15, 16:44)
baltai odai tinka? kokia jūsų oda?

Aš irgi jau jaudoju BB kremą kokį mėnesį. Labai patinka, lengvas, tinkamiausias vasarai.
Oda mano šviesi,sausa. Nesisoliariuminu. Turiu šviesiausią spalvą tai puikiai tinka. thumbup.gif
Atsakyti
gal kad naudojate elastingumo suteikianti dermoplastini fluidą ir kremą Supernourishing Rehydrating Fondant Cream kūnui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 01 liepos 2013 - 15:11
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kuri jau esat isbandziusi naujove dazancia collistar plauku kauke Chocolate Brown?
http://www.douglas.l...e-shine-mask-3/
Atsakyti