Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

merginos,kokie atsiliepimai apie paakiu kremukus?
Atsakyti
Už collistar lūpų pieštuką nėra geresnių, bent jau man wub.gif Kalbu apie long lasting pieštuką, kitoje pusėje yra šepetėlis.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 03 21, 21:48)
as turiu aliejuka plaukams thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nereaus plaukai,tikrai net klausineja kuo as plaunu galva kad tokie grazus plaukai ax.gif

Gal galit jo fotke idet? 4u.gif Kokia jo kaina ir kiekis?
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 07 10, 10:27)
merginos,kokie atsiliepimai apie paakiu kremukus?

Ieškojau paakių kremo Sarmoje. Patraukiau prie Collistar, bet konsultantė (šiaip labai kompetetinga ji, visada tik su ja konsultuojuosi ir visada labai gerai pataria) patarė šios firmos nepirkti dėl konsistencijos, konkrečiai dėl kietumo. unsure.gif Nusipirkau YSL. Labai patinka. wub.gif
Atsakyti
Kaip jums naudojas Collistar Magic drops lasiukai? As pabandziau kelis kartus.. viskas butu gerai, gerai tepas, nelieka plemu.. bet kazkaip ner taip, kad labai myleciau juos.. ner tikslo man ju tept pries EZ, o ja naudoju visada.. tai dabar pardavineju tuos lasiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 03, 19:06)
Kaip jums naudojas Collistar Magic drops lasiukai? As pabandziau kelis kartus.. viskas butu gerai, gerai tepas, nelieka plemu.. bet kazkaip ner taip, kad labai myleciau juos.. ner tikslo man ju tept pries EZ, o ja naudoju visada.. tai dabar pardavineju tuos lasiukus smile.gif

Gal kas matete tu lasiuku pirkti?Taip noriu isbandyti,aplekiau 4 Douglas parduotuves,niekur nera schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galite patarti kokia anticeliulitinė priemonė geriausia - koncentruotas naktinis serumas su pipete, kriogelis, kur po 400 ml pakuotė, ar intensyvus anticeliulitinis serumas?
Atsakyti
QUOTE(Gabrielitta @ 2011 02 01, 21:07)
Mergaitės, gal galite patarti kokia anticeliulitinė priemonė geriausia - koncentruotas naktinis serumas su pipete, kriogelis, kur po 400 ml pakuotė, ar intensyvus anticeliulitinis serumas?

Ir man aktualus klausimas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2011 02 08, 20:58)
Ir man aktualus klausimas  4u.gif

Visgi ėmiau ir užsisakiau iš pigu.lt, kur nuolaidėlės buvo šiokios tokios Collistarui naktinį koncentruotą serumą. Dar tik kelias dieneles naudoju, tad nieko nesitikiu taip greitai, bet oda po jo pasakiškai švelni, o jau kvapas wub.gif , man kažkokį labai skanų gerą muilą ar šampūną primena.
Atsakyti
QUOTE(Gabrielitta @ 2011 02 09, 20:01)
Visgi ėmiau ir užsisakiau iš pigu.lt, kur nuolaidėlės buvo šiokios tokios Collistarui naktinį koncentruotą serumą. Dar tik kelias dieneles naudoju, tad nieko nesitikiu taip greitai, bet oda po jo pasakiškai švelni, o jau kvapas wub.gif , man kažkokį labai skanų gerą muilą ar šampūną primena.

As siandien irgi neislaikiau ir "Daouglase" nusipirkau. Odos svelnumas neipasakytas, snd pirma k. pratestavau smile.gif Tik kvapas man nepatinka.... Na. lauksim stebuklo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrielitta @ 2011 02 09, 19:01)

ir kaip ispudziai? ax.gif ar veikia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 06 01, 18:35)
ir kaip ispudziai?  ax.gif ar veikia?  bigsmile.gif

Ne manes klausiat, bet kadangi as toki pat jau sunaudojau, tai pasakysiu, kol naudoji, tai gal vos vos, bet va praedjo menuo ir toks jausmas, kad celiulitas dar didesnis nei buvo iki tol. Tikrai antra k nepirkciau, gundausi Geomar produkcija, irgi italiska, eurokose, tik 4 k pigiau kainuoja. Klausiau itales ka mano apie Collistar, tai sake pas juos tas brendas visai nevertinamas. Jau isgijau ir as nuo collistar manijos 4u.gif
Atsakyti