Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

As naudoju anticeliuliti rinkunuka,man patinka ir tinka .pries darausi pylinga is collistar,tada nakciau tepu naktini seruma,dienai istepu dieniniu serumu.oda zymiai pagrazejus ir pastangrejus thumbup.gif
kazkas cia minejo kad itales nevertina sios firmos.as
kiek girdejau italai gerai atsliepia apie collistar,kaip ir apie dauguma italisku prekiu.
Atsakyti
Gal galite, kas pasakyti, kuri priemonė nuo strijų tiktų neštumo metu naudoti?
Atsakyti
Radau neblogų atsiliepimų ir užsisakiau Collistar Crio Gel, gal yra naudojančių? Ar užtenka tik įmasažuoti į odą, ar geriausia ir įvyniojimus pasidaryti? Kiek kartų per dieną naudoti? g.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

mano problema, kad labai greit riebaluojasi plaukai, issiplovus pirma diena viskas gerai, o va antros dienos vakare jau baisu... iki siol naudoju collistar sampuna, kartais issiplauku su heatantshoulders sampunu, kad plaukai nepriprastu prie vieno sampuno. Gal kazkuri turi panasia beda ir kazka isbande kas badejo, galbut net ir kokia norscollistar priemone? aciu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt šitą Collistar aliejų ir galėtumėt parašyti atsiliepimus? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kadangi viena mergaite paklause manes atsiliepimu apie naudota Collistar naktini koncentruota seruma, nusprendziau ir cia parasyti savo ispudzius. Tiesa sakant, kazkokio ypatingo sio serumo efektyvumo nepastebejau. Nors, kaip ir seniau sioje temoje rasiau, jis labai malonus odai ir nuostabiai kvepia, taciau nepastebejau, kad celiulitas nuo jo sumazetu. Zinoma, jei ji derintumete su vakuuminio masazo proceduromis grozio salone, manau, butu kur kas efektyviau. Zinoma, kiekviena mes skirtinga, galbut kitoms jis pasirode veiksmingesnis. Siaip, apibendrinus, savo kainos mano manymu sis gaminys nelabai vertas... g.gif
Atsakyti
Kas naudojo/naudoja Collistar Crio Gel, kiek kartų per dieną tepti? Nerašo ant dėžutės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2011 09 13, 10:19)
Gal galite, kas pasakyti, kuri priemonė nuo strijų tiktų neštumo metu naudoti?

as naudojau sita
user posted image

QUOTE(Linutelia @ 2012 06 09, 10:41)
Gal kuri bandėt šitą Collistar aliejų ir galėtumėt parašyti atsiliepimus? smile.gif

as turiu dabar, baigineju jau. Aliejus kaip aliejus, greit susigeria, malonaus, neikyraus kvapo, nepalieka riebalo. Malonus,man patiko.

Dar naudoju elastingumo suteikianti dermoplastini krema. idomus jis toks, lengvas,greit susigeria, toks jausmas lyg plevele paliktu. Kvapas labai skanus.

user posted image

mylimas mano scrubas wub.gif Na cia tai jau ner daug ko ir rasyt. Stebuklas tiesiog biggrin.gif

user posted image

antiperspirantas. Patiko. be kvapo, saugo nuo prakaito, didele pakuote,ilgai naudojasi.

user posted image

na ir dar sio bei to turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 27 birželio 2012 - 18:54
gal kas bande Collistar BB krema? domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 04 29, 19:17)
Buvau Sarmoj ir ilgai negalejau nueit nuonaujo stendo su Collistar kosmetika: seseliai, lupdaziai, tusai, ruzai, krem ir sausos pudros, ivairus piestukai, nagu lakai. Visa kosmetika labai blizganti, seseliai pasaka - 35-38 litai, bronzine pudra 77 lt. Zodziu, likau apkereta blink.gif Visko noriu ax.gif

Internete radau puslapi, pasirodo yra ir visokiu kuno prieziuros priemoniu. Gal kuri nors naudojate? Pasidalinkite nuomone drinks_cheers.gif

Gal matete kur kitur pirkti ir pigiau? Nes Sarmoj kuno prieziuros priemoniu nebuvo, tik dekoratyvine kosmetika.

as naudojau tusa collistar, patiko.sepetelis labai geras.pirkau is puslapio olilia.lt akcijos metu.
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 06 27, 19:46)
mylimas mano scrubas  wub.gif Na cia tai jau ner daug ko ir rasyt. Stebuklas tiesiog biggrin.gif

user posted image

na ir dar sio bei to turiu  smile.gif

gal galite palyginti su baltu scrubu? Ar iš tikrųjų žalias šildo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 14 kovo 2013 - 21:56
Po 3 mėnesių (1-2 kartų į savaitę) naudojimo, susidariau nuomonę, tad galiu rašyt jau atsiliepimą apie Collistar talasso-scrub anti-aqua. Nežinau iš kur tiek daug gerų atsiliepimų, bet aš likau nei sužavėta nei apkerėta šituo šveitikliu, tiksliau nepaliko jokios nuomonės apart to, jog smagu, kad nereikia kremu teptis po jo, nes oda prisigėrus aliejaus. Na visų pirma gal reiktų pradėt nuo to, jog mano kūno oda normali, nei sausa nei riebi, kiekvieną dieną dušas+šveičiamosios pirštinės, tad jokio super švelnumo ar nušveistos odos įspūdžio susidaryt ir negalėjau, nes prie to esu pratus, nors nusišveitus su pirštinėm + šituo šveitikliu oda kaip šilkelis, o dar sudrėkinta tikrai gerai, bet pamenu, jog tuo laiku, kai šveisdavausi su cukrum/kavos tirščiais rezultatas buvo toks pats. Kvapas produkto ne mano skonio, šaldomojo efekto irgi labai teigiamai neįvertinčiau, o ir pats produktas nesakyčiau kad taupus. tos, kurios naudoja kiekvieną dieną turėtų jau po daugiausiai mėnesio būt išbaiguios pakuotę, manosios dar likę apie pusę + pakuotėj neradau lopetėlės kuri vaizduojama nuotraukose nete, tai ir kabinimas su ranka nelabai man, nors su lopetėle nebandžiau, gal dar nesmagiau būtų. Vnž, kartot nekartočiau, bet smagu kad teko išbandyti pasilepinant. Dabar ką norėčiau išbandyt tai prausimosi aliejų rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti