Po 3 mėnesių (1-2 kartų į savaitę) naudojimo, susidariau nuomonę, tad galiu rašyt jau atsiliepimą apie
Collistar talasso-scrub anti-aqua. Nežinau iš kur tiek daug gerų atsiliepimų, bet aš likau nei sužavėta nei apkerėta šituo šveitikliu, tiksliau nepaliko jokios nuomonės apart to, jog smagu, kad nereikia kremu teptis po jo, nes oda prisigėrus aliejaus. Na visų pirma gal reiktų pradėt nuo to, jog mano kūno oda normali, nei sausa nei riebi, kiekvieną dieną dušas+šveičiamosios pirštinės, tad jokio super švelnumo ar nušveistos odos įspūdžio susidaryt ir negalėjau, nes prie to esu pratus, nors nusišveitus su pirštinėm + šituo šveitikliu oda kaip šilkelis, o dar sudrėkinta tikrai gerai, bet pamenu, jog tuo laiku, kai šveisdavausi su cukrum/kavos tirščiais rezultatas buvo toks pats. Kvapas produkto ne mano skonio, šaldomojo efekto irgi labai teigiamai neįvertinčiau, o ir pats produktas nesakyčiau kad taupus. tos, kurios naudoja kiekvieną dieną turėtų jau po daugiausiai mėnesio būt išbaiguios pakuotę, manosios dar likę apie pusę + pakuotėj neradau lopetėlės kuri vaizduojama nuotraukose nete, tai ir kabinimas su ranka nelabai man, nors su lopetėle nebandžiau, gal dar
nesmagiau būtų. Vnž, kartot nekartočiau, bet smagu kad teko išbandyti pasilepinant. Dabar ką norėčiau išbandyt tai prausimosi aliejų