Įkraunama...
Įkraunama...

Patinka labiau švelnus ar grubus vyras?

jei kalbam apie lova man irgi kartais norisi grubesnio(jokiu budu neturiu omeny dauzymu ir betko kas keltu skausma)tiesiog siurkstesnio,intensyvesnio,greitesnio,o kartais svelnaus.
Atsakyti
aš irgi pritarsiu Baltijos nuomonei drinks_cheers.gif labai teisingai viską susakė thumbup.gif
Atsakyti
svelnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 08 27, 20:31)
geriausia švelnus, bet vyriškas. O dėl sekso, tai juk visokio norisi, kartais švelnaus, kartais grubaus  rolleyes.gif

Gyvenime - svelnaus, bet ne mazguotes, lovoje - visokio, kad tik nepasijausciau isnaudota blush2.gif
Atsakyti
man geriau svelnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 08 27, 20:31)
geriausia švelnus, bet vyriškas. O dėl sekso, tai juk visokio norisi, kartais švelnaus, kartais grubaus  rolleyes.gif

thumbup.gif pritariu pilnai... nors man jei butu per daug svelnus kiekviena diena, tai jau per daug, ikyretu.. turi buti vyriskas, bet tuo paciu jautrus kitam zmogui bei jo poreikiams.. o apie grubuma is viso nera ko kalbeti, kas su tokiu zmogumi noretu gyventi.. o kas liecia seksa, tai jau tada tema kitaip turetu vadintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Svelnus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2006 08 29, 12:09)
optimalus varintas
kietas ir vyriskas gyvenime bet svelnus savo moteriai tongue.gif

Sutinku su šiuo pasakymu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vyras turi buti tvirtas fizine, psichologine, tiek moraline prasme. O ne svelnus kaip kaciukas. Kas liecia sexa - reik visokio
Atsakyti
Man patinka vyriškas, viską mokantis ir man labai švelnus. Maniškis toks ir yra, kartais bando kelti bangas. Tuoj nuraminu ir vėl ok.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 09 15, 11:14)
Vyras turi buti tvirtas fizine, psichologine, tiek moraline prasme. O ne svelnus kaip kaciukas. Kas liecia sexa - reik visokio

vat pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 08 26, 18:25)
Kokie vyrai  labiau patinka ir tinka jums?Grubus ar švelnus?

švelnūs, bet vyriški
Atsakyti