Įkraunama...
Įkraunama...

Patinka labiau švelnus ar grubus vyras?

Aš ir už švelnius , bet vyriškus. 4u.gif
Atsakyti
Svelnus aisq
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 09 04, 13:22)
thumbup.gif  pritariu pilnai... nors man jei butu per daug svelnus kiekviena diena, tai jau per daug, ikyretu.. turi buti vyriskas, bet tuo paciu jautrus kitam zmogui bei jo poreikiams.. o apie grubuma is viso nera ko kalbeti, kas su tokiu zmogumi noretu gyventi.. o kas liecia seksa, tai jau tada tema kitaip turetu vadintis  mirksiukas.gif

Pilnai pritariu drinks_cheers.gif Vyras turi būti vyriškai švelnus. O lovoje švelnus vyras? tai mano supratimu lėtas seksas? na žinot aš tai jau pavadinčiau "priešistorija" kuomet buvom jauni ir dar nežinojom ko norim ir kas patinka, dabar patinka geras seksas, o švelnus ir lėtas į tą sąvoką man nelabai ieina cool.gif
Atsakyti
vyras turi but pakankamai svelnus ar grubus priklausomai nuo situacijos mirksiukas.gif juk viena yra kai daro masaza, kita-kai klube gina nuo ikaususio gerbejo bigsmile.gif apibendrintai atsakyt , visada svelnus ar visada grubus negaleciau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na, aš turbūt būčiau už vidurkį. Bet žiūrint, ką mes laikome švelnumu ir grubumu... Šalia norisi vyriško žmogaus, bet tikrai ne tokio, kuris sklaidytųsi kumščiais ar "grubiomis" frazėmis.
Atsakyti
Esu skaičiusi 1 psichologo straipsnį, kad moteris iš prigimties mėgsta kentėti, todėl ji dažnai tampa nelaiminga su per daug geru ir kantriu vyru, kuris staigiai bėga pildyti kiekvienos jos užgaidos. Ir linkusi iškeisti jį į pavydų, karštakošį, vadovaujantį, nesutramdomą ir pan.
Atsakyti
Vyriškai santūriai švelnus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
as uz viduriuka, juk kai turi svelnu, norisi grubaus,ir atvirksciai thumbup.gif
Atsakyti
O man patinka švelnus, kaip katinas. Ateina, prisiglaudžia, galvą jam pakasau. Bet nereiškia, kad su kitais ar kitomis (išskyrus dukrą) jis toks pats švelnus.
Manau, kad gerai, kai vyras savo švelnumą atiduoda šeimai. Ir vyriškumas nuo to nenukenčia. good.gif
O apie grubumą sex metu noriu pasitikslinti. Čia kiek grubus norėtumėte, kad būtų: truputį greičiau ir smarkiau pamylėtų ar su botagu pašventintų, prismaugtų (vos neuždusintų), apdraskytų iki kraujo? Kur tos grubumo ribos? blush2.gif
Atsakyti
Zinoma, dazniausiai norisi, kad vyras butu svelnus, bet kartais pasiilgstu ir grubumo (as apie smarkesni pamylejima, bet jokiu budu ne mushima, dauzyma ir kt. nesamones, nes mazohistai - jau atskira zmoniu kategorija).
Atsakyti
Švelnus wub.gif
Atsakyti
Aišku, kad švelnus wub.gif
Atsakyti