Įkraunama...
Įkraunama...

Patinka labiau švelnus ar grubus vyras?

VYRISKAI SVELNUS 4u.gif Dieve,apie grubuma net pagalvot nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Kas liečia lovytę, kaip čia pasakius, pamatuotas grubumas veža thumbup.gif , bet tai tik su partneriu, kuriuo pasitiki, kai žinai kad nebus peržengtos ribos. Šiaip perdėtai švelnių vyrų negaliu pakęst schmoll.gif
Atsakyti
wub.gif švelnus, tiktai švelnus. grubumas tikrai neveža schmoll.gif
Atsakyti
Svelnumas visiems patinka, bet kartais norisi pajusti vyriska galia... rolleyes.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Man tai ankščiau patiko grabumas , dabar tai švelnumo norisi .... po kiek laiko turbūt vėl norėsis grabumo .. taip jau būna... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiktai švelnus. O, kad vyras grubus- tai nereiškia, kad jis yra vyriškas g.gif .
Atsakyti
kad butu per viduriuka, ir toks ir toks g.gif
Atsakyti
Na man patinka svelnumas, o grubumo net nesu pajutusi, bet kazkaip visai ir nesinori. Man vyras lovoje turi buti kaip katinelis blush-anim-cl.gif: ax.gif
Atsakyti
Blogas žodis,tas grubumas,jei tai pavadinčiau vyriška iniciatyva,tai skambėtu kur kas gražiau,O dabar man tas grubumas siejasi su smurtu.Karšti vyrai jėga,žino ko nori,žino kaip tai gaut ir rodo dėmesį.Nemėgstu katino tipo vyru,kuriems prieš seksą,įžangai reikia valandos.Nagaliu tiek laukt,nekantri esu
Atsakyti
Grubumas grubumui nelygus...Nemanau kad Viesulas uomeny turejo smurta g.gif .Na nemanau ,kad kazkatrai patiktu buti draskomai ir plesamai keiciant pozas ir t.t...Viskas turi buti ribose.

Jei man asmeniskai,tai butent vakare patinka kai viskas vyksta svelniai blush2.gif ,dienos metu norisi intensyviau-aistringiau,prireikia ir to stipriasnio sugriebimo ax.gif ...
Atsakyti

Švelnus kaip PŪKELIS smile.gif
Atsakyti
Ir as noriu svelnaus,besiglaustancio katinelio.Gal todel,kad as pati meili katyte?Negi galeciau noreti kovinio suns? g.gif
Atsakyti