Įkraunama...
Įkraunama...

Pagurklis ir putlūs žandai

QUOTE(SaulesSmiltys @ 2010 09 13, 14:28)
maziau valgyti ir daugiaus sypsotis smile.gif

Deja deja, kad tik to uztektu mirksiukas.gif yra toks figuros tipas, kur pats zmogus gali but kudas, bet pagurklis yra.. genai tokie tiesiog.. pas mane tas pats.. siuo metu nesu kuda, bet pagurklis ar as kuda ar storesne mazai keicias.. aisku, apmazeja, negaliu sakyt, bet kad visai nebutu niekad nebuna doh.gif unsure.gif gyvas pvz Ruta Sciogoliovaite.. ji niekad nebuvo stora, bet pagurklis visada buvo.. dabar nera, bet tai manau ne dietu rezultatas.. 4u.gif kiek domejaus operascija kainuoja apie 1000lt.. bet kazkaip.. labai jau drastiskas budas taip mazint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 14, 19:33)
Deja deja, kad tik to uztektu mirksiukas.gif yra toks figuros tipas, kur pats zmogus gali but kudas, bet pagurklis yra.. genai tokie tiesiog.. pas mane tas pats.. siuo metu nesu kuda, bet pagurklis ar as kuda ar storesne mazai keicias.. aisku, apmazeja, negaliu sakyt, bet kad visai nebutu niekad nebuna doh.gif  unsure.gif gyvas pvz Ruta Sciogoliovaite.. ji niekad nebuvo stora, bet pagurklis visada buvo.. dabar nera, bet tai manau ne dietu rezultatas..  4u.gif kiek domejaus operascija kainuoja apie 1000lt.. bet kazkaip.. labai jau drastiskas budas taip mazint biggrin.gif

Kokia konkrciai operacija? Gal galima butu daugiau informacijos, ir man aktualu doh.gif
Atsakyti
o atradau ir aš šią temutę pagaliau, nu tas pagurklis tai užmušt mane baigia..įvairių pratimukų čia radau, bet postas: kad pamatyti rezultatus gali praeiti metai ir daugiau.. išmušė iš vėžių biggrin.gif o ar yra merginų kurios tikrai bandė ir žino kad veikia? smile.gif
Atsakyti
straipsnis apie tai:
http://www.5braskes....s.d?id=43541979
Atsakyti
QUOTE(Emka @ 2006 09 08, 20:06)
asiukas
reiks butinai isbandyt  thumbup.gif

yra toks tepalas nuo pagurklio su masazuokliu vadinas jenne piaubert expres slim, per 8 dienas gurlio nelieka
Atsakyti
QUOTE(kristabela @ 2011 04 04, 14:58)
yra toks tepalas nuo pagurklio su masazuokliu vadinas jenne piaubert expres slim, per 8 dienas gurlio nelieka

Kur jo gauti ir kiek kainuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristabela @ 2011 04 04, 15:58)

nelabai itikinamai skamba g.gif
Atsakyti
parsisiunčiau "treniruoklį" - bandysiu naikinti tą siaubą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 09 15, 13:09)
parsisiunčiau "treniruoklį" - bandysiu naikinti tą siaubą biggrin.gif

Labai domina, ar jau yra koks rezultatas?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 10 11, 00:22)

Taip, jau keli menesiai praejo, noretusi atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Na ir aš turiu tą pagurklį, nors nesu stora, bet veidas apvalus ir tas pagurklis nu nekaip atrodo schmoll.gif Užsisakiau šiandien tą slimmer aparatą per ebay.com, bandysim laimę ax.gif
Jeigu kas nori, galiu užsakyti, jis šiandien kainavo 9 lt, tai paimčiau + 3 litukus ir atsiųstų tiesiai jums į namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 10 11, 01:22)

QUOTE(tempo @ 2012 02 17, 11:27)
Taip, jau keli menesiai praejo, noretusi atsiliepimu  ax.gif

aš tokį užsisakiau kažkada
user posted image

spėkit kiek kartų jį naudojau blush2.gif ogi 0 doh.gif lotuliukas.gif
o pagurkils sumažėjo nuo kas vakarinio masažiuko ~3-5 min. tepantis veidą kremu, kalklą atskirai masažuodavau iš apačios iki smakro rodomųjų pirštų šonais. rezultatais patenkinta thumbup.gif
Atsakyti