QUOTE(kristuksss @ 2006 09 02, 08:01)
Sveikute, Karmen, nu man kai prasidejo problemos su viduriukais net nepastebejau kad ir pusle streikuoja, kadangi ana problema labiau vargino, nes puslyte mano visada jautri buvo

bet kai pastebejau kad paskaitos negaliu issedet, o jei destytojas per paskaita dar pertrauku nedaro ir nera kaip iseit tai ir sedziu po prakaitu susitelkus aisku ne i paskaita

seip pradzioj dar pasisakydavau pries egzamina kad turiu problemu su sveikata ir kad leistu iseit jei bloga bus, bet aisku kai pasisakydavau nieko nebudavo

na o yra buve ir taip kad teko is egzo uz 15min iseit, nu ka darysi kiekvienam nepradesi aiskint kas ir kodel...seip jokiu vaistuku nevartoju, nes nelabai zinau net kokius, jeigu kas svarbesnio kokiu raminamuju isgeriu ir stengiuos skysciu nevartot, o apie netiketos keliones tai pamirstas dalykas, nevaziuoju jeigu zinau kad kas valanda nerasiu WC

(( labai ziauru,uztaigi ir man kyla kartais minciu, kad cia ne gyvenims, o da aplinkiniai ne visada supranta ir kartais jauciuos kaip stabdis, kai reikia kur nors vykti...va siandien reik eit i baznycia, nes metines, ***** nzn kaip reiks valanda isbut
Atrodo kad apie save paskaičiau

Kaip man pažįstamas tas lakstymas ne vietoj ir ne laiku

Oi laksčiau ir aš per vidurį paskaitų, dabar lakstau darbe per susirinkimus. Šiandien buvom vienoj santechnikos parduotuvėj, kadangi daug visko reikėjo išsirinkti ir pirkti nes įsirenginėjam butą tai prabuvom beveik 3 valandas, tai tris kart prašiausi pardavėjo į WC

jaučiu pakraupo biški

atrodo ir nieko negėriau prieš važiuodama bet vis tiek nieko gero
QUOTE(Cikadelė @ 2006 09 02, 14:07)
p.s po gimdymo, itin baisiomis akimirkomis galvojau net apie žarnyno valymą, dabar renkuosi medžiagą apie tai....dar nesu apsisprendusi
aš dariausi kelis kartus tą žarnyno valymą, tai kažkaip dabar jaučiu nebesidaryčiau, nes prisiklausiau visokių nuomonių ir kažkaip tos neigiamos nuomonės atrodo mane įtikino

Dar labai priklauso kaip tą žarnyno valymą daro. Pirmą kartą dariausi Druskininkuose Eglės sanatorijoj, tai buvo tragiška

tą vandenį labai greitai 3 kartus supylė, išpylė tai po to labai blogai jaučiausi, labai skaudėjo galvą, labai silpna buvo

O kitą kartą dariausi Natūralios medicinos centre, tai ten procedūra užtruko apie 1,5 valandos, vienas vandens įpilimas trukdavo iki 20-30 minučių. Po to savijauta buvo labai gera, atrodo kad nieko nebūtų įvykę. Blogumas procedūros tas kad kartu su blogosiom bakterijom išplaunamos ir gerosios.