Įkraunama...
Įkraunama...

Darykite kavą atvirkščiai;)

nu va kaip džiaugiuos, kam patiko 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, solo, už naudingą patarimą, tik iš kur pati šitą būdą sužinojai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as butinai rytoj nuo ryto pasinersiu i kavos gaminimo procesa smile.gif
Atsakyti
Siandien ir as bandziau darbe pasidaryt kava atvirksciai,bet man kava visai nenusedo doh.gif ir nesigvo.O taip norejau "pasimaivyt "pries bendradarbes,kad moku skania kava isvirti blush-anim-cl.gif Tikriausiai kazko iki galo nepadariau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2007 08 02, 22:31)
Siandien ir as bandziau darbe  pasidaryt kava atvirksciai,bet man kava visai nenusedo  doh.gif ir nesigvo.O taip norejau "pasimaivyt "pries bendradarbes,kad moku skania kava isvirti  blush-anim-cl.gif Tikriausiai kazko iki galo nepadariau verysad.gif

Kad nusėda puikiai, gal per trumpai palaikėte, gal paskubėjot gerti bigsmile.gif .
Atsakyti
Susidomėjau ir aš. Gaila, kad dabar vakaaras. Rytoj iš ryto būtinai pabandysiu!
Atsakyti
Vakar vakare perskaiciau,o siandien ryte jau isbandziau rolleyes.gif Man patiko,skonis tikrai kitoks,o ir atrodo gražiai thumbup.gif
Atsakyti
Pasidariau tokią kavą, tik galvoju g.gif gerokai daugiau kavos reikia dėti į puodelį, gaminant ją atvirkščiai. Man per silpna gavosi, nors dėjau įprastai didelį šaukštą į puodelį vandens
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 01, 16:32)
Ačiū, solo, už naudingą patarimą, tik iš kur pati šitą būdą sužinojai?  mirksiukas.gif

Kolega sakė sužinojo iš kažkokio lenko. Mačiau kaip jis gaminas visada, sako skaniau, nuosėdu nelieka, tai nutariau čia parašyt. Aš pati, beje, tos kavos nesu ragavus, visiškai jos negeriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš išbandžiau ir visai skaniai gavosi... wink.gif
Atsakyti
tikrai skani kavytė gaunasi!
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 08 05, 14:25)
Kolega sakė sužinojo iš kažkokio lenko. Mačiau kaip jis gaminas visada, sako skaniau, nuosėdu nelieka, tai nutariau čia parašyt. Aš pati, beje, tos kavos nesu ragavus, visiškai jos negeriu  lotuliukas.gif

Vat kaip būna lotuliukas.gif . Svarbiausia, kad perduodi gerą informaciją smile.gif .
Atsakyti