Dabar tik taip ir darau... Aciu, Solo...

Nieko ypatingą nepajutau

Susigundžiau ir aš
, lekiu į virtuvę užsikaisti vandens

QUOTE(Ggggreta @ 2008 06 03, 12:49)
ir aš va, sakau, bėgsiu, tik klausimas - uždengt puoduką , kai įdėsiu kavos, ar ne?
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 16, 16:51)
Na va,isbandziau kava gaminti siuo budu ir likau suzaveta
.Niam-niam
.
As taip pat geriu kava tik be cukraus,todel idbarsciau tik kelias krupikes,na ir super gavos

Papildyta:
Taip,uzdengti reikia
.Skanaus 

As taip pat geriu kava tik be cukraus,todel idbarsciau tik kelias krupikes,na ir super gavos

Papildyta:
Taip,uzdengti reikia

QUOTE(solo @ 2007 03 25, 12:19)
O puodelį nebūtinai reik uždengt, man kai rodė, tiesiog ant vandens paviršiaus uždedi tą kavą, palaikai kelias minutes, kol ji daugmaž nusėda, tada labai nedideliais judesiais už ąselės pajudinkite puodelį ("shake") turėtų gautis balta puta 

QUOTE(Skarlet @ 2008 06 03, 14:42)
ir aš va, sakau, bėgsiu, tik klausimas - uždengt puoduką , kai įdėsiu kavos, ar ne?
Bėgu ir aš išmėginti

QUOTE(Molė @ 2008 06 03, 15:02)
Nu lyg ir tas pats, lyg ir kitaip kažkas

QUOTE(Skarlet @ 2008 06 03, 15:39)

Sveikos merginos,na perskaiciau as sita receptuka ir susigundziau..deje man nieko neisejo
:kava nenusedo,o atrodi viska dariau kaip reikia,netgi uzdengiau lekstute ir nieko..nepadejo.taigi mamytes noriu pabandyti dar karta bet pries tai noriu suzinoti viska tiksliau:kiek kavos dejot ir kaip viska daret??(gal galima gaminimo eiga su detalem?prasau)

QUOTE(Miglė :] @ 2008 06 09, 15:37)
Sveikos merginos,na perskaiciau as sita receptuka ir susigundziau..deje man nieko neisejo
:kava nenusedo,o atrodi viska dariau kaip reikia,netgi uzdengiau lekstute ir nieko..nepadejo.taigi mamytes noriu pabandyti dar karta bet pries tai noriu suzinoti viska tiksliau:kiek kavos dejot ir kaip viska daret??(gal galima gaminimo eiga su detalem?prasau) 

Įpili į puoduką karšto vandens, tada išmaišai cukrų (gali ir be jo). Tuomet ant vandens dedi 2 šaukštelius kavos (nežinau kaip gaunas su 1 š.). Ir nieko nebedarai. Tiesiog palieki kelioms min. Jokių uždengimų. Pati kava pradeda sėsti į apačią. Ir po tų kelių min nenukelk puodelio nuo stalo, paimk už aselės ir švelniai pradėk shake'inti puoduką pagal stalo paviršių. turėtų gautis