Įkraunama...
Įkraunama...

Darykite kavą atvirkščiai;)

QUOTE(solo @ 2006 08 28, 12:36)
Daugelis musu kava daro paprastai-pirmiausia kava,paskui uzpilamas vanduo ir cukrus. Siulau atvirkstini varianta:
I puodeli pirmiausia ipilate karsta vandeni,tada ismaisote cukru. O tik tada dedate kava(tinka bet kokia netirpi-jacobs,merrild ir t.t.).Kava tiesiog "uzdedama" ant vandens. Taip ja ir paliekate kelioms minutems,nemaisote! Tada pamatysite,kad visos nuosedos nusesta i apacia,o ant virsaus pasilieka skani puta  4u.gif  Galima ipilti brendzio ar kavos balzamo  biggrin.gif

bigsmile.gif o,kaip su tirpia būtų,aš tik tokią mėgstu g.gif
Atsakyti
siaip kava nelabai geriu, tai pas mane jos net nera.. bet labai idomu pasidare, liepiau mamai pabandyt biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 06 11, 21:16)
Įpili į puoduką karšto vandens, tada išmaišai cukrų (gali ir be jo). Tuomet ant vandens dedi 2 šaukštelius kavos (nežinau kaip gaunas su 1 š.). Ir nieko nebedarai. Tiesiog palieki kelioms min. Jokių uždengimų. Pati kava pradeda sėsti į apačią. Ir po tų kelių min nenukelk puodelio nuo stalo, paimk už aselės ir švelniai pradėk shake'inti puoduką pagal stalo paviršių. turėtų gautis  mirksiukas.gif

Na aciu..dabar tikrai gerai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip tik tokią dabar geriu - bandomasis gėrimas taip sakant.

Nedengiau lėkštele. Įdėjus kavos pasklido geras aromatas. palaikiau, atsargiai pajudinau puodelį - puta nuostabiai pasirodė. Skonis irgi patiko. Geras būdas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif sumasinote thumbup.gif nuejau pasitaisiau ir dabar gurksnoju..... na tikrai skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi susigundziau taip pasidaryti kava ax.gif Man patiko thumbup.gif Tikrai,dar ne karta darysiu ! Aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
niu ka..kad jau visos tai ir as ryte pasidarysiu .... bigsmile.gif ir parasyiu kaip man gavos ax.gif
Atsakyti
Pabandžiau. Gal kažką ne taip darau, bet į tokią kur būna iš aparato ji man nepanaši. verysad.gif
Atsakyti
Įdomi idėja smile.gif va kaip tik kavytes metas, bėgu išmeginti į virtuvę smile.gif
Atsakyti
Tai ir as jau susigundziau ir vandeni uzkaiciau smile.gif
Atsakyti
o man visai gavosi thumbup.gif skaniai išgėriau. biggrin.gif
Atsakyti
o kada grietinėlę ar pieną pilt tongue.gif nes baltą mėgstu ax.gif

nu bet vyrui reiks padaryt,nes jis juodą geria 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulka: 09 liepos 2008 - 22:18