QUOTE(solo @ 2006 08 28, 12:36)
Daugelis musu kava daro paprastai-pirmiausia kava,paskui uzpilamas vanduo ir cukrus. Siulau atvirkstini varianta:
I puodeli pirmiausia ipilate karsta vandeni,tada ismaisote cukru. O tik tada dedate kava(tinka bet kokia netirpi-jacobs,merrild ir t.t.).Kava tiesiog "uzdedama" ant vandens. Taip ja ir paliekate kelioms minutems,nemaisote! Tada pamatysite,kad visos nuosedos nusesta i apacia,o ant virsaus pasilieka skani puta
Galima ipilti brendzio ar kavos balzamo 
I puodeli pirmiausia ipilate karsta vandeni,tada ismaisote cukru. O tik tada dedate kava(tinka bet kokia netirpi-jacobs,merrild ir t.t.).Kava tiesiog "uzdedama" ant vandens. Taip ja ir paliekate kelioms minutems,nemaisote! Tada pamatysite,kad visos nuosedos nusesta i apacia,o ant virsaus pasilieka skani puta



