Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

Sveikutės miegalytės, biggrin.gif

Aš tai miegu visą naktį (maždaug 10-11 valandų). Ir dar dieną nusnaudžiu... clap.gif Gerai, kad nedirbu, nes mėgstu pamiegot... clap_1.gif
Jo ir man toks klausimas iškilo ar galima miegot ant pilvo nestuke.gif , nes taip įpratus ir kitaip kažkaip ne taip miegasi... g.gif
Atsakyti
neshtumo pradzioj tai miegoti eidavau apie puse astuoniu vakaro ir smigdavau mirtinai biggrin.gif
dabar jau normalizavosi, netgi buna naktu, kada nesimiega. tik epr shia pilnati puikiai miegu biggrin.gif
o shianakt ishvis vyras apkamshe pagalvemis - ishbandem, kai ateityje teks miegoti pilviu pasidejus. tai zhinokit PATIKO - kur pasiverti, ten minkshta, nugara visada paremta, neskauda.. clap.gif
Atsakyti
O man naktis - baisiausias kosmaras. As nebemiegu jau nuo liepos men. Aisku, kazkiek pasnaudziu, bet tarp 24 ir 5 valandų prasikankinu, pavydedama visiems, kas tuo metu miega. O miega pas mus visi ir as jiems ziauriai pavydziu... O paskui jau reikia keltis i darba...
Atsakyti
QUOTE(MėLyNa... @ 2004 11 30, 19:22)
Na man labai įdomu sužinot kiek ir kaip mes nėštukės nestuke.gif miegame?

Na as tai labai prastai miegu! Sukinejus nakti tai ant vieno sono tai ant kito.Ir sapnuoju visokias nesamones. Vienu zodziu prastai miegu. Gal kas zinot kokiu arbateliu reik isgert pries einant miegot.
Atsakyti
As miegu irgi labai prastai, bet tik nakti. Diena, tai "duodu i aki", tai net po kelias valandas, bet gal todel ir blogai miegu naktim, nes diena issimiegu...
Atsakyti
Jei pries miega kokius tris kartus nueinu i tulika, tada ir miegu kiek ramiau... O taip tai visa nakti begioju...
Padeties patogios nerandu... Pilvukas jau didelis ir jei tik uzgulu savo maziu, jis tuoj spardytis pradeda - mane pakelia...
Atsakyti
newyear.gif a t ai miegu ant sono, gal dalinai pilvu pasiremus smile.gif Siaip wa anksciau rasiau kad negaliu ant desinio sono miegot.. nu tai jau ner=t nervas eme.. ant nugaros negaliu, ant pilvo negaliu.. lieka vienas sonas. net neidomu. O dabar va buve kiek pagereje, tai jau miegu ant abeju sonu. tikiuosi kad nepabloges smile.gif
Atsakyti
Vis džiaugiausi, kad miegu ir naktį ir dieną - aišku į tuliką lakstau, bet tai kaip robotukas, nukeliauju, reikaliukus sutvarkau ir vėl į lovytę... O šią savaitę prasidėjo - jei ant vieno šono miegu pilvuką pradeda skaudėti blink.gif , jei ant kito - gimda apsitraukia, lieka tik ant nugaros, bet psisiskaičiau, kad nesveika, tai kaip tada miegoti??? Budinėju šimtus kartų. Fui.
Atsakyti
Na, paskaicius paskutinius pasisakymus jau bijau prisisneket... bet miegu labai gerai biggrin.gif Tik kad miegui laiko man vis pritruksta - tai miegu tik po 7-8 valandas. Kiekviena ryta sau prisizadu, kad ryt jau eisiu anksciau miegot, bet vis kazkas sutrukdo....
O del miegojimo ant pilvo - as savo gydytojos klausiau. Sake, kad vaikutis apsaugotas, ir tikrai nestumo pradzioje galit nebijoti, kad ji suspausit. Patare, kad galiu miegoti tol, kol man patogu. Taip ir dariau - ir jau kai pilvukas paaugo - pasidare visiskai nepatogu, dabar net neisivaizduoju kaip butu galima ant pilvo atsigult smile.gif
Atsakyti
Man taip pat ant pilvo patiko miegoti,bet dabar tiesiog neiseina tongue.gif .bet miegu ant sono ir labai daug blush-anim-cl.gif .Na tik einu miegoti labai velai,ryte,tai yra jau diena tik atsikeliu smile.gif girdejau kad lyg ir 2.gif negerai,kai gims tai ir taip naktim nemiegos g.gif
Atsakyti
Nesciajai ant pilvo miegoti galima iki tol, kol pati nescioji jauciasi gerai, nes vandenmaisyje esantys vandenys apsaugo mazyli nuo visokiu galimu suspaudimu. Ankciau miegojau ant pilvuko, bet pilvukui apvalejant vis labiau ant sono krypau. Dar pora savaiciu atgal miegojau dalinai pilvuko sonu pasiremusi, pusiau ant pilvo, bet dabar miegu tik pagalvele po pilvuku pasikisusi ir tarp koju isidekžjusi pagalvyte. smile.gif O ismiegu apie 10 val. kai jau esu motinystes atostogose ir niekas netrugdo man. smile.gif
Atsakyti
as su savo brangiausiu 2.gif studijuojam smartass.gif ir neturim daug laiko isimiegojiui... bet stngiames pailseti nors 8 val. miegasi gana neblogai jei prabundam tai gal kokiai vienai minutei ir vel uzmiegam smile.gif tai nors del to gal uztenka tu 8 val per para g.gif
o mums patinka miegoti ant nugaros.. leliukui visai nekenkia tik mamyte gali prarasti samone todel miegam ant nugaros tik tada kai esam tevelio prieziuroje blush2.gif
Atsakyti