Aš miegodavau ant nugaros kol pilvas dar nebuvo didelis. vėliau miegodavau ant dešinio šono, kažkaip buvo patogiau nei ant kairio. Likus savaitei iki gimdymo taip kamavo paruošemiesi saremiai kad miegodavau sedėdama prie kompo stalo
Pasidedi pagalvėlę, susilenki ir miegi. Oi kaip buvo sunku tą savaitę
QUOTE(gima @ 2008 11 26, 15:16)
O mane, nors čia ir apie miego pozas reikėtų rašyti
, bet kokioje pozoje kankina tooookia nemiga... Nei pagalvėlės padeda, ant kairiojo šono visai negaliu miegoti, pradeda spausti šonkaulius. Tai belieka dešinysis, bet taip pat dažnai pabundu ant nugaros... Taip pasiilgau gero miego, bet nujaučiu negreit nusimato 
Tai pagerk valerijono gal pades ji galima nesciom arba nusipirk spec pagalve nesciai
o as megstu miegot ant nugaros ir uzkelus rankas virs galvos,bet daug kas sako,kad taip miegot negalima,kodel nesuprantu
QUOTE(Irina 1984 @ 2008 12 12, 21:47)
o as megstu miegot ant nugaros ir uzkelus rankas virs galvos,bet daug kas sako,kad taip miegot negalima,kodel nesuprantu 
ant nugaros negalima nepatartina tiksliau miegoti nes kazkokie nervai uzspaudziami kraujo apytaka pablogeja
Man irgi gyd patare ant nugaros nemiegoti
Man patogiausios pozos buvo pakišus pagalvele tarp šlaunų ir po pilvu
miega ant pilvo kai buvo galima
as ant nugaros stengiuosi miegot.girdejau kad ant kairiojo sono jei miegi vaikui gali kairiakaklyste but
cia kai gimsta vaikas biski galvyte buna i kairia puse pakrypus bet lygtais paskui atsitaiso
kai miegu ant sonu - tarp koju pasidedu viena pagalve, kita apsikabinu, trecia, zinoma, po galva
QUOTE(Lera @ 2008 12 16, 10:12)
Man irgi
O ant kairio sono miegoti yra gerai, nes i placenta sako, kad daugiau kraujo subega, sako kad geriausia ant kairio ir miegoti. galvytes pozos tai neitakoja.
QUOTE(amber @ 2009 01 04, 23:03)
O ant kairio sono miegoti yra gerai, nes i placenta sako, kad daugiau kraujo subega, sako kad geriausia ant kairio ir miegoti. galvytes pozos tai neitakoja.
Aš irgi girdėjau, kad ant kairiojo šono geriausia miegoti, tai taip ir stengiuosi