stengiuosi miegoti ant kairio sono , nors kai jau paskausta atsigulu ir ant desnio ant nugatos ilgai neina paguleti pradeda skaudeti pilvo apacia , o jau ant pilvo su dideliais norais atsigult nelabai iseitu su tokiu pilvu
Miegu tiktai ant kairiojo ir desiniojo sono
taip patogiausia
patogiausia miegoti su zappy pagalvę
ir ant kairio ir ant dešinio šono, netgi išeina patogiai atsigulti ir beveik ant pilvo miegoti
musu pilvuko dar nesimato
tai miegame visokiom pozom, bet stengemes pratintis ant kairiojo sono...ir be abejo teks pamirsti miegstama ant pilvuko poza
kad pabaigoj nestumo jau rinktis nebebuvo is ko- tik sonai liko
labai jau spardydavos ant nugaros atsigulus
as visur pagalviu prisikaisau,kai miegu viena,o kai su brangiuoju,tai ant jo koja uzsimetu,kaip ant pagalves
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2009 02 03, 15:01)
as visur pagalviu prisikaisau,kai miegu viena,o kai su brangiuoju,tai ant jo koja uzsimetu,kaip ant pagalves 
Dar anksciau galejau guleti ir ant nugaros,bet dabar jau nebepatogu,nes pradeda tempti pilvuka.Atsigulu ant nugaros tik kai vyras nori paklausyti savo maziaus
o man jau visaip nepatogu
ant pilvo be sansu
ant nugaros pagulejus skaudeti ima pacia nugara ir pilvo apacia
, o ant sonu kai guliu skauda klubus
Guodzia tas kad jau nedaug liko
Na, mes dar irgi labai mazi, bet miegam arba ant kairio, arba ant desinio sono... na kartais ir ant nugaros miegodama pabundu
.. Ant pilvo niekada nemiegodavau, tai problemu del to, kad negalima, turbut ir nebus
uzuojauta visom nestukem
bet kai man visas nestumas gulimas tai patikekit,dar sunkiau... nes ir taip visa diena gulet privalai,tai nakty jau visus sonus ir taip skauda ir dar reik patogiai isitaisyti.... bet man labai patinka viena poza-ant sono,koja uzmetus ant vyro ir pilvu prisiglaudus prie jo kuno. tada vyras prilaiko pilva ir pabuna pagalvele tarp koju tuo paciu
o del gulejimo ant nugaros,tai gera gyd visada pasakys viena dalyka- kiekviena nesioja skirtingai,ir jei tik tau patogu,gulek kaip tik nori,nors ir ant pilvo jei tik iseina ir jei patogu
juk ir leliai ne vienodai judrus,nevienodai isitaiso ir pan. kitos visa nestuma guli ant pilvo ar nugaros nes kitaip net negali
tad taisykimes kaip mums patogiau
QUOTE(edita-edita @ 2009 02 04, 00:00)
o man jau visaip nepatogu
ant pilvo be sansu
ant nugaros pagulejus skaudeti ima pacia nugara ir pilvo apacia
, o ant sonu kai guliu skauda klubus