Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

As kaip ir dauguma nestuke.gif bandau ieskoti patogiu miegojimo pozu,, net retai jau kada pavyksta g.gif man ant nugaros patogiausia blush2.gif nors zinant kad tai nerekomenduotina, vengiu.. kraipaus nuo vieno sono ant kito su visu oi ai uj paradu is paskos smile.gif nes vis daugiau pastangu reikia norint persiversti i kita sona.. pagalve kartais pagelbsti, bet dazniau kaldra grobiu nuo vyro ax.gif
Atsakyti
man tai geriausiai ant kairiojo sono biggrin.gif jokios pagalves nededu tarp koju, nes daznai vartaus, nors jau ir sunku daros doh.gif tai vyras graziai rutuliuku vadint pradejo 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir man jau darosi sunkoka doh.gif O dar kai persikraustem i nauja nama tai niekaip negaliu priprast ir patogiai issimiegot o dar ir sunelis pilvuke labai aktyvus doh.gif Nors savo lovytej visada miegodavau kuo puikiausiai o is lovos manes iskrapstyt budavo tiesiog neimanoma blush2.gif Na bet sia nakti radau patogia poza ... Pasiemiau tris mazesnes pagalveles ir pasikisau viena po pilvuku kita tarp koju o kita dar po didesne pagalve pasikisau, tai miegojau nei kaip ant pilvo nei kaip ant sono ... Issimiegojau puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niviuke @ 2009 05 31, 12:16)
ant kairio arba desinio soniuko su zappy pagalvyte  good.gif

Smagu girdeti ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sunku su tuo miegojimu doh.gif Bent jau as, tai labai daznai budinejuosi, vartausi.. Dazniausiai ant kurio nors sono, bet pagaunu daznai save snaudziancia pusiau ant sono - pusiau ant pilvo blink.gif O tada ir pazadina savo judesiukais mazius biggrin.gif Ant nugaros beveik visai negaliu miegot, man labai tempia tada rodos pilva visa, nepatogu blush2.gif
Atsakyti
as tai ne tik lovos bet ir pagalviu karaliene..kadangi vyras isvykes viena vartausi dvigulej lovoj..aplink keturios pagalves..kadangi kol kas miegu nat pilvo arba pusiau ant sono tai pasidedu pagalve pilvui pasideti lotuliukas.gif nu pas mane jis
dar nedidelis nestuke.gif
taciau nugara skauda todel ant jos visai negaliu guleti..o ant sono jei guluos reik atramos, anksciau apkabindavau vyra..dabar pagalve
Atsakyti
ant nugaros-dusina..tai ir varatusi ant vieno ar ant kito šono...
Atsakyti
Kai tik suzinojau, kad laukiuosi miegojimo pozos is esmes pasileite. Visuomet miegodavau ant pilvo - tad buvo didele "trauma" guleti tik ant sonu, nes ant nugaros sako negalima. Ypac sunku budavo paskutinius menesius, nes skaudedavo klubu kaulus, kartais net sededama miegodavau:(
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo, tai su vyru tada gyvenom pas uosvius ir miegojom ant isleidziamos sofkutes...tai megiamiausia mano poza budavo ant sono i vyro puse ir virsutine koja permest per jo kluba blush2.gif doh.gif Nu pasaka tad buvo thumbup.gif o kai vyras isvykdavo i naktini budejima tarp koju (kelenu)isikisdavau pagalve.Nezinau kodel taip bet man tai buvo megiamiausia poza wub.gif blush-anim-cl.gif vacation4.gif yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes, o man jau nei viena poza nepatogi. Tiesa ant nugaros, tai gerai butu, turbut nei sykio nepabusciau, bet prisiskaiciau jog negalima ant nugaros miegoti, tai visa nakti kankinuosi verysad.gif
Atsakyti
kaip miegu ant sono tai net rankos tirpsta apsiversti labai sunku, nes meslungis pagauna, o ant nugaros neimanoma del skausmo g.gif zodziu kartais sededama nusnaudziu, bet isivaizduoju, kad stovint turbut tik nieko neskaudetu ax.gif
Atsakyti
as miegu kaip kada,nes ant nugaros galiu bet ir tai miegu su trim pagalvem vos ne sedom... kai ant kairio sono atsigulu tai vienos vel pagalves reikia,kai ant desinio tai tik 5 min nes gera bum gaunu... tai dazniausai patogu kai isirieti kaip tik gali ir tada jau miegam blush2.gif bet kai reik keltis nakti iki wc MB tada jau kelia mane padeda,nes jau sunkoka vienai... tai kol prisitaikau vel poza tai dazniausia ant jo koja permetu kad it ant pilvo miegociau kad ir ne ilgam bent miegas apima o tad jau neber svarbi poza unsure.gif
Atsakyti