Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

Paprastai miegu ant pilvo, bet kai laukiausi nestuke.gif sio malonumo tekdavo atsisakyti. Todel patogiausia budavo ant kairio sonuko bigsmile.gif
Atsakyti
iki 7menesiuko dar sugebedavau ant pilvo miegot,veliau pusiau sonu pusiau ant pilvuko,dabar jau paskutines dieneles tai nebepatogu niekaip doh.gif ymanoma miegot tik ant sonu ir tai nusispaudzia nutirpsta viskas...pagalvele tarp koju kazkiek gelbeja dar,gailiuosi kad zappy pagalves neprisiruosiau isigyt,su ja butu tikrai patogu,tik kad tiek laiko poreikio nebuvo o dabar del keliu savaiciu pirkt nebeapsimoka ax.gif
Atsakyti
Aš tai pabendrauju su savo pilvuku gulėdama ant nugaros, o tada jau į sapnų karalystę tongue.gif Ir taip nuo vieno šono ant kito, nes ilgai ant nugaros išmiegoti tikrai negalėčiau, labai jau nepatogu... ir taip aš labai mėgstu susiraityt, susirangyt, dar kojas ant būsimo tėvelio susikraut ax.gif
Atsakyti
Aš tai didelė mėgėja miegoti ant pilvo, bet dabar jau mokausi ant šono miegot. Tai kol kas labai nelengva priprast, nuspaudžia šonus ir dažnai naktį atsibudinėju arba kartais pabundu apsivertus ant pilvo unsure.gif
Atsakyti
as taip pat galiu miegot tik ant kairio sono. jei ant nugaros, tai is skausmo net surakina, o jei ant desinio sono, tai atrodo, kad kas peili tarp sonkauliu kistu. Ech kaip pavargau taip naktim kankintis, na bet dar savaitele liko rolleyes.gif
Atsakyti
Mane į neviltį varo dusulys: negaliu miegoti nei ant šonų, nei dar kaip kitaip. Gal kuriai ir taip yra? Labai prašau, pasidalinkit patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Nuo tos dienos (nakties), kai isbandziau miegojima su nestukiu pagalve, jos is ranku nebepaleidziu. Nesakyciau, kad su ja patogiausia miegoti, bet uzmigti - tikrai. O MB is manes juokiasi. Nes uzmiegu graziai, ant soniuko, pagalve apsikabinus... Po kurio laiko vaizdas jau pasikeites: guliu ant nugaros, pagalve ant manes, suspausta abiem rankom it brangiausias turtas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Idomu, ar pavyks lengvai atsisakyt tos pagalves, kai jau nebebusiu nestuke.gif mastau.gif Gal savaime poreikis dings?
Atsakyti
man miegoti labiausiai tinka ant nugaros iskeltom rankom virs galvos smile.gif nors uzmiegu ant sonu, niekada nebuvo problemu miegoti ant sono, nes ipratusi visa laika buvau....uztat ant pilvo nemegau, o ir db kai atsiguliu, tai mano pilvuziukui nepatinka, spaudzia..tad ir miegu kaip priimtiniausia mum abiem smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na man asmeniskai kol kas pilvuzas nepatogumu miegoti nesukelia, nebent kai reikia verstis, tada sumaudzia per blauzdas, nes tie raumenys isitempia. bet miegoti ant sono jokiu problemu, o jeigu lyg ir maudzia kojas, tai is MB sona kaldros pavagu ir apsizergu, tada vel saldziai miegu biggrin.gif
Atsakyti
na mums dar tik 14a savaitele, tai miegot dar visaip galiu, va tik atsisakau jau miegot su i virsu iskeltom rankom, ka labai megau, nes zinau kad tai negerai ir vaikiukui truksta deguonies
Atsakyti
seniau labai megau miegot ant nugaros,o dabar tai ant vieno,tai ant kito sono ax.gif
Atsakyti
su anuo nestuke.gif labai trauke ant kairio soniuko miegot smile.gif o su siuo tai labiau ant desinio trauke ir noris koja kazkur uzsikelti biggrin.gif
na kartais dar ir ant nugaros miegu kol nedidukas nestuke.gif
Atsakyti