Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

QUOTE(Eziuke @ 2005 10 07, 10:06)
aha, panašiai  verysad.gif  ir verstis sunku... verysad.gif

Elziuke, netycia pamaciau kad musu branguciai gims ta pacia diena drinks_cheers.gif Ir kaip cia mums sutapo 4u.gif
Atsakyti
ewerra, faina! thumbup.gif
Atsakyti
mums tai dar mažai laiko...bet dėl miegojimo tai pastebėjau kad einu labai anksti miegoti 22 val. jau lūžtu...anksčiau be 24 val. net nepagalvodavau apie miegą biggrin.gif
ir miegu aš labai gerai bent kol kas...kaip užmiegu taip ir atsibundu, jokių tarpinių prabudimų...miegu ant kairio šono, na kartais paguliu ant dešinio bet trumpai tegaliu išgulėti biggrin.gif

tik va kaip lūžtu 22 val. taip ir prabundu 6 val. be jokių žadintuvų...anksčiau niekad pati neprabusdavau ax.gif

wub.gif
Atsakyti
o as dazniausiai ant desinio sono miegu g.gif o su tais tarpiniais pabudimais tai amzina tragedija.... cry.gif nes ir miegot jau nepatogu sad.gif ir dar nuolat i tualeta begioju. iki nestumo niekad niekad neidavau nakti i tulika! blink.gif a dabar tai laxtau vis.... ar isguliu iki ryto, bet vis pabusdama nuo to norejimo doh.gif ale kad toli ir tulikas...... ir vis ilgiuosi miego ant pilvo sad.gif man niekaip kitaip nepatogu sad.gif
Atsakyti
Nors mums dar visai nedaug laiko, wub.gif wub.gif tačiau su miegu jau yra problemų, ko ankščiau visiškai nebūdavo. cool.gif Prieš užmiegant pradeda mausti pilvą, tai taip ir vartausi nuo vieno šono ant kito, kol "užlūštu".Aišku dar pamiršau pridurti, jog keliuosi 1-2 kartus į wc schmoll.gif
Atsakyti
turbūt patogiausia būtų stovint miegot, nes paskutinėm savaitėm neišsimiegu bet kokioj pozoj biggrin.gif
Atsakyti
Iki pat nestuke.gif pabaigos miegojau pusiau ant sono, pusiau ant pilvo, i vyreli pasiremus biggrin.gif
Atsakyti
gulint ant šono, labai patogu pagalvėlę tarp kojų "įsidėt", gal čia buvo kur rašyt, visos temos neskaičiau.
Atsakyti
QUOTE(zelionuska @ 2005 10 20, 10:15)
gulint ant šono, labai patogu pagalvėlę tarp kojų "įsidėt", gal čia buvo kur rašyt, visos temos neskaičiau.

drinks_cheers.gif tik as vietoj pagalves tarp koju kaldra susigrusdavau tongue.gif man taip apsivers ant kito sono lenviau budavo... negu su ta pagalve blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 20 spalio 2005 - 21:50
Aš irgi miegu su kaldros dalimi tarp kojų mirksiukas.gif
Didžiausia problema ta, kad visą gyvenima miegodavau ant pilvo ir dabar kai guliu ant šono (nesvarbu kurio), virstu ant pilvo išsibudinu, kadangi baisu mažiuką suspausti. Ir dar po kelis kartus per naktį atsibundu, nes buna užtirpusi ranka. Tada vertiesi ant kito šono ir miegi, kol nenutirpsta kita. Na ir taip pasaka be galo cry.gif
Atsakyti
Šiuo metu išvis neatrandu jokios patogios pozos miegojimui blink.gif na, pagalvės labai padeda. jomis apsikamšai ir truputį patogiau pasidaro blink.gif
Atsakyti
Puse nakties prasivartau nuo vieno sono ant kito, bet patogiai isitaisyt nepavyksta:( Nei pagalves, nei kaldra nepadeda, o dar beveik 9 savaiteles reiks taip kamuotis sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilniske: 24 spalio 2005 - 23:02