Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

QUOTE(vilniske @ 2005 10 25, 00:01)
Puse nakties prasivartau nuo vieno sono ant kito, bet patogiai isitaisyt nepavyksta:( Nei pagalves, nei kaldra nepadeda, o dar beveik 9 savaiteles reiks taip kamuotis sad.gif

Kaip viskas pažįstama.... Aš taip pat vos tik atsigulu, kaip ungurys vartaus po lovą ir niekaip nerandu tinkamos pozos... Niekad gyvenime nemiegodavau ant pilvo, o pastojus- tokia poza buvo patogiausia... Dabar jau kai nėštumas padidėjo,- mieliausia man poza- pusiau ant pilvo, pusiau ant dešinio šono miegot... Bet dažnai prabundu ir komforto lovoje- nebėr... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 27 spalio 2005 - 12:12
Vakarais po darbo jaučiuosi žiauriai pavargus, tai nulūžtu jau apie 22 val. Bet keliuosi į WC apie 1-2 val. ir po to miegu, kaip zuikis: girdžiu kiekvieną vyro knarktelėjimą cry.gif . Vieną naktį net išėjau į kitą kambarį miegoti ant čiužinio biggrin.gif
ryte aišku jaučiuosi beveik nepailsėjus, o kitą naktį tas pats. Taip ir sukasi karuselė.
labai nervuoja nes anksčiau miegodavau kaip kirvis...tikiuosi tai laikina blink.gif
Atsakyti
Anksčiau labiausiai mėgdavau miegoti ant nugaros. Kai pastojau, problemų su miegu nebuvo. Tik dar labiau norėjosi miegoti. Bet kuo toliau tuo sunkiau būdavo miegoti ant nugaros. Pilvas sunkėja, dar gimda nusprendžia susitraukti, tai tuomet būnu priversta verstis ant šoniuko. ax.gif
Patogiau ant dešinio, nes gulint ant kairio širdis labai šokinėja.
Bet kai atsigulu ant šono, kaip kuri jau čia anksčiau rašė, virstu ant pilvo. doh.gif Tai sulenkiu vieną koją labiau ir išlaikau lygsvarą, arba po pilvu pakišu dalį pūkinės kaldros ir tvarka. ax.gif tongue.gif
Aišku, jei lelius sumasto pasitrankyti į tą šoną ant kurio guliu, turiu jau ieškoti kitos pozos mirksiukas.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
o mums nera dar ir 7 mėn., bet mes jau išsidėstėm išilgai, aukštyn kojom, ir laikas nuo laiko duodam kojomis mamai per šonkaulius biggrin.gif
Atsakyti
Ant šono vieno, tada ant kito, o kas belieka, kai ant pilvo negali, na dar truputį galima nusnūsti ir ant nugaros ax.gif
Atsakyti
As tai miegu taip pusiau ant sono ir pusiau ant nugaros, nes kitaip lialka kaip kala i pilva, tai neimanoma miegot.. o kad neisitemptu nugara, tai ish nugaros puses pasidedu papildoma pagalve ir atsiremiu.. visai patogu smile.gif
Atsakyti
paskutinėm savaitėm aš iš visų pusių pagalvėm apsikaišydavau ir miegodavau. Kitaip jau buvo nebeįmanoma doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
stengiuosi atprast miegot ant nugaros, nes sako, kad negerai taip vėliau, kai pilvas didesnis, užspaudžia kažką ten....bet nesiseka, kad ir kaip užmigčiau apsikamšius iš šonų, prabundu vistiek ant nugaros doh.gif
Atsakyti
Visa laime, kad man patinka miegot tik ant sonu - nors paskutiniu metu (butent tada, kai pastojau, tik to dar nezinojau) emiau miegot ir ant pilvo. Na, sito atsisakyti nebus sunku, nes dar iprociu netapo smile.gif
Atsakyti
man virs 7 men. nestumas, tai miegojimas jau antra savaite kazkokia kancia: ant nugaros negaliu miegoti, nes kai po to pasiverciu ant sono visa nugara ir kitus organus baisiai skauda, ant kairio sono negaliu, nes sirdis is karto dauzosi ir net silpna pasidaro, lieka tik ant desinio sono, bet dabar pradejo desine koja kazkaip keistai miegant uztirpti tai vel blogai. tai taip ir vartausi visa nakti, dar 4-5 kartus i tualeta nueinu, o kai reikia apsiversti ant kito sono tai suimu pilva abiem rankom ir verciames. kazkuria nakti jau taip blogai buvo, kad nusprendziau jog apsiversti daug lengviau nuleidziant kojas ant zemes ir tada i priesinga puse (koju gala) galva dejau smile.gif va taip ir vargstam:)
Atsakyti
paskaičius jūsų atsiliepimus, tai, kaip įžengusi į aštuntą mėn. miegu visai neblogai, bent jau kol kas ax.gif aišku, be minimum penkių pagalvėlių būtų ne kas, jos tikrai padeda - vistiek miegu tik ant šonų, taip kad viena iš nugaros, viena pakišta po pilvu, ant dviejų guliu, ir dar viena labai patogu tarp kojų lotuliukas.gif anksčiau bijojau kad miegodama neatsigulčiau ant nugaros, nes taip nesveika vaikiukui, bet jau praėjo tas laikas, kas apsiversdavau lovoj miegodama tongue.gif taip kad visada kontroliuoju ar gerai guliu bigsmile.gif į WC suvaikščioju tik kartą, arba jei pasiseka, tai užtenka atsikelti anksti ryte. Taip kad kentėti dar tikrai galima, laukiu, kas dar bus blogiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai, kad as megstu miegot ant sono, tai man miegas nesukelia labai dideliu problemu. Tik kai ilgiau paguliu ant vieno sono, ji pradeda skaudeti, tada apsiverciu ant kito sono ir viskas thumbup.gif O i tualeta tai per nakti kaip taisykle keliuosi 1 karta, tik kai isibudinu tai sunku uzmigti po to doh.gif
Atsakyti