Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(jurgute210 @ 2007 02 09, 21:35)
gyvenu panevezyje,  g.gif gal kas zino kur gauti graziu ir nebrangiu rubeliu nestukei

su ta problema susidūriau ir aš, nebent turguj džinsų yra, o daugiau tai nieko neteko matyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 02 12, 01:21)
su ta problema susidūriau ir aš, nebent turguj džinsų yra, o daugiau tai nieko neteko matyti  unsure.gif

Mano drauge neseniai gyresi, kad visai neblogu dzinsu nesciosioms rado Silainiuose, Naujakuriu g. Norfoj dzinsu skyriuj ir lyg Aleksoto Norfoje...Pabandykit, gal rasit ka wink.gif O pati asmeniskai esu bazeje maciusi...
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2007 02 12, 18:20)
Mano drauge neseniai gyresi, kad visai neblogu dzinsu nesciosioms rado Silainiuose, Naujakuriu g. Norfoj dzinsu skyriuj ir lyg Aleksoto Norfoje...Pabandykit, gal rasit ka wink.gif O pati asmeniskai esu bazeje maciusi...

tai , kad Panevėžy tolių parduotuvių lygtai ir nėra g.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 02 12, 17:02)
tai , kad Panevėžy tolių parduotuvių lygtai ir nėra  g.gif  wub.gif  mirksiukas.gif

Spėju kad greit bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 02 12, 23:02)
Spėju kad greit bus 4u.gif

Kodėl taip spėji? bigsmile.gif Na iš tikrųjų šaunu būtų wub.gif
Atsakyti
gera zinia (gaila, kad kol kas tik vilnietems) - jau galima apsilankyti naujoje drabuziu parduotuveje besilaukiancioms "Mamu Zona" , Konarskio 4a (is karto uz coca cola plaza) thumbup.gif thumbup.gif
Tik va nezinau ar jau nuo siandien, ar nuo ryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(THAI @ 2007 02 14, 15:39)
gera zinia (gaila, kad kol kas tik vilnietems) - jau galima apsilankyti naujoje drabuziu parduotuveje besilaukiancioms "Mamu Zona" , Konarskio 4a (is karto uz coca cola plaza) thumbup.gif  thumbup.gif
Tik va nezinau ar jau nuo siandien, ar nuo ryt blush2.gif

mmm... o darbo laikas?
Atsakyti
Mergaites,Siauliai ne taip jau toli nuo Panevezio smile.gif Juk ten yra ,,Mama+" parduotuve,Tilzes37a
Atsakyti
"Buk Mama" tai man patiko - pirkau kelnes ir megztuka. Antras gims rudeni, reiks vasariniu ieskoti. Beje, tai kiek suprantu, parduotuve Mama+ yra Panevezyje?
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2007 02 14, 22:26)
"Buk Mama" tai man patiko - pirkau kelnes ir megztuka. Antras gims rudeni, reiks vasariniu ieskoti. Beje, tai kiek suprantu, parduotuve Mama+ yra Panevezyje?

"Mama+" randasi Šiauliuose Tilžės g. 37a.
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2007 02 14, 16:42)
mmm... o darbo laikas?

"Mamu Zona" dirba I-V 10.00-19.00, VI 11.00-15.00
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Gal kas jau buvo apsilanke naujoje parduotuvėje ''MAMU ZONA''????
kas ten gero? kokios kainos??? blush2.gif
Atsakyti