Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(agriva @ 2007 02 20, 16:12)
Drabužiai atvežtiniai, nieko nesiuvame LT, bent jau kolkas. Vežames prekes iš Lenkijos, JAV, Italijos, Didžiosios Britanijos. Tiesa, parduodame (nuo rytojaus) ir Ortopedijos Technikos gaminių (diržų, korsetų, kelnaičių bei liemenėlių maitinančioms), Relaxan kojinių  ax.gif

adresas kaip jau nurode  - Konarskio 4a - Vingio kino teatro aiksteles sone, salia Pakruojo parketo iejimo.

Maloniai laukiame apsilankant  4u.gif

kainos pas jus didokos. Ne kiekviena gali sau leisti mokėti po 160-200Lt už kelnes rolleyes.gif , ir dar po 100 su viršum už viršutinę dalį
Atsakyti
QUOTE(korrrta @ 2007 02 23, 07:39)
kainos pas jus didokos. Ne kiekviena gali sau leisti mokėti po 160-200Lt už kelnes  rolleyes.gif , ir dar po 100 su viršum už viršutinę dalį

sakyciau, kad kainas kiek hiperbolizavote... ax.gif
Jei radot iseigine suknele uz 200 Lt, tai nereiskia, kad visos kainos tokios...
Be to niekad ir nesakem, kad pretenduojame i turgaus lygio kainas... Nevezame pigiu drabuziu, o geriau renkames kokybe... todel ir negalim kelniu parduot uz 60 lt.
Nieko netempiam prievarta pas save, lai zmones renkasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agriva @ 2007 02 23, 10:46)
sakyciau, kad kainas kiek hiperbolizavote...  ax.gif
Jei radot iseigine suknele uz 200 Lt, tai nereiskia, kad visos kainos tokios...
Be to niekad ir nesakem, kad pretenduojame i turgaus lygio kainas... Nevezame pigiu drabuziu, o geriau renkames kokybe... todel ir negalim kelniu parduot uz 60 lt.

Vakar irgi buvau pas jus užėjusi, tai nesakyčiau kad labai jau tos kainos "hiperbolizuotos" biggrin.gif , ištikrųjų kelnės 199Lt (ar 169 g.gif ) - bent jau tos, kurias žiūrėjau, gal kitos ir yra pigesnės, negaliu teigti kitaip, visų neišžiūrėjau. smile.gif Įsidemėjau, kad maudymosi kostiumėlis 120Lt kainuoja, nebent ten buvo ne kainos, o kažkokie kiti matai rolleyes.gif
Parduotuvės aplinka labai maloni, bet kainos aukštokos, man asmeniškai peraukštos.

Atsakyti
o kokia dabar kolekcija - ar žieminė, ar jau pavasarinė?
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 13:12)
o kokia dabar kolekcija - ar žieminė, ar jau pavasarinė?

Sakyciau mišri ax.gif
Atsakyti
Na va as ka tik isigijau kelnes Mamu zona ax.gif Ir labai patenkinta, reikejo darbui, juodu kad prie svarko tiktu, tai labai likau patenkinta medziaga ir kaina 150 lt man is tiesu juokinga...labai pigiai kaip is tokios medziagos, jokiu suverzimu puiki savijauta tik uzsidejus. Mano tiesa pilvukas dar labai mazas, tik pradejo pustis, tai dar paciam virsui laisvoka, bet ir puikiai atsilenkia ir tiek po palaidine tikrai nesimato, o kad daugiau uztrauktuko nereikes atsisegineti tai as tiesiog svyciu... biggrin.gif Tai va kai tik jau is vis nereiks i darba drozt ir atsils tai ir dzinsus ir maikuciu pirksiu tikrai. Labiausiai nenorejau vaziuoti i kita vieta rinktis, o kad iskart gavau ko reikia ir dar pacias pirmas pasiulytas tai vertinu tikrai labai gerai.Manau klientu tai parduotuvei netruks, nes man asmeniskai kokybe - pirmoje vietoje. o per nestuma puostis ir patraukliai atrodyti butina mirksiukas.gif Tai tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 24 vasario 2007 - 16:38
[Gal gali pasakyti kokios firmos rubeliai toj mama zonoj?Ir as ieskau kelniu i darba.Ar tikrai verta ten uzsukti? g.gif
Atsakyti
Kažkaip jau visos parduotuvės prasilenkia pro Kauną. Galėtumėt ir čia kokį filialą atsidaryt. Nes Kaune tikrai pasigendu gražių madingų drabužėlių nėštukėms. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faniera @ 2007 02 24, 19:49)
[Gal gali pasakyti kokios firmos rubeliai toj mama zonoj?Ir as ieskau kelniu i darba.Ar tikrai verta ten uzsukti? g.gif

Mano asmeniskai pirktos tai is lenkijos, bet ten is ivairiu saliu yra. Ta leniska firma vadinasi Mama i Ja.
Atsakyti
nestukes, ar vkas lankesi Kaune dar ne mamoj. Ten gerokai atsinaujino drabuzeliu nestukem asortimentas smile.gif . Tikrai rekomenduoju. Aptarnauja kantriai.Kainos tikrai nera dideles.
Atsakyti
QUOTE(rohan @ 2007 02 25, 21:46)
nestukes, ar vkas lankesi Kaune dar ne mamoj.  Ten gerokai atsinaujino drabuzeliu nestukem  asortimentas smile.gif .  Tikrai rekomenduoju. Aptarnauja kantriai.Kainos tikrai nera dideles.

Reikės pabandyt apsilankyt, nes pastarąjį kartą, kai lankiausi, tai man nelabai paliko kokį įspūdį. schmoll.gif
Atsakyti
O mama zonoj yra dalykiniu kostiumeliu nestukem? Nebezinau ka daryt, basiai jau rimtas mano darbas, negi teks uzsakinet internetu? blink.gif
Atsakyti