Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE([LTU]Afre @ 2007 02 15, 01:26)
"Mama+" randasi Šiauliuose Tilžės g. 37a.

Sveikos busimos mamytes,

pati gyvenu Siauliuose ir zinau ta parduotuve. Patikekit manim, koks ten drabuziu slamstas ir kainos nerealios.
Pvz. juodos kelnes (tarp kitko vienintelio modelio) kaina 169 Lt. Kaina butu kaip ir nieko, bet... koju ilgis per 1 cm nesutampa ir medziaga niekam tikusi.
Klausiau as pardavejos, kodel cia toks prastas kainos, pasirinkimo ir kokybes santykis. Nieko neatsake, bet dave suprasti, kad jie yras vieninteliai Siauliuose...
Atsakyti
Buvau toj parduotuvej Siauliuose.Yra is ko rinktis.Ir kelnes tikrai ne vieno modelio.Yra ir bridzu,ir kapri,ir ilgu kelniu.Aisku,skonio reikalas.Del kainu taip pat.Kaune,Vilniuje kainos dar didesnes.Nebent kai kam jos neprieinamos,o tada viskas atrodo slamstas:)Beje,girdejau kad greit sezono kaita.Zada gauti nauju rubeliu:)
Atsakyti
Vakar buvau ką tik atsidariusioje parduotuvėje "Mamų zona". Ten merginos dar tik tvarkosi, bet maloniai pasitiko smile.gif Šiaip jau asortimentas iš to ką turim Vilniuje, vienas gražiausių biggrin.gif Palaidinių, marškinėlių ir sijonukų pasirinkimas labai nedidelis, bet rūbeliai gražūs. Yra liemenių, skraisčių keletas. Labai fainų bridžiukų yra, ypač kai oras atšils-balti, žydri, atlenkiami ir ne, su vieta pilvukui. Man labai patiko. Dar mačiau porą nerealių suknelių. Ypač gražios šventinės-jei kam dabar reiktų. Stilius kaip iš 'sexo ir miesto' biggrin.gif Beje, jei kam aktualu, yra rūbeliai dydžiais suskirstyti, tai yra didelių dydžių, ten nosies nekišau cool.gif
Kainos...Sakyčiau pigiau nei United Colours of Benetton, bet brangiau nei visur kitur (pvz. MamaLux CUP'e). Pvz. bliuzonas 160lt, suknelės 199lt ir t.t.
Įvertinkit pačios bigsmile.gif Džiaugiuosi, kad pagaliau nestuke.gif galės cool atrodyti, o konkurencija gal ir kainas sudėlios į vietas tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal žinote kokios kainos drabužėlių nėsčioms Gariūnuose...? Aš ten mačiau visai neblogu,bet nepaklausiau kainos... blush2.gif
Atsakyti
Kur yra "Mamu zona" Vilniuje?
Atsakyti
as sestadieni Klaipedos "BUk mama" apsipirkau. Likau patenkinta. Sauni pardaveja puikiai aptarnavo. Pasirinkimas gal nera labai labai didelis, bet kelnes (is 5 pasiulytu) su liemene ir bridzus isirinkau. Kaina....na kaip ir visur virs 100 LT.
Tiesa dar buvo ir ivairiu modleiuku dzinsu, velvetkiu. Keletas kombenzonu, sarafanu.
Ji man labiau patiko nei VCUP parduotuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiunia: 20 vasario 2007 - 13:25
QUOTE(svetelis @ 2007 02 20, 14:33)
Kur yra "Mamu zona" Vilniuje?

Konarskio g. 4a atrodo. Už Coca-Cola Plaza, kieme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 02 20, 13:56)
Konarskio g. 4a atrodo. Už Coca-Cola Plaza, kieme  mirksiukas.gif

o kokio gamintojo tai drabužiai, ar vietiniai, ar atvežtiniai?
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 20, 14:05)
o kokio gamintojo  tai drabužiai, ar vietiniai, ar atvežtiniai?

Drabužiai atvežtiniai, nieko nesiuvame LT, bent jau kolkas. Vežames prekes iš Lenkijos, JAV, Italijos, Didžiosios Britanijos. Tiesa, parduodame (nuo rytojaus) ir Ortopedijos Technikos gaminių (diržų, korsetų, kelnaičių bei liemenėlių maitinančioms), Relaxan kojinių ax.gif

adresas kaip jau nurode - Konarskio 4a - Vingio kino teatro aiksteles sone, salia Pakruojo parketo iejimo.

Maloniai laukiame apsilankant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 01 24, 18:31)
O "Bimbo" Europoj nebera, ten tik vaikam rubai, yra Akropoly, bet ten trys kelnes baisios kabo....

As irg buvau Akropoli Bimbo,kokios nbaisios kelnes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 29, 11:21)
Temos "Nėščiųjų rūbai, parduotuvės" tęsinys.

Čia nėštukės dalijasi patarimais ir naujienomis apie viršutinius bei apatinius drabužius, skirtus nėščiosioms, specializuotas parduotuves.

Primename, jog šioje temoje griežtai draudžiami skelbimai apie parduodamus/atiduodamus drabužius nėščiosioms. Tam yra skirtas atskiras "Skelbimų lentos" skyrelis.

Sveikos nestukes smile.gif
As zinau dar viena parduotuve nesciosioms Vilniuje. Vadinasi MamaLux, randasi VCUP (centrineje pard) 5 auks. Prekes geros, modeliukai dar siuolaikiski. Kainos, pvz. uz kelnes as mokejau 120 lt, palaidines pigesnes ir t.t
Sekmes nestuke.gif
Atsakyti
mielsios nestuke.gif jau pradejo augti pilvukas ir nebepatogu pasidare senose kelnese. Tai atradau tikrai puikia vietele, Kaune Silainiu Norfoje Dzinsu skyriu nestukems, yra ir juodos kelnes toms kas dirba, sviesus dzinsai, tamsus... Kaina apie 100 - 120lt. puikus aptarnavimas. thumbup.gif Labai patogios didinasi pagal pilvuka.
Atsakyti