Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

Aš pirmąsyk, po ilgo laiko, nuėjau į nenėštukių parduotuves, ir žinokite - vasarą gyvensim tongue.gif Šios vasaros mada - platėjančios suknelės, palaidinukės tikrai tinka mums...O kaina dau daug normalesnė negu nėščiųjų parduotuvėse...
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 05 04, 18:09)
Aš pirmąsyk, po ilgo laiko, nuėjau į nenėštukių parduotuves, ir žinokite - vasarą gyvensim  tongue.gif  Šios vasaros mada - platėjančios suknelės, palaidinukės tikrai tinka mums...O kaina dau daug normalesnė negu nėščiųjų parduotuvėse...

Pritariu smile.gif Busim madingos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 05 04, 18:09)
Aš pirmąsyk, po ilgo laiko, nuėjau į nenėštukių parduotuves, ir žinokite - vasarą gyvensim  tongue.gif  Šios vasaros mada - platėjančios suknelės, palaidinukės tikrai tinka mums...O kaina dau daug normalesnė negu nėščiųjų parduotuvėse...

ta pati pastebejau bershkoj,reserved'e,zaroj thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[deja iprasti rubai nelabai tinka nestukemas,kad ir platejantys.Laikui begant,pilvukas rubus kels i virsu.su tam pritaikytais rubais to neatsitiks.Tai kazin ar verta pirkti bet ka?? g.gif cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faniera @ 2007 05 05, 20:41)
[deja iprasti rubai nelabai tinka nestukemas,kad ir platejantys.Laikui begant,pilvukas rubus kels i virsu.su tam pritaikytais rubais to neatsitiks.Tai kazin ar verta pirkti bet ka?? g.gif cia tik mano nuomone smile.gif

tikrai tinka nestukem iprasti rubai, as per visa nestuma is spec. parduotuviu nestukem pirkau tik kelnias ir tikrai nebuvo jokiu nepatogumu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2007 05 05, 21:23)
tikrai tinka nestukem iprasti rubai, as per visa nestuma is spec. parduotuviu nestukem pirkau tik kelnias ir tikrai nebuvo jokiu nepatogumu. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Faniera @ 2007 05 05, 21:41)

Tinka, tinka, svarbu tik išsirinkti 4u.gif Neturiu nė vieno nestuke.gif rūbelio, manau, kad ir neprireiks. Tiek kelnes, maikutes ir pan. perku keliais dydžiais didesnius ir viskas thumbup.gif.
Atsakyti
Man iškilo klausimas, o liemenėles perkatės specializuotose parduotuvėse ar apatinio trikotažo? ir gal kuri gali pasakyt kur nusipirko patogią? Niekaip sau neparenku, labai išsipūtė krūtys....
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 05 06, 14:12)
Man iškilo klausimas, o liemenėles perkatės specializuotose parduotuvėse ar apatinio trikotažo? ir gal kuri gali pasakyt kur nusipirko patogią? Niekaip sau neparenku, labai išsipūtė krūtys....

as pirkau iprasta,man tai patogu,nors ir padidejo ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 05 06, 15:12)

Pirmais mėnesiais, kai buvo labai labai jautri ir skausminga krūtinė buvau nusipirkusi spec. thumbup.gif liemenėlę ("Miglėje" berods pirkau),vėliau jautrumas dingo, tai nešioju pirktas įprastines, tik didesnio dydžio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 05 06, 13:12)

Triumph'e labai kokybiškos, minkštos ir švelnios thumbup.gif
Jie turi ir maitinančioms liemenėlių.
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2007 05 07, 14:55)
Triumph'e labai kokybiškos, minkštos ir švelnios  thumbup.gif
Jie turi ir maitinančioms liemenėlių.

Jo, as ten nusipirkau maitinancioms liemenele ax.gif
Atsakyti