Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(Demokratija @ 2007 04 22, 18:43)
Gal galite nupasakoti kaip rasti Kaune bazese skyreli kuriame prekiaujama rubais nesciosioms. Busiu dekinga uz atsakyma.

Atrodo kai pasibaigia geltonas sektorius ir jungiasi su raudonuoju, tai įėjimas į raudonajį iš galo per centrines duris, kaip kažkas rašė prie Alkavos kavinės. Aš buvau prieš mėnesį gal, bet visiškai nieko ten nėra sad.gif.....
Atsakyti
radau dar tam naujajam Gedimino 9 (Vilniuje) paskutiniam aukste yra vaiku rubu parduotuve ir yra mazas skyrelis mamytems. ten radau labai patogias ir grazias kelnytes:) ir dar nusipirkau maitinimui maike kazkokia navarotna, kur per pilva uztrauktukas atsisega:) kainos, aisku, didesnes nei kokioj "Buk mamoj" ar pan, bet kokybe kita ir grozis taip pat..
Atsakyti
Aš taip pat savaitgalį atrdau naują nėštukių parduotuvę Vilniuje thumbup.gif Prekybos centras "Gedimino 9", 3a. Ten yra vaikiškų prekių parduotuvė, o joje skyrelis "Motinystė". Rūbeliai labai gražūs, tiesa, jų nedaug, kainos kiek aukštesnės, panašu į UCB, bet rūbeliai labai gražūs ir medžiagytės liuks!
didis.gif
Atrodo, pamažu atsiranda nėštukių aprangos pasiūla assa.gif
Papildyta:
QUOTE(Catrin @ 2007 04 21, 21:37)
merginos, o kur galima nusipirkti gera patogia medvilnine liemenele? Isvaiksciojau viska, na grozis neispasakytas, bet viskas ne medvilne... O medvilnines maciau tik spalvotas, o man juodos arba baltos norisi

Aš siūlau iškart prisitaikyti liemenėlę maitinančioms. Jų juostelės kiek platesnės, gerai prilaiko padidėjusias krūtis ir siuvamos iš natūralių medžiagų. Vieną medvilninę aš pirkau "Ortopedijos technikoj" (yra Vln. prie Sodros, Kaune, Klp.)-baltą (apie 32lt) ir kitą juodą (apie 36lt) "Būk mamoj". Ten pat nusipirkau ir liemenėlę nakčiai (tokia, kaip būna sportinio tipo, be užsegimo nugaroj)-šita tai išvis liuks, tik brangi (106lt-bet krūtys dėl gražios formos vertos to...)! Beje, buvo ir baltų, ir juodų.
Atsakyti
tai as apie tai ir kalbejau smile.gif

QUOTE(Smulkmena @ 2007 04 23, 12:39)
Aš taip pat savaitgalį atrdau naują nėštukių parduotuvę Vilniuje  thumbup.gif Prekybos centras "Gedimino 9", 3a. Ten yra vaikiškų prekių parduotuvė, o joje skyrelis "Motinystė". Rūbeliai labai gražūs, tiesa, jų nedaug, kainos kiek aukštesnės, panašu į UCB, bet rūbeliai labai gražūs ir medžiagytės liuks!
didis.gif
Atrodo, pamažu atsiranda nėštukių aprangos pasiūla  assa.gif
Papildyta:

Aš siūlau iškart prisitaikyti liemenėlę maitinančioms. Jų juostelės kiek platesnės, gerai prilaiko padidėjusias krūtis ir siuvamos iš natūralių medžiagų. Vieną medvilninę aš pirkau "Ortopedijos technikoj" (yra Vln. prie Sodros, Kaune, Klp.)-baltą (apie 32lt) ir kitą juodą (apie 36lt) "Būk mamoj". Ten pat nusipirkau ir liemenėlę nakčiai (tokia, kaip būna sportinio tipo, be užsegimo nugaroj)-šita tai išvis liuks, tik brangi (106lt-bet krūtys dėl gražios formos vertos to...)! Beje, buvo ir baltų, ir juodų.

Atsakyti
Susiduriau su beda, kad niekur nerandu didelio dydzio (pvz., E, F) liemeneles maitinimui. Viena radau anksteliau parduotuveje "Buk mama", bet dabar ten vis ruosiamasi daryti nauja uzsakyma ir nieko konkretaus neaisku...

Gal kas nors susidure su panasia problemele? unsure.gif
Atsakyti
Praeita savaite as nusipirkau BUk mamoj DD dydzio liemenele wink.gif
Atsakyti
na man irgi prasidejo bedos,kai pradejau ieskoti drabuziu. Niekur nerandu normaliu. Vienur kabo, kaip maisai, atrodau, kaip ruskaja baba,kitur kainos siaubingos.buvau "Akropolyje" Kaune, tai tik viena pard maciau. Ir tai tokia maza. o kainos, tai patikekit(bent man tai daud pasirode). Paprasti medvilniniai bridzai 200lt.
po ilgu ieskojimu nusipirkau dzinsus. del tolimesnio garderobo, paziuresiu pagal savo "isplatejimus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2007 04 24, 21:40)
Praeita savaite as nusipirkau BUk mamoj DD dydzio liemenele wink.gif

Et, o man DD per maza... verysad.gif Nusipirkau F, tai buvo kaip tik... o E tai tik is bedos ieskau.. Jau ir daugybe parduotuviu, ir visus Gariunus apejau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2007 04 24, 17:56)
Susiduriau su beda, kad niekur nerandu didelio dydzio (pvz., E, F) liemeneles maitinimui. Viena radau anksteliau parduotuveje "Buk mama", bet dabar ten vis ruosiamasi daryti nauja uzsakyma ir nieko konkretaus neaisku...

Gal kas nors susidure su panasia problemele?  unsure.gif

pas m ane ta pati problema, niekaip negalejau rast sau liemeneles F dyzio, bet vakar buvau Flagmane 2 aukste yra visokiu dydziu, manau ten galima rast tokiu ir kaina kazkur nuo 60 iki 100lt smile.gif
Atsakyti
Kai gyvenau Londone - matydavau labai didelį pasirinkimą didesnių liemenėlių...Tai gal reiktų Jums pabandyti užsisakyti internetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Busima mama @ 2007 04 27, 17:39)
pas m ane ta pati problema, niekaip negalejau rast sau liemeneles F dyzio, bet vakar buvau Flagmane 2 aukste yra visokiu dydziu, manau ten galima rast tokiu ir kaina kazkur nuo 60 iki 100lt smile.gif

Oi, labai dekui, begsiu ir as ten pasiziuret bigsmile.gif
Atsakyti
Norfoj Kaune prie II ligonines ir aleksote yra dzinsiniu rubu skyriai kuriuose ir nescioms yra dzinsiniu ar vasariniu kelniu, sarafanu visai normaliu
Atsakyti