Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

Kauno Akropolyje yra parduotuviu besilaukianciom, "Busimom mamytem" parduotuvej visai neblogu rubeliu yra.
O siaip paziurejau daugelyje ir ne nesciuju parduotuvese yra rubu, kuriuos galima prisitaikyti besilaukianciom. Ypatingai daug graziu sukneliu ir palaidiniu, kurios nuo krutines plateja i apacia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(claries @ 2007 04 05, 13:30)
Buvau vakar Zaroj - nieko neradau.
O stai United Colors of Benetton (Gedimino pr.) esanciame nestukiu skyrelyje labai graziu kapriuku, suknyciu, sijonuku, palaidinukiu prisipirkau vasarai:super
tik kainos, oj kaip kandziojasi doh.gif

O kokios mazdaug kainos?Gal verta uzsukti...
Atsakyti
na, as uz komplektuka vasarai - kapri kelnes, sijonuka, suknyte, sali, palaidinuke su rankovemis ir kita be rankoviu bei megztuka mokejau >1000 lt, tai vienas rubas ~ 130-189 lt intervale, tiksliai kiek kuris - nepamenu g.gif
bet medziagytes naturalios, malonios kunui ir spalvos ryskios - butent tai, ko ieskojau vasarai (buvau pries tai MamaLux ir Mamu zonoje - beveik neradau, ko norejau).

QUOTE(Džiuga+ @ 2007 04 12, 09:09)
O kokios mazdaug kainos?Gal verta uzsukti...

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2007 04 12, 16:45)
na, as uz komplektuka vasarai - kapri kelnes, sijonuka, suknyte, sali, palaidinuke su rankovemis ir kita be rankoviu bei megztuka mokejau >1000 lt, tai vienas rubas ~ 130-189 lt intervale, tiksliai kiek kuris - nepamenu g.gif
bet medziagytes naturalios, malonios kunui ir spalvos ryskios - butent tai, ko ieskojau vasarai (buvau pries tai MamaLux ir Mamu zonoje - beveik neradau, ko norejau).

O kur Vilniuje yra Mamu zona ir Mamalux? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2007 04 13, 15:25)
O kur Vilniuje yra Mamu zona ir Mamalux?  blush2.gif

Viskas sios tremos pirmam puslapy parasyta wink.gif
Mamalux - VCUP'e paskutiniam aukste
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2007 04 10, 18:44)
Kauno Akropolyje yra parduotuviu besilaukianciom, "Busimom mamytem" parduotuvej visai neblogu rubeliu yra.
O siaip paziurejau daugelyje ir ne nesciuju parduotuvese yra rubu, kuriuos galima prisitaikyti besilaukianciom. Ypatingai daug graziu sukneliu ir palaidiniu, kurios nuo krutines plateja i apacia smile.gif

O kokiose parduotuvese matet daug graziu suknuciu nuo liemens platejanciu i apacia? As vasara eisiu svocia i vestuves, o pasirinkimo nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gusia @ 2007 04 18, 16:22)
O kokiose parduotuvese matet daug graziu suknuciu nuo liemens platejanciu i apacia? As vasara eisiu svocia i vestuves, o pasirinkimo nera sad.gif

Imitz, Zara, United Colors of Benetton ir dar daugelyje kitu. Tiesiog pereikit per parduotuves, tikrai rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet Kauno Akropolyje ir kainelės nėščiųjų drabužėlių doh.gif Vienus bridžus nužiūrėjau, tai 200 litukų...
Atsakyti
merginos, o kur galima nusipirkti gera patogia medvilnine liemenele? Isvaiksciojau viska, na grozis neispasakytas, bet viskas ne medvilne... O medvilnines maciau tik spalvotas, o man juodos arba baltos norisi
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 04 19, 21:34)
Bet Kauno Akropolyje ir kainelės nėščiųjų drabužėlių  doh.gif  Vienus bridžus nužiūrėjau, tai 200 litukų...

Bet jų labai daug kt parduotuvėse, t.y.ne nestuke.gif , tikrai galima sau daug prisitaikyti, o ir kainos nesikandžioja 4u.gif
Atsakyti
Gal galite nupasakoti kaip rasti Kaune bazese skyreli kuriame prekiaujama rubais nesciosioms. Busiu dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 04 22, 17:43)
Gal galite nupasakoti kaip rasti Kaune bazese skyreli kuriame prekiaujama rubais nesciosioms. Busiu dekinga uz atsakyma.

Rytu rampa kur yra Alkavos kavine tai visai netoli nezinau kaip tiksliau nupasakot, nes jau pati nelabai prisimenu blush2.gif senai buvau bazej
Atsakyti