O siaip paziurejau daugelyje ir ne nesciuju parduotuvese yra rubu, kuriuos galima prisitaikyti besilaukianciom. Ypatingai daug graziu sukneliu ir palaidiniu, kurios nuo krutines plateja i apacia
Kauno Akropolyje yra parduotuviu besilaukianciom, "Busimom mamytem" parduotuvej visai neblogu rubeliu yra.
O siaip paziurejau daugelyje ir ne nesciuju parduotuvese yra rubu, kuriuos galima prisitaikyti besilaukianciom. Ypatingai daug graziu sukneliu ir palaidiniu, kurios nuo krutines plateja i apacia
QUOTE(claries @ 2007 04 05, 13:30)
Buvau vakar Zaroj - nieko neradau.
O stai United Colors of Benetton (Gedimino pr.) esanciame nestukiu skyrelyje labai graziu kapriuku, suknyciu, sijonuku, palaidinukiu prisipirkau vasarai:super
tik kainos, oj kaip kandziojasi
O stai United Colors of Benetton (Gedimino pr.) esanciame nestukiu skyrelyje labai graziu kapriuku, suknyciu, sijonuku, palaidinukiu prisipirkau vasarai:super
tik kainos, oj kaip kandziojasi
O kokios mazdaug kainos?Gal verta uzsukti...
na, as uz komplektuka vasarai - kapri kelnes, sijonuka, suknyte, sali, palaidinuke su rankovemis ir kita be rankoviu bei megztuka mokejau >1000 lt, tai vienas rubas ~ 130-189 lt intervale, tiksliai kiek kuris - nepamenu
bet medziagytes naturalios, malonios kunui ir spalvos ryskios - butent tai, ko ieskojau vasarai (buvau pries tai MamaLux ir Mamu zonoje - beveik neradau, ko norejau).
bet medziagytes naturalios, malonios kunui ir spalvos ryskios - butent tai, ko ieskojau vasarai (buvau pries tai MamaLux ir Mamu zonoje - beveik neradau, ko norejau).
QUOTE(Džiuga+ @ 2007 04 12, 09:09)
O kokios mazdaug kainos?Gal verta uzsukti...
QUOTE(claries @ 2007 04 12, 16:45)
na, as uz komplektuka vasarai - kapri kelnes, sijonuka, suknyte, sali, palaidinuke su rankovemis ir kita be rankoviu bei megztuka mokejau >1000 lt, tai vienas rubas ~ 130-189 lt intervale, tiksliai kiek kuris - nepamenu
O kur Vilniuje yra Mamu zona ir Mamalux?
QUOTE(Majaa @ 2007 04 13, 15:25)
Viskas sios tremos pirmam puslapy parasyta
Mamalux - VCUP'e paskutiniam aukste
QUOTE(rozinee @ 2007 04 10, 18:44)
Kauno Akropolyje yra parduotuviu besilaukianciom, "Busimom mamytem" parduotuvej visai neblogu rubeliu yra.
O kokiose parduotuvese matet daug graziu suknuciu nuo liemens platejanciu i apacia? As vasara eisiu svocia i vestuves, o pasirinkimo nera
QUOTE(gusia @ 2007 04 18, 16:22)
O kokiose parduotuvese matet daug graziu suknuciu nuo liemens platejanciu i apacia? As vasara eisiu svocia i vestuves, o pasirinkimo nera 
Imitz, Zara, United Colors of Benetton ir dar daugelyje kitu. Tiesiog pereikit per parduotuves, tikrai rasit
Bet Kauno Akropolyje ir kainelės nėščiųjų drabužėlių
Vienus bridžus nužiūrėjau, tai 200 litukų...
merginos, o kur galima nusipirkti gera patogia medvilnine liemenele? Isvaiksciojau viska, na grozis neispasakytas, bet viskas ne medvilne... O medvilnines maciau tik spalvotas, o man juodos arba baltos norisi
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 04 19, 21:34)
Bet Kauno Akropolyje ir kainelės nėščiųjų drabužėlių
Vienus bridžus nužiūrėjau, tai 200 litukų...
Bet jų labai daug kt parduotuvėse, t.y.ne
Gal galite nupasakoti kaip rasti Kaune bazese skyreli kuriame prekiaujama rubais nesciosioms. Busiu dekinga uz atsakyma.
QUOTE(Demokratija @ 2007 04 22, 17:43)
Gal galite nupasakoti kaip rasti Kaune bazese skyreli kuriame prekiaujama rubais nesciosioms. Busiu dekinga uz atsakyma.
Rytu rampa kur yra Alkavos kavine tai visai netoli nezinau kaip tiksliau nupasakot, nes jau pati nelabai prisimenu