Tai ne tik UK tu nesciuju parduotuviu yra,visoj vakaru europoj daugybe nesciuju drabuziu parduotuviu.O LT manyciau,dar pakankama naujove.Kad baisus rubai Lt,tai netvirtinciau,yra ir graziu,kainos tik per daug uzkeltos.Manau,su metais dauges pasiula,nes paklausa yra.O tada ir kainos prades kristi

[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]
mielos kaunietes nestukes! apsilankykite parduotuveje DAR NE MAMA, DONELAICIO 91. pati lankiausi ir radau visko... suknele galima pasirinkti is dvidesimt rusiu, labai daug sarafanu ir bridzu o jau palaidiniu ir dzinsu ypac daug!!!!! apsirenti radau visko nuo viso apatinio trikotazo iki visko ko sirdelei norejosi. issirinkau kelnes kadangi jos mn buvo per ilgos tai iskart per kelias minutes man jas patrumpino savo siuvykloje. Aptarnavimas labai malonus! ten pat yra ir asmeniniu sesiju fotostudija. tai mano pilvelis jau iamzintas o nuotraukos simtakart geresnes uz visas kurias teko matyt pries tai. tikrai dar ir pati ten lankysiuos ir jums patarciau!!
mielos kaunietes nestukes! apsilankykite parduotuveje DAR NE MAMA, DONELAICIO 91. pati lankiausi ir radau visko... suknele galima pasirinkti is dvidesimt rusiu, labai daug sarafanu ir bridzu o jau palaidiniu ir dzinsu ypac daug!!!!! apsirenti radau visko nuo viso apatinio trikotazo iki visko ko sirdelei norejosi. issirinkau kelnes kadangi jos mn buvo per ilgos tai iskart per kelias minutes man jas patrumpino savo siuvykloje. Aptarnavimas labai malonus! ten pat yra ir asmeniniu sesiju fotostudija. tai mano pilvelis jau iamzintas o nuotraukos simtakart geresnes uz visas kurias teko matyt pries tai. tikrai dar ir pati ten lankysiuos ir jums patarciau!!

kaip matau terranova jau aptarta

tuo paciu dar ir apie audimo kelnytes ir maikutes special busimoms mamytems norejau pasakyti, kad labai neblogos ir kad kaina tikrai labai gera

QUOTE(linuse @ 2007 06 24, 23:00)
kaip matau terranova jau aptarta
geros tos kelnytes tikrai
tuo paciu dar ir apie audimo kelnytes ir maikutes special busimoms mamytems norejau pasakyti, kad labai neblogos ir kad kaina tikrai labai gera
kelnes 49.95, o maikutes atrodo 29.95
tik gaila juodu tera ir jokiu kitu spalvyciu negamina... 

QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 08:10)

dar vakar per paskaitėlę

As girdejau, kad liemeneles, kurios yra specialiai nesciosioms, jos ir buna is tokio labai tampraus audinio, kuris tempiasi kartu didejant krutinei ir prisitaiko

Triumph biski zvalgiausi, tai pasirode tikrai tokia visai apgalvota

Papildyta:
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 04 29, 10:29)
Kai gyvenau Londone - matydavau labai didelį pasirinkimą didesnių liemenėlių...Tai gal reiktų Jums pabandyti užsisakyti internetu 

mano nuomone pirkti liemenele nesimatavus tai savizudybe

ypac didesniu dydziu

Papildyta:
Man jau nebetinka beveik jokie normalus rubai. Kelnes parsiveziau is atostogu uzsienyje, bet darbe labai reikia turet bent viena-du svarkelius. Negaliu as su megztiniu-maisu vaiksciot...

Gal kas zinot kur tokiu yra? Ir dydziai kad ne tik manekenems butu

As galiu tik paantrinti neseniai rasiusiai
Nuostabiu rubeliu yra parduotuveje "Dar nemama"..labai demesingai bendrauja visos pardavejos, tarp ju mane savaitgali pasitiko pati savininke..Is ju esu pirkusi lininius bridziukus, golfuka su spalvotais zirniukais, sarafana, sijona..va pries keleta dienu ir suknele isleistuvems ten issirinkau..tai buvo tarsi issigelbejimas, nes niekur kitur netilpau arba atrodziau svelniai tariant "per daug moteriskai"..O "dar ne mamoj" suknutei ir isiuvs padare, pritaike man ir pilveliui vietos siuvykloje..Taigi be visa ko, dar sutaupiau ir brangaus laiko, kurio tuo metu labai stigo..
Rekomenduoju apsilankyt "Dar ne mama",- tikrai issirinksit !! Beje atra karta perkant jie man padare 10% nuolaida, o pries mamos diena visiems rubeliams taike -20 %
Bukime grazios!!

Rekomenduoju apsilankyt "Dar ne mama",- tikrai issirinksit !! Beje atra karta perkant jie man padare 10% nuolaida, o pries mamos diena visiems rubeliams taike -20 %
Bukime grazios!!

QUOTE(katinelis86 @ 2007 06 21, 09:17)
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]
mielos kaunietes nestukes! apsilankykite parduotuveje DAR NE MAMA, DONELAICIO 91. pati lankiausi ir radau visko...
mielos kaunietes nestukes! apsilankykite parduotuveje DAR NE MAMA, DONELAICIO 91. pati lankiausi ir radau visko...
skamba labai reklamiškai

Nes aš taip pat lankiausi ir nieko panašaus neradau.. Daug kas pasirodė bobiška arba kosminės kainos...
Sutinku, kad daug kas naudojasi nėštumu, kaip išskirtine būsena, kada moteris veikiama hormonų, nori būt graži ir linkus permokėti, kad daugmaž padoriai atrodytų..
Kur tos audimo kelnytes?

na nezhinau nezhinau, kiek zhmoniu tiek nuomoniu...

pasizhiurejau as tos "dar ne mamos" tinklapyje rubus, bo galvojau kad pavazhiuosiu kuria diena i Kauna
tai

nu net i darzha tokiu nesirengchiau, atrodo kaip bobos su maishais, o jau spalvos, o jau rashtai...ljuokiausi per asharas

Šiandien buvau Būk mama, radau visai fainus lengvus džinsus. Kaina apie 160-170 lt, bet turiu supermamos nuolaidų kortelę, tai su ja 30 procentų nuolaida turėtų duoti (tai apie 120 lt. išeis).
Dar buvau užvažiavusi į Mamų zoną, labai patiko kad ten rūbai iš UK ir USA parduotuvių.
irgi radau fainus džinsus, bet brangūs jie ir juostelė gan siaura, taip ir nesupratau kuriam laikui jų man užteks. O taip tai lipti iš jų nenorėjau, bet gi nemokėsiu 200 lt, kad tik kelis mėn. panaudoti.
. Tai nusipirkau linines kelnes už 190, nes labai jau reikia - į senus rūbus vos telpu.
Būčiau dar maikučių ir maudymuką nupirkus, jei būtų nuolaida, nes be jos tai pakankamai brangu.
Dar buvau užvažiavusi į Mamų zoną, labai patiko kad ten rūbai iš UK ir USA parduotuvių.
irgi radau fainus džinsus, bet brangūs jie ir juostelė gan siaura, taip ir nesupratau kuriam laikui jų man užteks. O taip tai lipti iš jų nenorėjau, bet gi nemokėsiu 200 lt, kad tik kelis mėn. panaudoti.

Būčiau dar maikučių ir maudymuką nupirkus, jei būtų nuolaida, nes be jos tai pakankamai brangu.