Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

sweikutes smile.gif
gal kas galetumete painformuoti mane apie parduotuves niestukems siauliuose? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika,Siauliuose nestukiu parduotuve yra Tilzes37a,raudonuose namuose,pietiniam raj:).Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Faniera @ 2007 07 06, 21:25)
Sveika,Siauliuose nestukiu parduotuve yra Tilzes37a,raudonuose namuose,pietiniam raj:).Sekmes!

dėkuj 4u.gif
Atsakyti
as nezinau kaip jus randat tu graziu drabuziu DAR NEMAMA? g.gif nu visai nieko ant manes dydziai nezinau kazkoki dideli atrodo kad visos butu 170?O ka man daryt 157?
Atsakyti
tai zhinok as 175 tai man visi dzhinsai per visas pardes pertrumpi blink.gif
nu yra vieni nu toookie baisus, bet uztat ilgis geras lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Natukas @ 2007 07 09, 15:31)
tai zhinok as 175 tai man visi dzhinsai per visas pardes pertrumpi  blink.gif
nu yra vieni nu toookie baisus, bet uztat ilgis geras  lotuliukas.gif  verysad.gif

o as galvojau,kad as viena nuskriausta schmoll.gif ,o pasirodo vienai perdideli,kitai pertrumpi... tongue.gif ,bet nesakyk rubai galetu but grazesni,juk nescia ,tai nepabaisa nestuke.gif
Atsakyti
As pirkau vienas kelnes buk mama ir nusivyliau kokybe. Dabar pirkau dzinsus turguj. Idomu kaip laikys? Kol kas man jie labai grazus.
Atsakyti
QUOTE(gitapita @ 2007 07 12, 10:29)
As pirkau vienas kelnes buk mama ir nusivyliau kokybe. Dabar pirkau dzinsus turguj. Idomu kaip laikys? Kol kas man jie labai grazus.

blink.gif O kas toms kelnems nutiko, jos gal Lietuvoj ir siutos doh.gif
Atsakyti
Gražių drabužių nėštukėm yra Mamalux VCUP'e smile.gif bet aptarnavimas-siaubingas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adelaide @ 2007 07 12, 15:20)
Gražių drabužių nėštukėm yra Mamalux VCUP'e smile.gif  bet aptarnavimas-siaubingas schmoll.gif

JOO, o as kai buvau tai tokia maloni pardaveja pasirode. Gal sian ne nuotaikoj buvo.
Atsakyti
QUOTE(bombioske @ 2007 07 06, 23:00)

[Labutis!Ar buvai mama+?kas gero ten? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 07 12, 16:53)
blink.gif O kas toms kelnems nutiko, jos gal Lietuvoj ir siutos doh.gif

taip jas siuna Lietuvoj
Atsakyti