Manau geriausia yra siutis, bet dabar jau ir Akropoli maciau nerealiu drabuzeliu, gaila ju dar nebuvo kai as laukiausi

vakar netyčia užsukau į parduotuvę
CUP'o 5 aukšte. tai pirmą kartą gyvenime sužinojau, kokios tos kainos
ką aš žinau, ar už kelnes 200 Lt ne per daug?
kita vertus, davė man nuolaidų kuponą naujai kolekcijai (5 proc.), nes man pilvą dar auginti ir auginti

O ka daryti Klaipedetiems? Vienintele parduotuve Buk mama, kur pasirinkimas gana mazas: kelnes tik didelems pilvams, dzinsu spalvos atgyvenusios, megztuku, svarkeliu nerasta..... Ir dar keletas irgi dideliam nestumui skirtu rubu Akropolio Bimboje... Ka daryti Klaipedietems kuriu nestumas tik 4-5 menesiu?
QUOTE(Dzaiva @ 2007 08 02, 08:45)
O ka daryti Klaipedetiems? Vienintele parduotuve Buk mama, kur pasirinkimas gana mazas: kelnes tik didelems pilvams, dzinsu spalvos atgyvenusios, megztuku, svarkeliu nerasta..... Ir dar keletas irgi dideliam nestumui skirtu rubu Akropolio Bimboje... Ka daryti Klaipedietems kuriu nestumas tik 4-5 menesiu?
Laukti naujos kolekcijos

QUOTE(Dzaiva @ 2007 08 02, 09:45)
Vaziuoti i Siauliu Mama+

QUOTE(Katusik @ 2007 07 25, 21:46)
vakar netyčia užsukau į parduotuvę
CUP'o 5 aukšte. tai pirmą kartą gyvenime sužinojau, kokios tos kainos
ką aš žinau, ar už kelnes 200 Lt ne per daug?
kita vertus, davė man nuolaidų kuponą naujai kolekcijai (5 proc.), nes man pilvą dar auginti ir auginti 

labas

QUOTE(spirgiux @ 2007 08 02, 17:53)
labas
katusik ,dar tik 8 savaites laukies ,o jau reikia nesciosios kelniu?man panasiai laiko bet visai nera pilvuko....na nebent riebaliuku padaugejo...toks gelbejimo ratukas atsirado 

Na manau tai priklauso nuo sudejimo ir patogumo jausmo. Jei jau jauties nepatogiai tai ir ieskaisi drabuzio laisvesnio. Pvz. man labai pusdavo vidurius jei spausdavo kelnes, nors tebuvo apie 8 sav. ir i savo drabuzius dar tilpau. Tada teko lekt pirktis atitinkamu

QUOTE(spirgiux @ 2007 08 02, 18:53)
labas
katusik ,dar tik 8 savaites laukies ,o jau reikia nesciosios kelniu?man panasiai laiko bet visai nera pilvuko....na nebent riebaliuku padaugejo...toks gelbejimo ratukas atsirado 

Turėk galvoj, kad laukiantis antro, pilvukas kur kas greičiau išlenda

quote=Vaidulė,2007 08 02, 20:29]
man su pirmu ir 20 savaitę visi drabužiai tiko, o vat su antru jau nea 
[/quote]

[/quote]

Sveikos mamkos, o as ieskau kazko grazaus savo dukryte krikstynoms. Krikstynos rugsejo pabaigj, bus tik menuo likes iki antro leliuko gimimo
Kaip manot ar verta ieskoti nuomose, ar gal geriau pirkti?
QUOTE(Puuga @ 2007 08 03, 09:01)
Sveikos mamkos, o as ieskau kazko grazaus savo dukryte krikstynoms. Krikstynos rugsejo pabaigj, bus tik menuo likes iki antro leliuko gimimo
Aš tavo vietoj bandyčiau skolintis / nuomotis, galbūt ir čia forume pasiūlytų tau kas nors tinkamą rūbelį vienai dienai

as skelbimu lentoj maciau super suknele, tikta klausimas kokio tau reikia dydzio, pirkti tikrai neapsimoka naujos, dar kazin ar rasi, nes kiek zinau savininke irgi siuvosi...
o del antro - tai tikra tiesa.. man ilgai su pirmu tiko visi rubai ypac su elastanu, o dabar turiu ziauria beda... darbe laukiasi dvi merginos abi pirma karta ir viena menesiu o kita dviem anksciau manes turi gimdyti, o pas mane pilvas toks, kad atrodo as pirmiau uz jas busiu
o del antro - tai tikra tiesa.. man ilgai su pirmu tiko visi rubai ypac su elastanu, o dabar turiu ziauria beda... darbe laukiasi dvi merginos abi pirma karta ir viena menesiu o kita dviem anksciau manes turi gimdyti, o pas mane pilvas toks, kad atrodo as pirmiau uz jas busiu