Na laukiantis teko prekintis gariunuose ir bimbo, taciau bimbo likau labai nepatenkinta, o pries pat gimdyma uzsukau i "buk mama", tai labai pasigailejau, kad ten anksciau neuzsukau, nes ir kainos uz bimbo mazesnes ir pasirinkimas didesnis
Sveikos mamytes. Gal zinote kokios nuolaidos Kaune yra nesciuju parduotuvese ir naujagymiu drabuzeliams
Siandien buvau ZARA'oje...ir zinot ka pirma karta ten atsirado rubeliu nestukems..zinoma nedaug, bet... yra dzinsu ir kelniu, bei maikuciu...tai nesusilaikiau ir nusipirkau dzinsiukus..zinoma jie truputi dar pakolkas didoki, bet kai pilvelis uzaugs tai bus pats tas..
Labutis, mačiau mamytės rašė, kad yra parduotuvė "Būk mama" Panevėžy, o kur ji yra gal kas galit pasakyti?

QUOTE(Niki @ 2007 08 21, 12:49)
Labutis, mačiau mamytės rašė, kad yra parduotuvė "Būk mama" Panevėžy, o kur ji yra gal kas galit pasakyti? 

Klaipedos g. 99

Man labai pasisekė, kad neseniai pagimdžiusi drauge atidave savo nėščiosios džinsinį kombinezoną ir labai gražias velvetines kelnes specialiai pritaikytas pilvukui. Tikrai labai patogu.
Į specialias parduotuves eiti net nesiryžtu, nes atbaido kainos...
Pirmenybe teikiu patogumui ir drabužiams su kuriais pati sau patinku, o ne paskutiniam mados klyksmui.

Į specialias parduotuves eiti net nesiryžtu, nes atbaido kainos...

Pirmenybe teikiu patogumui ir drabužiams su kuriais pati sau patinku, o ne paskutiniam mados klyksmui.
Patariu uzeiti i "New Yorker" parduotuve Megoj arba Akropoly Kaune, paskutiniu metu ten buvo nemazos nuolaidos, prisipirkau labai geros kokybes bliuzku, kaip tik tiks visam nestumui, ir kainos itin zemos.
Vilniaus Akropoly Audime yra viena pora ala sportiniu juodu kelniu specialiai nestukems. Be jokiu juosteliu ar uzrasu, laisvalaikiu tikrai galima nesioti ir i gatve, atrodo
kokybes. Originaliai kaina buvo gal 119 Lt, bet vienintele likusi pora nukainuota iki 49 Lt. Buciau tikrai emus sau, bet man jos gerokai per ilgos - siutos aukstai
Pirma karta nuo paauglystes pasigailejau, kad nesu auksta
Siaip mano ugis 165, tai gerokai per ilgos, matyt turetu buti nors 175, o gal net ir dar aukstesne
Zodziu, aukstoms geras kasnis
Papildyta:
Yra ten ir brangiu rubu, man atrodo didziaja dali vezasi is Izraelio, bet as pati savo akim ir bliuzkute uz 45 Lt maciau, tiesa lenkiska, bet visai nieko
aisku tolimiausiame parduotuves kampe

Papildyta:
QUOTE(Katusik @ 2007 07 25, 20:46)
vakar netyčia užsukau į parduotuvę
CUP'o 5 aukšte. tai pirmą kartą gyvenime sužinojau, kokios tos kainos
ką aš žinau, ar už kelnes 200 Lt ne per daug?
kita vertus, davė man nuolaidų kuponą naujai kolekcijai (5 proc.), nes man pilvą dar auginti ir auginti 

Yra ten ir brangiu rubu, man atrodo didziaja dali vezasi is Izraelio, bet as pati savo akim ir bliuzkute uz 45 Lt maciau, tiesa lenkiska, bet visai nieko

QUOTE(Vaizele @ 2007 08 28, 20:16)
Vilniaus Akropoly Audime yra viena pora ala sportiniu juodu kelniu specialiai nestukems. Be jokiu juosteliu ar uzrasu, laisvalaikiu tikrai galima nesioti ir i gatve, atrodo
kokybes. Originaliai kaina buvo gal 119 Lt, bet vienintele likusi pora nukainuota iki 49 Lt. Buciau tikrai emus sau, bet man jos gerokai per ilgos - siutos aukstai
Siaip mano ugis 165, tai gerokai per ilgos, matyt turetu buti nors 175, o gal net ir dar aukstesne
Papildyta:
aisku tolimiausiame parduotuves kampe 

Papildyta:

aš irgi pirkau Audimo kelnes ir buvo per ilgos, bet tai patrumpint jas galima

Dar kartu buvo tokia maikutė spec.

QUOTE(mil @ 2007 08 14, 19:37)
Sveikos mamytes. Gal zinote kokios nuolaidos Kaune yra nesciuju parduotuvese ir naujagymiu drabuzeliams
Labuks, Kaune nestukem yra Donelaicio 91, ties Snorobanku. Tikrai didelis pasirinkimas ir kainos normoalios, vaikiukam turi pagalveles maitinimui ir kelis kremukus. Nestukem drabuzeliu net keliu saliu gamintoju turi. Ten perkant 1 karta duoda 10% nuolaidu kortele visiems sekantiems pirkiniams. Ne milijonas bet vistiek malonu.Tikrai galit uzsukti. Man patiko