Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

turiu pedkelnes spec nestuke.gif 75denu. jauciuosi kaip su timpomis tik dar pedutemis smile.gif
Atsakyti
Man labai auga krutine ax.gif pries pora savaiciu nusipirkau lemenele,tai jau greit reikes dar didesnes blink.gif
gal galit patarti kur galiu rasti kokia lemenele kad nereiketu keist kas menesi? smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes....

as irgi noriu prisidet ir parekomenduot Olia lia parduotuve busimoms mamytems. ten neblogas drabuzeliu pasirinkimas ir kainos prieinamos...be to, kas dirba ofise ir laukiasi maziuko-tai tikrai ras rubeliu ten apsipirkt....

yra ir liemeneliu ir klasikiniu sijoneliu, ir bliuskuciu....

zodziu, pagaliau atsirado daugiau parduotuviu busimoms mamytems, kur galima nusipirkt normaliu rubeliu....
Atsakyti
QUOTE(OLiaLiaMama @ 2007 11 28, 13:57)
Vakar buvau buvau o lia lia mama parduotuveje ( basanaviciaus g, vilnius) tai nusipirkau labai faina suknyte, ir dar dzinsus. ir siaip ten tikrai yra ko pasirinkti.

O kada jums gimdyti blush2.gif? Nes man kazkaip keista pasidare. Antras vaikas gimes 07.10.27, o perkates rubus nestuke.gif , g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delniukai: 28 lapkričio 2007 - 13:10
sveikutes, o kaip ta parduotuve i6 tikruju vadinasi, nes internete apie ja nieko neradau
Atsakyti
Pavarė reklamikės Olialia hihihi.gif Na, bet svarbu, kad info naudinga mums, neštukėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte:))) @ 2007 11 27, 19:14)
Man labai auga krutine ax.gif  pries pora savaiciu nusipirkau lemenele,tai jau greit reikes dar didesnes blink.gif
gal galit patarti kur galiu rasti kokia lemenele kad nereiketu keist kas menesi? smile.gif

Tokiu spec.liemeneliu, kurios augtu drauge su jusu krutine yra spec. nestuke.gif parduotuvese mirksiukas.gif bet ju kainos apie 90lt. bet tiks visa nestuma ir paksui maitinti mirksiukas.gif
Pradzioje mano krutine irgi labai didejo, bet mazdaug nuo kokios 20sav. sustojo... thumbup.gif tai dabar laukiu kito staigaus padidejimo pries gimdyma blink.gif
Atsakyti
Mergytės mamytės kokias parduotuvėles parekomenduosit būsimoms mamytėms,kad kainelės būtųū prieinamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki

Norėjau paklausti būsimas mamytes, turinčias laiko vaikščiot po parduotuves. Kur būna - galima nusipikti būtent ilgą šiltą suknelę, tinkančia augančiam pilvukui.
Atsakyti
sveikos panos:)
rashau cia is nevilties turbut. cia butu del besikeiciancios figuros ir rubu. antra savaitgali is eiles - einu i parduotuves ieshkoti neshtukiu rubu. apejau visa akropoli, gedimino9, kitas parduotuvytes - bet nieko neradau [placios "majkes" ar kazhkokie skudurai - nesiskaito, ieshkojau kazhko normalaus]. pvz kelniu - dzinsu neshtukems pritaikytu/ kur rasti>? as esu nevilty, nes neturiu i ka apsirengti tiesiogine to zodzio prasme, o man juk jau 24 sav. uzsidedu senus dzinsus, kurie man visdar geri, tik atsisegu, kas nepatogu, nes einant man smunka, ir, del dievo, juk reikia normaliu rubu turet. plius kainos sakyciau gan dideles. kodel? neshtukiu rubai nera nei grazhus, nei ypac madingi, o jau kainnuoja sad.gif zodziu, mielos, gal galit patarti kokias fainas parduotuves [kad ir su didelem kainom - jau ir tai nesvarbu...], kur galima butu nusipirkti normalius dzinsus ir sejp kazhka grazhaus, madingo? norisi atrodyt grazhiai ir jaustis patogiai, bet man toks isoudis, kad lietuvoj tas yra tiesiog neimanoma... h e l p
Atsakyti
faina silta suknyte nusipirkau Zaroje praeita savaite. Labai patogi bigsmile.gif beje ten pirkau ir dailu dzinsini sijonuka, man jis taip pat patinka. dzinsu yra visose nestukiu pardese, tik aisku grazesni ir kainuoja. praeito nestumo metu tokius grazius nusipirkau buk mama, jie kainavo 170, bet sukuponu ir zurnalo 10proc nuolaida. kuponu yra tavo vaikas zurnale.o bliuskutes ir megztukus galima derint is paprastu pardziu. dabar nemaza yra dailiu ilgu megstuku ir bliusku dengianciu pilvuka.
cia as matau kita beda, gaila pinigus metyt rubam kuriuos trumpai nesiosi ir nebus kur det paskui, ypac kai gimdai, kai sezonas keicias... as po praeito nestumo per pora men figura atstaciau...o dar rubai, kuriuos nesioji nestumo metu ir skirti ne nestukem issitampo per pilveli ir jau nekaip atrodo verysad.gif be to netiesa kad galima pasilaikyt kitam nestumui, nes as pvz nedaug rubu perkuos ir pirkau tada ir man visi susidevejo, tai juos tik namie nesioju. Gal dzinsai ilgiau laiko, bet vis tiek atsibosta ir pan..
noris atrodyt graziai, bet.. ir leliukui visokiu grozybiu nupirkt noris..
Atsakyti
Turiu klausimėlį ax.gif ax.gif
Žiūrinėjau nėščiųjų drabužius ir nustebau, kad kelnės iki krūtinės užsimauna doh.gif doh.gif - ar taip ir turi būt, ar aš nesupratau?
Atsakyti