Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(ajuka @ 2007 12 03, 17:55)

cia as matau kita beda, gaila pinigus metyt rubam kuriuos trumpai nesiosi ir nebus kur det paskui, ypac kai gimdai, kai sezonas keicias... as po praeito nestumo per pora men figura atstaciau...o dar rubai, kuriuos nesioji nestumo metu ir skirti ne nestukem issitampo per pilveli ir jau nekaip atrodo  verysad.gif  be to netiesa kad galima pasilaikyt kitam nestumui, nes as pvz nedaug rubu perkuos ir pirkau tada ir man visi susidevejo, tai juos tik namie nesioju. Gal dzinsai ilgiau laiko, bet vis tiek atsibosta ir pan..
noris atrodyt graziai, bet.. ir leliukui visokiu grozybiu nupirkt noris..

pritariu... smile.gif
siandien nusipirkau aptemtas siltas kelnes, kad galeciau isikist i batus+ megztini ilga= 120lt. Manau visai neblogai. O kelniu yra visokiu. Man dar geriau, kad kelnes" uzsimauna iki krutines" doh.gif biggrin.gif pilvo per viduri nespaudzia, laisviau jautiesi thumbup.gif
savo leliukui dar nieko nepirkau, galvoju kad tiks pirmojo... bet perziureti zadu visa garderoba isejus atostogu smile.gif dabar dirbu ir neturiu kada ax.gif
Atsakyti
uzsiigauginsi pilvuka - suprasi.
patogumo delei. ir silciau [jeigu ziema arba pavasaris].
isivaizduok 7 neshtumo menesi ir su zemo liemenio kelnem smile.gif nelabai imanoma manyciau;]

QUOTE(Zivilkaa @ 2007 12 03, 21:02)
Turiu klausimėlį ax.gif  ax.gif
Žiūrinėjau nėščiųjų drabužius ir nustebau, kad  kelnės iki krūtinės užsimauna  doh.gif  doh.gif - ar taip ir turi būt, ar aš nesupratau?

Atsakyti
Zvilgterkit
http://www.bukmama.lt/gallery.html
Tikrai yra puikiu rubeliu, net nezinau ko kam dar noreti. Nebent pas Juozuka eit siutis tongue.gif , kad atitiktu keliamus reikalavimus 4u.gif
Man asmeniskai cia daug kas grazu, nors ne viskas mano skonio. Daug graziu rubeliu ir kitose parduotuvese esu nuziurejus ax.gif
Atsakyti
man tai didziausia beda dzinsus rast.. nesciuju pardese primityvus kazkokie... tiesa vienus neblogus lyg ir buvau radus, bet beda ta kad mano dydis XS...
O va labai graziu serafaneliu, suknuciu megstu ir megstinuku isisgijau PROMOD pardej. Smagu kad dabar tokios "nesciuju" mados, paprastoj parduotuvej tikrai galima sau ka nors tinkamo rast... didziausia beda manau yra verysad.gif kelnes...
Atsakyti
labai megstu sarafanus, bet darbe negaliu juos nesioti- nepatogu 4u.gif
Atsakyti
Gaila, kad pas mus provincijoj, nelabai yra rubeliu nesciosioms schmoll.gif Aisku, Kaunas netoli, galima nuvaziuoti. Pas mus tik turguj galima rasti, bet man rodos ten nieko gero nera.
Zinoma, dar kol kas nesidomejau blush2.gif
Kai pirmojo vaikelio laukiausi, turejau tik kelnes specialias nusipirkus, o visa kita kazkaip prisitaikiau. Dbr ir mada mums, busimoms mamytems, labai palnki - platejancios bliuskutes...

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
As turiu tokia palaidine, labai fainute, o dabar ziuriu net 50% nuolaida jai. Nors eik ir kita nusipirk, kitos spalvos doh.gif .
Atsakyti
na del drabuziu nematau bedos tongue.gif , dabar tokios mados, kad megztiniai, bliuskutes yra gan ilgokos, todel nueini i bet kuria parde drabuziu pasimatuoji ir visks kuo puikiausiai tinka, nereikia jokiu spec nesciosioom pardziu ax.gif o del kelniu tai lygiai tas pats, turiu nusipirkus tokias tampomas klasikinio stiliaus i miesta iseit, o namuose tai treningiukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edditka @ 2007 12 05, 17:39)
dabar tokios mados, kad megztiniai, bliuskutes yra gan ilgokos, todel nueini i bet kuria parde drabuziu pasimatuoji ir visks kuo puikiausiai tinka

Ilgi megstiniai turi savybę būti ir siauri (jei ne keliais dydžiais perdideli). Man asmeniškai aptemptas ir kone specialiai išryškintas pilvas su estetika prasilenkia. unsure.gif Tad neįsivaizduoju ką galima rasti žmoniškesnio pvz. Akropolyje. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2007 12 03, 17:09)
plius kainos sakyciau gan dideles. kodel? neshtukiu rubai nera nei grazhus, nei ypac madingi, o jau kainnuoja sad.gif

Viskas labai sėkmingai pagrįsta psichologija. Nėštumas, teigiamos emocijos, viskam, kas tik bent kiek susiję su vaikeliu, regis ir pinigėlių mažiau gaila, o dar artimųjų požiūris, kad nėštukę reikia palepinti. Lygiai dėl tokios pat priežasties ir kūdikių prekės sukeltos iki nežinia kiek ir realios daiktų vertės nelabai atitinka.
Atsakyti
QUOTE(delniukai @ 2007 12 05, 15:20)
user posted image
As turiu tokia palaidine, labai fainute, o dabar ziuriu net 50% nuolaida jai.  Nors eik ir kita nusipirk, kitos spalvos doh.gif .

o kurioj pardej nuolaida? kiek kainuoja?
Atsakyti
SMalsute,
tai ka daryt? man asmenishkai jau shokas ima, kai pasiziuriu, kad paprasciausi dzinsai [dar ne kazhkokie madingi, idomios spalvos ir stilingi] kainuoja 250lt. palaidines - 100lt.
kur galima nusipirkti rubu uz kiek padoresne suma??? gal turguj? ar ten panashi situacija? kas zino?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2007 12 05, 21:32)
SMalsute,
tai ka daryt? man asmenishkai jau shokas ima, kai pasiziuriu, kad paprasciausi dzinsai [dar ne kazhkokie madingi, idomios spalvos ir stilingi] kainuoja 250lt. palaidines - 100lt.
kur galima nusipirkti rubu uz kiek padoresne suma??? gal turguj? ar ten panashi situacija? kas zino?

jeigu tokios kainos, tai gal geriau siustis is kokio www.motherhood.com blink.gif Aš pati tokioj parduotuvej gal penkis metus jau nebuvau, net neįsivaizduoju kas ten ir kiek. Prieš kaledas būsiu Vilniuje, tai eisiu apsižiurėt blush2.gif

Bet ar iš tikrųjų taip tragiška viskas yra?
Atsakyti